Capitolul 5

617 35 0
                                    

   In aceasta dimineața m-am trezit cu o idee geniala de a o face pe Scarlett sa se îndrăgostească de mine mai repede.
   M-am decis sa o aștept dimineața in fata casei cu un trandafir. Uimirea de pe fata ei a fost geniala și piesa de baza. Nu cred ca a mai făcut asta vreun băiat pentru ea. Deși tehnic vorbind, nu e mare lucru.
   Tot drumul spre liceu m-am înjurat in gând deoarece o complimentam.
   Recunosc, Scarlett Reinhart este o fata superba! Acel par roșcat o face foarte atractiva. Și zâmbește inocent. Dar nu e atât de inocenta pe cât vrea sa para. E o trădătoare și o egoista. Și o sa am grija sa nu uite lucrul asta.
Personal, nu stiu ce sa mai cred despre ea. Stiu ca nu doarme, pot observa cearcănele dar nu e atât de nobila și buna pe cât vrea sa para. O voi face cumva sa îmi mărturisească ceea ce deja stiu și stiu și cum.
O văd ieșind din clasa cu verisoara ei și ma îndrept spre cele doua. Trebuie sa fac tot posibilul sa ma apropii cât mai mult de ea. De ea și lumea ei.
A-Buna, fetelor! Mergem împreuna spre casa?
F-Tu esti Aiden, nu? Ce treaba ai cu Scarlett?
A-Suntem prieteni! Și se întâmpla sa locuiesc lângă voi.
F-Ar fi bine sa nu faci ceva sa o superi sau sa o rănești. Nu vrei sa stii de ce sunt in stare!
A-O sa țin cont de avertismentul tău.
Eu ar trebui sa fiu cel speriat? Oh, Frederica, habar n -ai tu ce o așteaptă pe scumpa ta verisoara! Nici măcar ea nu știe. Sunt atât de nerăbdător sa ajung la final încât mi-e frica ca as putea da greș pe parcurs.
O privesc când merge in fata mea și tot ce văd e o adolescenta normala. Dar ca ea sa fie o adolescenta normala, Olivia și-a riscat viața. Și a ajuns intr-un scaun cu rotile. Asta nu e drept! De aceea sunt eu aici sa ofer dreptate.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now