Capitolul 40

387 26 0
                                    

W-Niciodată in viața ta sa nu îți mai permiți sa îmi răspunzi! Cred ca ai uitat cât de penibila și slaba esti, micuța Paola!
Will ma apuca de par și ma întoarce cu spatele la el, ținându-ma strans in brațele lui. Abia mai pot respira din cauza lui!
W-Cât de frumos mirosi! Acum nu regret ca te voi face a mea la aceasta vârsta. Abia aștept sa te simt intrutotul!
Acesta îmi miroase parfumul și începe sa ma lingă pe ceafa. Îi simt mâna cum coboară pe spatele meu și ajunge pe fund, începând sa strângă. Este înfiorător!Și nu pot sa cred ca am ajuns sa resimt același sentiment de teroare.
W-Nu-ți aduce aminte de trecut? De vremea când eram la orfelinat?
Mâna care îmi tine imobilizate mâinile simt ca s-a imprimat pe pielea mea in timp ce cealaltă umbla dezgustator pe corpul meu. Nu sunt jucăria lui. De fapt..nu mai sunt!
Mi se învârt in cap toate amintirile neplăcute de la orfelinat. Tot ce am îndurat din cauza lui. Îmi aduc aminte ca el este vinovatul pentru ce a pățit Olivia.
   Și îmi dau seama ca nu mai sunt acea Paola. Acum sunt Scarlett Reinhart. Și am de gând sa nu mai permit nimănui sa îmi facă rau in vreun fel.
Îl lovesc cu putere in nas cu capul și reușesc sa ma eliberez. Încerc sa fug spre telefon dar se năpustește asupra mea și amandoi facem contact cu podeaua.
   Au! Brațul meu tocmai cred ca s-a rupt!
W-Nu vei scapă și de data asta, Paola!
Îl mușc de mâna și acesta începe sa urle și profit de ocazie sa îl împing de pe mine. Ma ridic fulger de jos și iau foarfeca de pe masa. Văd ca Will încearcă sa îmi dea un pumn asa ca ma feresc și îi înfig foarfeca direct in picior. Acesta cade in genunchi și probabil vecinii au chemat deja poliția.
Vrea sa se ridice de jos asa ca i-o înfig in celălalt picior, neoferindu-i sansa. Nu o sa îl las sa abuzeze de mine. Nici pe el...pe nimeni!
W-Ah! Nenorocito! Te omor, Paola!
S-S-o crezi tu pe asta! Pentru ca dacă te ridici o sa am grija sa te las fără ochi. Îți jur ca dacă miști un singur deget te las orb!
Foarfeca se afla la câțiva milimetri de ochiul sau drept și văd cum înghite in sec. Îi este frica. Pentru prima data in viața lui îi este frica de cineva.
S-Te avertizez, Will! Ar fi bine sa stai departe de mine pentru ca sunt in stare sa te omor, animalule! Nu mai sunt micuța Paola care plânge și îndură tortura altora. Acum nu mai permit nimănui sa ma rănească. Cine încearcă sa o facă..o sa am grija sa îi devin cel mai rau coșmar și cel mai periculos dușman!
Aud sirenele de poliție apropiindu-se și eram sigura ca cineva a sunat la poliție. Sigur s-au auzit țipetele noastre.
In acest moment îmi fac un jurământ. Sa ma apar întotdeauna cu toate forțele mele și sa lupt împotriva oricui cu tot ce am.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now