kırk beşş📢

2.5K 289 133
                                    

İvettt yine ben şimdi dersiniz sözde ara verdin valla neapam dayanamadım bölüm attım canım sıkıldı hsjskskdksk

Sevinin işte conemler yanee size bölüm yazıyorum. ilham gelecek yorumlar istiyorum dolu dolu ve o hayalet okuyucuların ortaya çıkmasını istiyorum yane sizin de yorumlarınız benim için çok önemli ona göre 😁😘❤

Şimdi yeni bir bölüme bismillah diyek ∆ ∆
                                O

                                 

İlayda kızarmış bir suratla sınıfa girince ne oldu der gibi başımı salladım.

" Öküz ya böylesini görmedim insan aşkını böyle mi itiraf eder çok mu zor ulan" dediğinde ben şok olmuş ve aynı zamanda merakla ona bakıyordum.

" What didin gülüm" dediğimde bana elini salayıp neyse boşver o ayıdan dediğinde bu kez ben sinirlenmiştim yahu nasıl boşver biri arkadaşıma aşkını ilan ediyor ve ben boşver mi diyeceğim yok öyle şey hızlıca ilaydanın kafasını tutup kendime çevirdim

" Anlat yoksa tüm sınıfa İlaydaya biri aşk itirafı yaptı diye bağırırım." Dediğimde gözleri kocaman bana baktı.

" Yuh sakın öyle bir şey yapma bizim kızlar haber ajansı gibi herkese iletirler" dedi ve devam etti " tamam Ebubekir önümü kesince bende kızdım işte sen kimsin bana karışıyorsun falan derken bu bi anda seni seviyorum ve kıskanıyorum dedi ayı gibi" dediğinde içimde tuttuğum kahkahamı patlatdım.

" Ahahahahaha sen ciddi misin vay bizim Ebubekire gel sen" dediğimde kaşları çatık bir şekilde bana baktı.

" Gülme yoksa eşarbını bozarım"

" Tamam ya! peki sen neden bu kadar sinirlendin yani sen de seviyorsun işte çocuğu" dedim

" Yooo o hanzoyu ne sevecem" dediğinde tekrar kahkaha attım sınıftaki kızlar bana bakınca onlara da sırıtıp ilaydaya döndüm

" Hanzo mu! O halde bu hanzoya ben bir fıstık bulayım yazık çocuğa üzülmesin" dedim rahat bir şekilde sıraya yayılıp hoca olmadığı için çok rahattım.

" Sanane ya yalnız kalsın o. hem niye sen buna kız bulma çabasındasın"

" Eee Ebubekir de Eymenin kardeşi gibi ona kız bulmasam olur mu"

" Afff banane ne yaparsan yap" dediğinde artık bezmiştim bu ne inatçılık be sende seviyorsun işte ama sen dur ben ne yapacağımı biliyorum

Sırıtarak önüme döndüm hoca olmadığı için İlayda ya dönüp

" Ben kantine ineceğim acıktım hemen gelirim" dediğimde başını sallamıştı. Hocalara yakalanmadan sınıftan çıktım biraz lavaboda oyalanıp sınıfa doğru telaşlı görünmeye çalışarak sırama geçtiğimde İlayda hemen " ne oldu" dedi.

" B ben şey şey..." Dedim bilerek uzatarak ve telaşla

" Şey ne ya doğru düzgün konuşsana" dediğinde devam ettim.

" Ebubekir bir kızla kantinin orada şen şakrak konuşuyordu yani bu ne hız herhalde çocukta anladı senden ona yar olmayacağını" dediğimde sinirlenip gideceğini düşünüyordum ama o sakince hiç umursamadan önünde ki teste döndü.

Be yani cidden sevmiyor mu ama ben kıskançlığı tutar sanmıştım.
Diye içimden söylenirken yanımda ki kıpırtı ile İlayda ya baktım kollarını biraz yukarıya sıvayıp ayağa kalkınca ben de ne yapacağını merak ediyordum.

Günah Aga günah | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin