onnn📢

4.5K 462 83
                                    

Selamün aleyküm agalar

Yıldıza dokunalım ve okumaya geçelim.

*****

" şimdi biz bu anonim hakkında sadece bizim okulda olduğunu ve aynı yaşta olduğumuzu biliyoruz" dedi İlayda düşünmeye devam ederek

Dersler bittiği için şimdide eve doğru ilerliyorduk. Tabi Abdullah yanımızda değildi onların bugün beden dersi olduğu için top peşinde o kadar koşmuştu ki yorulmuştu bide beyefendiye göre biz çok ağır yürüyormuşuz bizi bırakıp hızlıca eve gitti bu yüzden İlayda ile bu kadar rahat konuşuyorduk.

"İloş biz bu anonimi ne yapacağız daha doğrusu ben ne yapacağım" dediğimde İlayda tam konuşuyordu
Karşıdan ufak bir köpek bize doğru gelince ilayda korkudan bağırıp arkama geçti. İlayda köpeklerden çok korkardı. Küçükken dışarıda oynayınca bir köpek onun elini ısırmıştı ama çok şükür ki fazla birşey olmamış tı ufak sıyrıklarla atlatmıştı.

" Tamam sakin ol gel yavaşça geçelim sana bir şey yapmayacak" dedim onu rahatlatmaya çalışarak yavaş adımlarla köpeğin yanından geçiyorduk ki köpek birden ilaydanın yanına geldi tabi İlayda durur mu mahallenin ortasında çığlık ata ata koşturuyordu çantamı kaldırıma bırakıp bende ilaydayı kurtarmak için arkasından gidecektim ki Eymen ve bir çocuk karşından çıktılar. O çocuk köpeği tutup alayla konuştu.

" Korkmana gerek yok asıl sen köpeği korkutun bu halinle" dediğinde

İlayda soluklanıp yumdu gözünü açtı ağzını
" Sanane kardeşim sen bilip bilmeden ne konuşuyorsun bence asıl köpek seni görünce o hale geldi. Malmıdır nedir ya gıcık " dediğinde çocuk ilaydaya göz devirdi bende hemen ilaydanın yanına gidiyordum o sırada Eymenin yanından geçiyordum. Bana sırıtıp " abi.." dediği an ayağına bastım sert bir şekilde o ayağı ile ilgilenirken bende "oh olsun sana" dedim gülümseyerek -basmasaydım ayağına yine o günden bahsedecekti.- ilaydanın yanına geldim

"İlayda hadi canım gidelim artık" dedim ama İlayda hâlâ şu köpekle ilgilenen çocuğa sinirle bakıyordu.
İlaydanın kolunu çekiştirince kendine gelebildi nihayet. 

İlayda hâlâ saydırıyordu
" İnşallah kafana kuş pisler, yastığının iki tarafı da sıcak olurda uyuyamazsın , geçtiğin bir apartmanın önünden bir teyze kafana kirli su döker, sınav zamanında kalemin kaybolurda kalem bulamaz olursun inşallah " dedi ve bitirdi. " Oh be rahatladım" dedi gülümseyerek arkama baktığımda Eymen ve o çocuk ağzı açık bir şekilde ilaydaya bakıyorlardı. Bu hallerine İlayda ile yol boyunca güldük.

İçeri girdiğimde yavaşça mutfağa ilerlerdim kapının ucundan Annem'in sarma yaptığını görünce yavaş adımlarla oradan sıvışıyordum ki Abdullah yukarıdan aşağı inince beni gördü. Ben çaktırmadan gidecektim ama piss mahluk sırutıp bağırdı.

" Anne ablam sarma da yardım etmemek için kaçıyor. "

Annem mutfaktan hemen bağırdı. "Çabuk ikinizde gelin buraya " ben terliği mi çıkartığım an Abdullah koşarak mutfağa girdi. Bende ardından girdim.

"Ya anne sarma yaparken boynum ağrıyor." Dedim 

annem kaşlarını çattıp devam etti. "Kız bak beni delirtmeyin vururum sizi ha" diyince ben gülerek

" bizi nasıl vuracaksın Anne " dedim

bu kez Abdullah Annem'in ayağından terliğini çıkarıp konuştu. " Ben anlatayım sana şimdi bu Anne bombası 👡💣 sana özelliklerini anlatayım  menzili: 5 metre , isabet oranı: %100, acıtma katsayısı; henüz hesaplanamadı, belirtileri: yanma, kafada şişlik, vücudun çeşitli bölgelerinde kızarıklık, tabikide en önemlisi korunma yolları: ANNEYİ KIZDIR'MAMAK " dediğinde ben ve annem gülmeye başladık. Annem eli ile Abdullah'a vurdu " deli oğlan ya maşallah iyi öğrenmişsin" dedi.

" Valla bende artık anne bombasına maruz kalmak istemem" dedim gülerek
Hep birlikte sarma yapmaya başladık.

****
Sarma işi bitince bende odama attım kendimi kıyafetlerimi değiştirdim, lavaboya da gittikten sonra yatağa atladım.

Telefona girdiğimde watsaptan baya mesaj vardı.

|Geleceğimizi parlatalım 💪|

Zerdo; bu soruyu çözecek varmı?

Fatoş; sen at biz bakarız

Sevil;  kızlar bu grup işi çok iyi oldu

Esila; nasılsın hocam ve kızlar.

Gibi gibi mesajlar bu kez anonimin mesajlarına baktım.

Sülük:(; ben seni her geçen gün daha çok seviyorum

Sülük:(; ben ilaki sevmişim ama kalbim senin aşkın altında eziliyor.

Sülük:(; kesinlikle evlenmeliyiz ghjg

Alya;  nasıl buldun sen beni ya off

Sülük:(; dur sana seni sevdiğim anı ilk görüşte vurulduğum anı anlatayım.

Sülük:(; mahallede seni ilk defa gördüm. Çocuklarla top oynuyordun yüzünde kocaman bir gülümseme hatta çocuklarla hile yapıyorsunuz diye şakalaşıyordun. İşte sen tamda o anda kalbimi kalbine esir ettin hiçbir şeyden habersiz.

Sohbetten çıktım zaten hep çoğu mesajına cevap vermeden çıkıyordum. Sevgisine diyecek bir şeyim yok ama bir tarafım inanmak istemiyordu. 

Ona artık hiç cevap vermeyeceğim ilaki vazgeçer.
Şimdi aşağı koşabilirim çünkü Abdullah tüm sarmaları bitirir.
Basamakları hızlıca inip mutfağa ulaştım. Annem bu kez sofrayı mutfak barkonuna bırakmamı istedi. Arkaya baktığı için orada rahatça yemek yiyebiliyorduk. Sofrayı mutfak barkonuna kurup tamamladım herşeyi.

Annem mutfaktan babama ve Abdullah'a seslendi. " Mustafa, Abdullah yemek  hazır soğutmadan gelin. Abdullah koştura koştura mutfağa girdi. Babamda gelince yemeğe başladık.

Yemekler yenilince onlara çay hazırladım kendimede kupamı doldurup odama çıkardım. yarın iki sınavım olduğu için çalışmam gerekiyor du.

Telefonuma normal mesajlaşmadan mesaj gelince çıkarıp baktım.

Sülük:(;
Yarın mahalledeki parka gel karşına çıkacağım.

Gördüğüm mesajla şoka uğradım.

*****
Şok şok şok acaba anonim kim?

Alya ne tepki verecek acabağğ?

Gidiyom öteki bölüme

Acaba neler olacak?

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now