Capitolul 36

405 23 0
                                    

  Dacă cineva m-ar pune sa îmi descriu viața printr-un singur cuvânt as spune doar "val". Pentru ca pana acum viața mea a fost ca un val. M-a lovit pe neașteptate de multe ori iar in fata ei am putut sta in picioare ori am fost dărâmată la pământ.
  Trebuia in aceasta seara sa merg la un concert cu mama, Frederica și Aiden. Doar ei trei s-au dus.
   O febra nu mi-a permis sa ma bucur de ziua de azi și nu am putut sa îi fac și pe ei sa piardă concertul.
   Asa ca cu multă munca și multă insistenta i-am convins sa se ducă și pentru mine. Și regret! Regret ca nu ma pot distra cu ei.
   Ma ridic din pat și ma uit in oglinda la fata mea roșie ca racul. Febra a scăzut dar dacă cineva s-ar uita la mine n-ar zice ca sunt mai bine.
  Dintr-o data încep sa primesc constant mesaje pe telefon și probabil sunt videoclipuri de la concert. Frederica îmi este datoare cu câteva.
  Dar când sa deschid telefonul, sunt întâmpinată de un număr necunoscut. Un număr necunoscut care mi-a trimis patru poze. Poze? Ce naiba?
  Deschid prima poza și cum îmi dau seama la ce ma uit ma las pe pat și îmi pun mâna la gura. Iar inima mea cred ca tocmai s-a oprit. Este o poza cu mine dimineața când duc gunoiul. Cum este posibil asa ceva?
  O deschid și pe a doua și este o poza din..casa. In aceasta poza stăteam pe canapeaua din living. Dar cum poate cineva sa îmi trimită poza din casa mea?
  In a treia poza abia ma uit tremurând din cap pana in picioare și ma văd stand la masa cu cele doua femei cu care locuiesc. Sunt urmărită. Îmi dau seama ca sunt urmărită de hărțuitorul anonim.
  Dar când deschid ultima poza..suspin lăsând o lacrima sa cada. Este o poza cu mine stand cu fața la oglinda. Este o poza făcută acum!
  Ma ridic ca fulger din pat și ma uit in camera crezând ca o sa văd un om. Dar bineînțeles ca nu văd nimic.
   De unde ar fi putut fi făcută poza? De vis-a-vis? Din fata casei? Sau..din propria casa? Cine știe de cât timp ma urmărește psihopatul asta iar acum vrea sa ma bage in sperieți! Și îi iese foarte bine!
S-Nu stiu cine dracului esti dar când aflu o sa am grija sa nu ma uiți toată viața!
  Ma trag de propriul par și urlu ca ultima nebuna. Se pare ca tocmai mi-am pierdut mințile.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now