Capitolul 27

426 27 0
                                    

  Trebuie sa rămân ascunsa in camera mea altfel o sa trebuiască sa înfrunt râsetele și batjocura lor.
  Nu înțeleg de ce aici cei mari se iau de cei mici. Și nici de ce băieții considera ca au dreptul sa ne rănească cum vor. Și nimeni nu face nimic. Nu avem nicio protecție și nicio autoritate. Pur și simplu este ca un câmp de război unde scapă cine poate.
  Mi-au invadat intimitatea și acum așteaptă sa îmi rada in fata. Mulți din orfelinat au intrat peste mine in baie in timp ce ma spălam.
   După ce ca nu ni se permite sa ne curățăm când vrem, acea ocazie primită a fost spulberată de ei. Iar acum stau sub pătura rugându-ma sa înceteze.
   Au văzut o fata dezbracata. Și? Poate li se pare distractiv dar este deranjant. Și mi-e foarte rușine!Și simt ca o sa îmi ating limita.
 
   Telefonul vibrează puternic pe măsuța de lângă patul meu și lucrul asta ma face sa deschid ochii. Se pare ca am adormit in timp ce învățam. Și se pare ca evenimentele din ultimele zile ma fac sa ajung in stadiul de dinainte sa îl cunosc pe Aiden. Când trecutul era peste tot in prezentul meu.
    Îmi deschid telefonul pentru a vedea ce scrie in mesajul primit și expeditorul dar mâinile încep sa îmi tremure si înghit in sec.
  Este un mesaj de la numărul necunoscut care ma tot contactează de câteva zile. Și care știe tot despre mine.
   In acest mesaj îmi spune ca am devenit o femeie superba dar întotdeauna o sa ma prefere mica. Ceea ce înseamnă ca este cineva care știe ca am fost la orfelinat. Am primit tot felul de mesaje ciudate de la el și încă ma gândesc dacă sa ma duc la poliție sau nu.
  Nu i-am spus mamei despre agresorul meu anonim pentru a nu-i bulversa liniștea. Ma gândesc ca dacă este un farsor, va înceta dacă vede ca nu îi acord atenție. Dar mesajele lui ma sperie. Și am o presimțire ca lucrurile o sa se complice.
  El este motivul pentru care am reînceput sa am coșmaruri. Motivul pentru care resimt sentimentul de teroare după atâta timp. Dar voi afla cine e intr-un mod sau altul. Și cu siguranța va plăti pentru ca îmi face asta. Dar..cine poate sa fie?

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now