Capitolul 1

1.1K 43 0
                                    

Sunt in ultimul an la cel mai de prestigiu liceu din oraș. Mama este prietena cu directoarea de aici și asa am reușit sa intru. Sa fiu o adolescenta normala și importantă. Pentru ca am mulți prieteni aici. Și lumea chiar pare sa ma placa. Mai ales Frederica!
   Este cea mai buna prietena a mea de trei ani. Și asta pentru ca este verisoara mea. Este nepoata lui Corinne și am fost chiar norocoasa sa o am prin preajma. Sa am pe cineva de vârsta mea lângă mine. Dar avem cursuri diferite și nu petrecem mult timp împreuna. Dar acasa..acasa suntem de nedespărțit!
   Astăzi este mai multă zarva decât de obicei pe coridor. Asta nu poate însemna decât doua lucruri. Ori liceul va avea parte de alta inspecție, ori..avem un coleg nou. N-am înțeles niciodată de unde vine acest entuziasm in privința elevilor noi.
Intru in clasa și îmi ocup veșnicul loc, cel din prima banca. Dacă nu stau in fata, nu ma pot concentra. Și vreau sa iau note bune pentru a o face mândra pe Corinne de mine.
   Tocmai ma pregăteam sa deschid cartea când o voce mi se adresează.
-Este liber acest loc?
Văd o mâna arătând pe scaunul de lângă al meu și raspund "da" neprivind respectivul om. Când îmi ridic privirea pentru a o lua contact cu el, împietresc.
Am văzut câțiva băieți drăguți la orfelinat dar ca el..niciodată. Cu niște ochi atât de pătrunzători și..cu o postura atât de masculină.
   Se aseaza lângă mine și zâmbetul in colțul gurii oferit trezește in mine mulți fluturași. Și eu nu am avut fluturași niciodată.
Îmi deschid cartea și încerc sa nu ma concentrez asupra lui. Pentru numele lui Dumnezeu, trebuia sa spun ca este ocupat!
-Scuze, profesorul întârzie sau nu vine azi la ora?
S-Nu stiu! Poți întreba pe altcineva!
-Eu sunt Aiden! Sunt noul elev și cel care a provocat agitația de astăzi!
S-Deci ai observat? Dar sa nu te simți prost, asa se întâmpla cu oricine!
A-Nu ma deranjează! Tocmai am aflat ca sunt și oameni diferiți pe aici!
Îmi întinde mâna și ezitarea se poate observa și de la distanță. Eu..nu cunosc băieți galanți. Nu cunosc gentlemani.
   La orfelinat am avut parte de un comportament îngrozitor din partea băieților. Dar el este diferit. Iar eu nu pot sa îl las asa!
   Îi întind mâna pentru a face cunoștiință și îi simt pielea catifelată. Pentru o mâna bărbătească as putea spune ca este prea fina.
S-Eu sunt Scarlett! Ma bucur sa te cunosc!
A-Scarlett? Ce nume bizar!
S-Mama mea mi-a pus numele datorită parului meu. Scarlett înseamnă roșu.
A-Îmi place! Îmi place Scarlett!
Zâmbește și îi întorc reacția. Ne zâmbim și probabil restul colegilor se uita la noi. Dar eu îl văd doar pe el.
   Aiden. Ce nume frumos pentru..un băiat special!


Aiden Reed

Frederica Martin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Frederica Martin

Frederica Martin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Razbunare compromisa Where stories live. Discover now