Capitolul 13

490 31 0
                                    

  A trecut o luna de când am spus "Da" primei mele relatii. O luna in care m-am simțit alt om și am cunoscut semnificația cuvântului "fericire".
  Fiecare atingere și mângâiere a lui ma fac sa visez cu ochii deschiși. Cu fiecare vorba dulce de a lui ma hranesc și prind curaj. Cu prezenta lui in viața mea am putut sa scap de întunericul ce nu-mi dădea pace. Pentru ca el mi-a devenit soare intr-un timp atât de scurt. Și a fost medicamentul meu.
A-Vrei înghețată?
S-Doar dacă vrei și tu!
  Avem o mica tradiție prin care duminicile ni le petrecem plimbându-ne prin parc. Am aflat ca amândurora ne place natura și razele soarelui.
  Neavând un tata, nu am știut cum ar trebui sa arate modelul de "bărbatul perfect". Dar datorită lui am in sfârșit o imagine in cap. Imaginea mea fiind el.
A-Una cu vanilie pentru tine și una cu ciocolata pentru mine.
S-Îți mulțumesc!
  Îl sărut pe obraz și ma bucur ca nu ma mai înroșesc când fac asta. La început m-am purtat tipic adolescentei care e la o prima relație. Dar acum totul vine de la sine. Și el deja este o persoana ce face parte din viața mea in locurile principale .
A-Îi vezi pe acei doi bătrânei care stau pe banca?
S-Da! Ce e cu ei?
A-Asa as vrea sa fim noi in viitor!
  Fiind tot timpul preocupata sa uit trecutul, nu am fost interesată de viitor. Dar dacă stau sa ma gândesc, viitorul meu as vrea sa arate ca el. Vreau sa fim ca acei bătrânei și vreau sa reziste aceasta relație.
   Dar mama m-a învățat ca ce îți este scris, îți este pus deoparte. Oare el mi-a fost scris?
A-Nu mi-ai răspuns asa ca o sa percep răspunsul tău ca fiind unul negativ.
S-Oh nu, eram îngândurată! Aiden, te văd peste tot in lumea mea. Cum sa nu vreau sa îmbătrânesc lângă tine?
A-Hei bine, acest răspuns parca mai vine de acasa!
  Ma ridica in brațe și râsetele noastre predomina in jur. Suntem frumoși împreuna! Cel puțin asta observ când ma uit in oglinda.
   Și îl vreau pentru mine mereu. Pentru ca l-am urcat pe tron. Și pentru ca am ajuns sa îl iubesc. Sa ma îndrăgostesc de el.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now