Capitolul 23

440 30 0
                                    

  Nu am dormit toată noaptea. Tot ce am făcut a fost sa plâng. Sa plâng și sa rup pozele cu noi. Sa urlu in perna pentru a nu trezi pe nimeni. Sa adun furie și ura și sa îmi blestem viața primită.
  Aiden a observat absenta mea de ieri și mi-a trimis un mesaj anuntându-ma ca va veni la mine. Sa vina!Abia aștept sa îi spun fata in fata ca orice plan a avut in minte i-a reușit.
  Soneria răsuna in toată casa și ma bucur ca mama cu Frederica nu sunt acasa. Le-ar fi fost greu sa privească ceea ce urmează sa se intample.
  Ma îndrept spre usa, trag o gura mare de aer, îmi strâng ochii pentru a nu începe sa verse lacrimi și deschid. Îl las sa intre și eu ma întorc cu spatele la el.
A-Iubito, de ce nu mi-ai mai răspuns la mesaje de ieri? S-a întâmplat ceva?
  Ma întorc cu fata la el și îi raspund. Îi răspund lovindu-l. Obrazul sau prinde o tenta de roșu și se uita la mine total pierdut. Escrocul!
A-Pentru ..pentru ce naiba a fost asta?
S-Ce face sora ta, Olivia?
  Pun accent pe numele Oliviei și acesta își lasa mâna de la obraz jos. Înghite in sec și sper sa nu se gândească la o scuza. Pentru ca am sa îl lovesc încă o data!
A-Cum ai aflat?
S-Am norocul sa am o verisoara foarte deșteapta! Lorenna, pe bune? Faptul ca te-ai prefăcut ca nu îmi cunoșteai povestea? De ce naiba mi-ai facut asta?
  Îl împing și ne deplasam puțin in spate iar acesta încearcă sa ma apuce de mâini dar ma feresc. Nu suport sa mai fiu atinsa de el.
A-Scarlett, merit orice insulta și lovitura. Dar lasa-ma sa îți explic, te rog!
S-Crezi ca o scuza inventata acum o sa te scoată? Ce am fost eu? O provocare? O joaca?
A-O razbunare. Recunosc, la început m-am apropiat de tine cu gândul de a te rani.
  Îl lovesc a doua oară doar ca pe cealaltă parte. Încerc cu greu sa ma abțin sa nu îi arunc ceva in cap.
Cu greu ma abțin sa nu cad in genunchi și sa plâng.
S-O razbunare? Cu ce dracului ți-am greșit eu tie? Cu ce le-am greșit tuturor care nu m-au iubit?
A-Olivia este singura mea familie, sora mea mai mica, când am văzut-o in scaunul cu rotile eram furios pe tine. Pentru ca tu fugise-i iar ea a plătit pentru tine! Voiam sa suferi cum suferă și ea dar..
  Nu îl las sa termine și îi dau un pumn in umăr.
Nu vreau sa aud scuze. Nu vreau sa aud nimic!
S-Vrei sa stii cum a fost? Vrei sa stii ce s-a întâmplat in seara aia? Un nenorocit la fel ca tine a încercat sa abuzeze de mine! Olivia m-a acoperit pentru ca altfel nu as mai fi fost aici. Stiu ca nu trebuia sa fug! Stiu ca trebuia sa o ajut! Dar nu m-am gândit ca ar rani-o pe ea. Eram doar un copil, nemernicule! Aveam 15 ani! Nu știam ce fac! Tot ce am știut atunci era ca teroarea ma înghițea și îmi era greu și sa respir!
   Privirea sa a fost in pământ in tot acest timp și as vrea sa îmi spună ce gândește. Doar ca sa pot sa îmi vars toată ura pe el.
A-Scarlett..stiu! Am înțeles coșmarul prin care ai trecut. Am înțeles de la Olivia ca erați cele mai bune prietene. Am fost doar un frate prost și orb! Adevarul e ca ma bucur ca acel tip nu te-a rănit atunci chiar dacă..a rănit-o pe Olivia.
S-Știai! Știai ca nu puteam sa îmi văd de viitor pentru ca aveam remușcări. Dacă trecutul s-ar repeta nu as mai fugi și as proteja-o pe Olivia! Dar tu nu aveai niciun drept sa te răzbuni pe mine!
A-Scarlett, ce avem nu este o minciuna. Mi-am oprit razbunarea acum mult timp. Am știut ca nu pot sa îți mai fac rau. Te rog, mai da-mi o sansa!
S-Ce avem? Nu, Reed! Ce avem este doar o farsa dureroasa. Noi nu mai avem nimic. Nu vreau sa te mai văd niciodata in viața mea!

Razbunare compromisa Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα