Capitolul 24

433 27 0
                                    

A-Scumpo, te rog, nu spune asta, ma doare inima..
Îi dau pentru a nu stiu cata oară o palma și ma întreb cât timp o sa mai reziste.
S-Nu-mi spune asa! Mi se face rau! Chiar crezi ca mai cred in tine? Am crezut ca tu o sa îmi protejezi inima. Am crezut ca esti băiatul perfect și ca vei fi salvarea mea. Dar stii ce ai fost? Cel care m-a înecat in tristețe si cel care m-a rănit cum nimeni nu a făcut-o.
A-Mi-am jurat sa te protejez! Nu mi-as fi dus planul la capat! As face orice pentru tine și iertarea ta!
S-Care era planul tău? Sa ma îndrăgostesc de tine..sa ma duci intr-o carte de poveste ca mai apoi sa ma arunci in iad, nu? Hei bine, iadul tocmai s-a dezlănțuit. Felicitări!
Îl aplaud ironic iar acesta își pune mâinile la ceafa privindu-ma cu o tristețe sfasietoare. Dar oricât as vrea sa cred ca zice adevarul..minte. Asa cum a mințit pana acum.
A-Pentru mine ai fost la început o persoana pe care am detestat-o. Dar cu cât petreceam timpul cu tine..cu atât deveneai altceva. Ai devenit femeia fără care nu mai pot trai!
Inima plânge iar sufletul urla la cuvintele lui și îmi pun mâna la ochi pentru a nu-i lasa sa se frângă. Nu vreau sa plâng in fata lui.
S-Am fost lovită de oameni in multe feluri de când eram un copil. Am fost privită întotdeauna doar cu răcoare și indiferenta. Mama a fost omul care m-a ridicat. Dar rolul tău a fost cel mai important! Pentru ca datorită tie îmi recuperasem speranța și încrederea. Încrederea in oameni și iubire.
A-Putem sa fim fericiți..putem sa construim o lume noua! Am fost cel mai mare idiot când am vrut sa îți fac rau. Și ma urăsc ca am fost ca ceilalți din viața ta! Dar eu te iubesc..te iubesc cum nu ai putea tu sa ai habar!
S-O sa îmi fie dor de tine. O sa îmi fie dor de noi. O sa îmi fie dor sa trăiesc din nou.
A-Nu..nu vorbi la trecut. Nu poți sa ne faci asta!
S-Eu nu pot sa ne fac asta? Tu ai stricat totul de la bun început! M-ați călcat toți in picioare! Iar tu..ai făcut-o cel mai dur.
A-Scarlett, am multe sa îți spun legat de ce am simțit și tot ce a fost in capul meu in tot acest timp. Trebuie doar sa îmi acorzi timp, te rog!
Ridic mâna pentru a-l lovi din nou dar ma opresc. Degeaba fac asta. Adevarul e ca nu ma ajuta deloc.
A-Nu te retine! Merit orice palma din partea ta.
S-Nu juca rolul cavalerului cu mine. Din păcate actoria ta acum mi se pare doar dezgustătoare. Te rog sa pleci! Nu mai avem ce discuta din clipa asta.
Vreau sa plec dar acesta ma ia in brațe pe la spate și brațele sale puternice îmi furnica tot corpul. Și atunci plâng. Plâng și îmi mușc buza pana îmi fac rana.
Îl indepartez forțat de mine si îmi strâng pumnii in mâini.
S-S-a terminat! Dispari din viața mea pentru totdeauna! Te urăsc cel mai mult pe lumea asta!
Urc scările in fuga dar nu ajung sa intru in camera. Cad pe podea și lacrimile uda covorul.
   Ma fac ghem, strângându-mi genunchii la piept și țipând pe interior.
   Am murit! Pur și simplu simt ca am murit.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now