Capitolul 16

481 26 0
                                    

  Aranjez pozele in album și fugitiv mai trag un ochi la sora mea care doarme ca un înger. Nu știe de relația mea cu Scarlett și nici nu îi pot spune deocamdată. Pentru ca sigur ar recunoaște-o. Si nu consider ca e timpul ca ele doua sa se reîntâlnească.
  Am reușit sa strâng banii pentru operația ei. Mi-a fost greu dar m-as fi dus pana in pânzele albe dacă era nevoie. Sunt singurul ei frate și singura ei familie. Era datoria mea sa o ajut și sa îi fiu alături.
  In tot timpul acesta nu s-a vaitat niciodată de faptul ca e intr-un scaun cu rotile. Nu a învinovățit nici măcar o data pe cineva pentru ce a pățit. A continuat sa rada și sa fie cum era înainte. Și asta da dovada de putere. Am o sora care cu siguranța ar putea sa învingă orice obstacol al vieții.
  Când termin de pus pozele, închid albumul și îl ascund in sertarul meu închis cu cheia pentru a-l tine departe de Olivia. In el se afla poze cu mine și Scarlett. Poze făcute pe tot parcursul relației. Și as minți dacă as spune ca nu îmi plac la nebunie.
  Dacă stau sa ma gândesc la viața mea in prezent, pot sa zic ca ma aflu intr-un vârtej.
   M-am mutat la liceul ei pentru a o răzbuna pe Olivia. Mi-am început planul bine pus la punct și a dat roade. Și pana de curând am încercat sa îmi păstrez scopul intact. Dar acum..acum nu mai pot.
   Nu m-am gândit la ce ar fi vrut Olivia, nu m-am gândit la consecințele acestei răzbunări. Chiar dacă Scarlett nu a ajuns intr-un scaun cu rotile, a suferit la fel de mult ca sora mea. Au trăit împreuna acel coșmar și s-au susținut una pe alta. Cel puțin asta spunea Olivia.
   Când am întrebat-o de ce a fost bătută de acei băieți, a zis "pentru prietena mea". Cred ca am interpretat de la bun început acel răspuns greșit. Protejând-o mereu, nu am acceptat gândul de a fi rănită in acest mod.
  Dar am greșit. Și sunt sigur ca voi plăti pentru greseala mea. Pentru ca..planul a luat sfârșit.
  Când am văzut-o rănită de Charles, încolțită de acei tipi in fata casei ei, am simțit cum sângele îmi pulsa prin vene. Vreau sa o protejez! Vreau sa opresc lacrimile de a mai apărea pe chipul ei. O vreau lângă mine și pentru mine. In acest stadiu am ajuns in aceasta razbunare. Planul meu a dat greș și sunt un pierzător.
   Pentru ca făcând-o pe ea sa se îndrăgostească de mine..am ajuns sa ma îndrăgostesc eu de ea. Iar aceasta dragoste..este atât de mare încât m-as bate pe mine însumi când ma gândesc la ce am vrut sa fac. Ma scurg de energie numai când ma gândesc ca ar putea sa ma părăsească.
   Asta s-a ajuns de razbunarea mea. Asta e ceea ce a putut sa îmi facă Scarlett Reinhart.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now