otuz dokuzz📢

2.6K 316 68
                                    

Selamün aleyküm...❤

Artık hava kararmış misafirlerin gelmesine az kalmıştık bende odamda üzerimi giyiniyordum. Abdullah yüzünden ceza almıştık ama Annem hâlâ ne ceza vereceğini söylememişti.

Üzerime bu kez spor gri fıstık yeşili karışımı bir elbise ve üstüne de siyah şal taktım. Odadan çıktığımda Abdullah da odasından çıkıyordu ona kötü bakışlarımı atıp merdivenlere ilerledim.

" Hadi ama bana trip mi atacaksın sen başlattın" dediğinde çatık kaslarım ile ona döndüm.

" Ya ben şaka yaptım sen gidip o pis bezi benim yüzüme sürdün " dedim bak şimdi hatırladım yine kötü oldum ya aff pislik ya.

" Ama sende benimle dalga geçtin" dediğinde bu kez ben konuşacağım an konuşmamızı kapı zili böldü biz dr bir birimize trip atıp aşağı indik.

Acaba misafirler kimdi Annem bağırınca korkudan sormayı unutmuştum. Annem ve babam kapıda onları karşılayınca misafirlerimizin kim olduğunu görmüş oldum. Ama bu kez Ebubekir ve ailesi de vardı Eymenler ile ah anne niye çağırıyorsunuz bizim eve ya gerçi babamın arkadaşıydı Yusuf amca herhalde Ebubekirin babası Rasim amca ile de piknikte haşır neşir oldular. Aklımdaki düşüncelerden ayrılıp evin ambiyansına döndüm ama kapıda tek başıma ben kalmıştım tüh. kimse beni fark etmeden  hızlıca annelerin geçtiği odaya girdim.

Sırayla herkese hoşgeldin dedikten sonra bende annemin yanındaki boş yere geçip oturdum. Annemler kendi aralarında koyu bir sohbete dalmişken bende annemin bana yaptığı kaş göz işaretleriyle mutfağa geçtim. Çok geçmeden Annem de gelince birlikte sofraları hazırlamaya başladık.

Annem herşey hazır olunca erkek tarafına gidip Abdullah'ı çağırdı oda gelince erkek sofrasının hazırlığını ona bayanlarınkini ise ben ve Annem yaptık. Abdullah ne kadar arada oflayıp puflasada annemin ayağındakini  gösterince sessizce işine devam ediyordu.

Ben mutfakta tezgahın üzerini toplarken Abdullah tekrar içeri girmişti. Ona trip attığım sırada arkasından Eymen içeri girdi benim içime dolan tuhaf hisle ona hiç bakmadan işime odaklandım.

" Alya Peçeteler nerede bulamıyorum" dediğinde ona baktım.

Onu dolabın önünden çekip üst rafta diğer eşyaların arkasında duran peçeteyi alıp ona uzattım.

" İyi baksan bulurdun canım kardeşim" dedim üstüne basa basa o sırada kulağıma dolan şarkı ile donup kalmıştım. Kafamı kaldırıp bakınca Eymen özür dileyerek telefonunu açıp mutfaktan çıkmıştı.

Bu müzik hem benim en sevdiğim şarkı idi hemde bana Anonimi hatırlatmıştı mutfak masasına geçip oturdum. Bana bu şarkının sözlerini yazdığı aklıma gelmişti ve ben yine üzülmeye başlamıştım.

Yine aklıma gelmişti ve benim gözlerim dolmak üzereydi. Gözlerimi ovup kendime gelmeye çalıştım çünkü annem buraya gelirse ne oldu diye sorardı peki ya ben ne diyebilirdim ki kendime gelip bayanların olduğu sofrays geçtim yüzümde ki tebessüm ile.

Yemekler yenilmiş çaylar eşliğinde sohbet başlamıştı. Ben de arada annemlerin yanına uğrayıp sonrada mutfağa geçiyordum. O şarkıdan sonra olan mutluluğum kaçmış yerine özlem ve üzüntü yerini almıştı.

Telefonumu açıp ilaydaya mesaj attım.

Alya; ilaydaaaa!!!

Mesajı atıp beklediğim de çok geçmeden bildirim gelmişti.

İloşum; efendim canım:)

Alya; kendimi yine kötü hissediyorum :((

İloşum; ne oldu Ball😮

İloşum; yada dur ben anladım yine animo

Alya; evet o Eymenin telefon zil sesini duyunca aklıma geldi ne yapsam çıkaramıyorum bir şekilde aklıma geliyor😥😥

İloşum; üzülmekle birşey elde edemezsin kuzum sen bir karar verdin artık ve onu silmen gerekiyor tabiki kolay olacak demiyorum ama böylede kendini harap ediyorsun.

Alya; bir kere girdi hayatıma ve çıkarken eli boş gitmedi benim küçük aşka kapalı kalbimi de alıp götürüdü.
Ben şimdi ne yapam.

İloşum; kuzum annem çağırıyor yarın okulda iyice konuşuruz sefiyom seni qalp qalp

Alya; bende seni 😘

Telefonu kapatıp cebime koydum kendime itiraf edemediğim şey şimdi oraya dökülmüştü. Ama artık hiç bir şey ifâde etmiyor du.

Misafirler ayaklanınca bizde onları geçirdik. Annem linnaya bakmak için odasına geçince bende odama geçtim. çalışmam gerekiyor du boş durmam iyi değil di.

Direk masaya geçip coğrafya tarih ve Türkçe testlerimi çıkarıp konu ve soru diyip çalışmaya başladım. Aklıma unuttuğum yatsı namazım gelince hızlıca banyoya girip abdest aldım ve namaza durdum.

İki konu ve test da çalışıp çözdükten sonra yatağa girdim önce watsaba girip interneti açtım.

Gözlerimin önüne gelen numara ile sevinç şaşkınlık öylece bakakaldım.
Anonimin numarasıydı bu silmiştim ama numarayı hatırlıyor dum.

( 0544...); Selamün aleyküm güzel gözlüm.

(0544...); Yok! yok! ben artık dayanamıyorum olmuyor sana yakın olup bir o kadar uzak kalmak olmuyor seni görüp gözlerimi kaçırmak olmuyor yapamıyorum sensiz hiç mi hiç yapamıyorum kafayı yiyeceğim olmuyor her yerde sen varsın bu gözlerde. senin için sen üzülme diye kabul ettim artık konuşmamayı ama yok olmadı yapamadım. Kızabilir içindeki herşeyi dökebilirsin ama bana git deme bir kere geldim ben bana git deme çünkü tüm biletler alınmış artık senin başına kaldım yapacak bir şey yok ve artık istesende gitmeyeceğim.

(0544...); Karşına çıkacağım ve seni hiç bırakmayacağım😉

°•°•°•°•°•°•°•°•°•

Heyt be bölüme gell 🌋

Bölüm hakkında ki düşünceler

Veee artık animo ortaya çıkıyor yeter artık daa bezduk.

Dimi ama

Hadi gideyrum binnn

Selametle a- dostlar...

Seviliyorsunuz😘🙌

Ayyy inşallah bölümü beğendiğiniz:))

Günah Aga günah | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin