Capitolul 26

434 26 0
                                    

  O săptămâna a trecut de când iubirea dintre Aiden Reed și Scarlett Reinhart a luat sfârșit. Niciunul nu zâmbește cu adevarat, niciunul nu are curajul sa îl caute pe celălalt și niciunul nu a uitat tot ce au avut.
  Aiden și-a concentrat toată atenția pe sora sa, aceasta fiind in recuperare după operația reușită dar au existat multe momente când frumoasa roșcata îi invada mintea. Am putea spune ca aceasta suferința este pedeapsa lui, dar cine merita o pedeapsa care sa îl coste iubirea?
  Scarlett și-a petrecut fiecare zi cu mama sa adoptiva și verisoara ei, dar noaptea când se punea in pat, se gândea la el. La parul sau creț total perfect și la cât de șarmant era. Dar se gândea și la modul in care a rănit-o. Și faptul ca drumurile lor de mult s-au despărțit.
  Aiden abia poate trai fără sa o vadă, fără sa o sărute și fără sa îi audă vocea. Dar își găsește alinare in singura femeie care a rămas lângă el. Sora sa.
  Scarlett simte ca înnebunește luptându-se cu dorul de el și de timpul petrecut împreuna. Dar încearcă sa-l uite cu ajutorul singurilor oameni care o iubesc sincer.
  Amandoi se opun cu greu dorinței și focului iubirii, lăsând timpul sa își spună cuvântul și sperând la un viitor mai bun.

Razbunare compromisa Where stories live. Discover now