Capitolul 29

418 26 0
                                    

   Rad de aproximativ o ora cu Olivia și mi-a povestit de operația sa. Ma simt atât de usurata ca am revăzut-o mergând și nu intr-un scaun cu rotile.
O-Ar trebui sa plec pentru a ajunge la exercițiile de recuperare dar nu pot face asta pana nu discutam ceva.
S-Pai hai sa discutam pentru ca nu vreau sa întârzii!
O-Subiectul se va numi "Aiden". Și stiu ca stii ca este fratele meu. Iar eu stiu ca ați format o relație.
S-Aiden? Nu, nu Olivia, nu o sa discut cu tine despre asta!
Vreau sa ma ridic de pe canapea dar ea ma apuca de mâna și ma trage înapoi. Urăsc când nu accepta un "nu".
O-Stiu de planul lui! Și da, te înțeleg perfect chiar dacă este vorba de el. Dar greșești amarnic intr-un punct, draga mea!
S-Ma bucur ca măcar cu tine a fost sincer. Dar Aiden nu mai este prioritatea mea. Iar eu vreau sa îl uit deci te rog nu îmi complica lucrurile.
Vreau sa ma ridic din nou de pe canapea dar Olivia acționează la fel. Ah, in acest moment îmi vine sa ma iau la trântă cu ea! Ca pe vremea când stăteam la orfelinat..
O-Nu pleci de aici pana nu ma asculți! Nu ma face sa te leg de canapea pentru ca sunt in stare!
S-Dumnezeule, spune odata ce ai de spus! Dar sa stii, nu o sa rezolvi nimic.
O-Nu încerc sa va împac dacă asta crezi! Pentru ca stiu ca te-a rănit crunt. Stiu ce înseamnă sa îți recuperezi speranța cu ajutorul unui om. Dar ma iubește cum nimeni nu o face' Și a fost distrus când m-a văzut in scaunul cu rotile.
S-Și ce s-a gândit sa facă? Sa se răzbune pe mine! Deși ajunsesem sa îl iubesc atât de tare încât uneori ma durea!
O-Paola, din câte țin minte, chiar si tu te-ai considerat vinovata de necazul meu. Nu ar trebui sa conteze faptul ca nu mai voia sa își ducă planul la sfârșit? L-ai cucerit intrutotul, îți promit asta!
S-Și el devenise totul meu! Dar o sa învăț sa trăiesc fără el. Asta dacă nu mai deschid anumiți oameni subiecte de genul.
O-Eu încerc sa va ajut pe amandoi. Pentru ca mi-ar fi plăcut sa va văd împreuna. Singurele persoane din viața mea pe care le iubesc!
S-Este fratele tău și înțeleg de ce îi iei apărarea. Dar m-a dezamăgit și nu mai pot avea încredere in el. Eu..nu mai pot sa îl văd in fata ochilor.
O-Te minți singura și ma minți și pe mine. Nu îi iau apărarea pentru ca țin cu dreptatea și aici nu exista una. Dar nu vreau sa mai îmi văd fratele lovind podeaua pana își da sângele. Nu mai vreau sa îl văd plângând. Și nu vreau sa te văd nefericita.
Olivia se ridica de pe canapea, își ia poșeta și se îndreaptă spre usa. Dar eu ma gândesc doar la modul in care mi l-a prezentat pe Aiden. Atât de rau sa se simtă?
O-Dacă l-ai asculta, ți-ar fi ușor sa îl ierți. D-asta eu am făcut-o! Stii, Paola, am îndurat pana in prezent atât de multe încât cred ca putem sa ne călcăm pe orgoliu și sa ne dam o sansa la împlinire. Pentru ca doar din cauza ta nu esti fericita! Nu este vina lui Aiden. Și da, aici, in acest punct, îi iau apărarea!
Și deschide usa fiind pregătită sa plece.
   Aceasta discuție m-a făcut sa devin nervoasa. Și asta pentru ca undeva in interior știu ca are dreptate.
S-Olivia, numele meu este Scarlett! Paola a rămas in orfelinat.
O-Pentru mine vei fi mereu Paola!
Și zâmbește parasindu-mi locuința. Iar eu ma las pe canapea străduindu-ma sa nu încep sa plâng. Din nou.

Razbunare compromisa Donde viven las historias. Descúbrelo ahora