Capitolul 7

541 29 0
                                    

   Nu stiu ce se întâmpla cu mine. M-am aruncat in brațele ei ca un câine care tocmai și-a găsit stăpânul și am făcut greseala de a ma descarca ei. Era cât pe ce sa afle cine e sora mea. Ce tocmai i-am spus trebuia sa rămână un secret.
   Dar in momentul in care am văzut-o..un impuls puternic m-a făcut sa acționez astfel. Nu înțeleg de ce simt ca pot vorbi orice cu ea. Nu înțeleg de ce zâmbesc involuntar când o văd.
   Așteptatul in fiecare dimineața face parte din planul meu dar totodata nu ma deranjează sa fac asta. Și ar trebui sa fie un chin pentru mine aceasta sceneta. Dar totul pare sa vina de la sine când sunt cu ea.
   Nu a insistat sa îi spun ce a pățit sora mea și m-a ascultat in tăcere. Nu asta ar trebui sa facă un om ca ea. Stiu ca nu a avut un trecut frumos, o copilărie de neuitat și nici amintiri frumoase. Dar mila nu își are locul acum. Nu pentru ea!
  Intru in casa și sunt imediat absorbit de imaginea mea preferata. Sora mea sta in scaunul ei și se uita pe o revista cu flori. Florile sunt pasiunea ei. Iar ea e floarea mea preferata.
   Deși părinții nu au vrut-o, eu întotdeauna am considerat-o sora mea. Și o iubesc necondiționat!
   Asa ca având apartamentul meu primit cadou, am primit-o la mine in urma accidentului. In urma acelei nopți blestemate de la acel orfelinat blestemat.  
   Și când o văd pe ea, tot ce cred despre Scarlett dispare. Când o văd îmi aduc aminte de ce fac toate astea. Și ea ma întărește. Și cu siguranța îmi voi duce planul la bun sfârșit.

Razbunare compromisa Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora