Capitolul 9

536 31 0
                                    

   Astăzi liceul organizează un bal in cinstea noastră, celor din ultimul an. Iar eu bineînțeles ca am acționat și am invitat-o pe Scarlett sa meargă cu mine. Iar ea bineînțeles ca a acceptat.
   Dar venind cu Frederica, a rămas sa ne vedem direct acolo. Iar eu mor de nerăbdare sa apara deși nu înțeleg aceasta stare.
   Privind spre intrare, apariția unei rochii roșii ca trandafirul atrage privirile tuturor și când văd posesoarea acesteia, clipesc de câteva ori. Scarlett chiar este Scarlett! In momentul asta este roșie din cap pana in picioare. Și îi sta a naibii de bine! E pur și simplu cea mai frumoasa fata de aici!
   Și o văd și pe Frederica lângă ea care strălucește cu rochia argintie. Sora mea ar fi arătat și ea ca o prințesa aranjata astfel dar nu a avut norocul acesta.
  O văd pe Scarlett venind spre mine și îmi aranjez gulerul cămășii înainte sa ajunga in fata mea. Nu pot sa fiu mai prejos de partenera mea.
S-Buna, Aiden!
A-Buna, Reinhart! Da-mi voie sa îți spun ca arați fabulos! Sunt total absorbit de frumusețea ta!
S-Îți mulțumesc! Ma bucur ca îți place!
  Se bucura ca îmi place? Nu cumva s-a aranjat atât de bine pentru mine? Se prea poate ca planul meu deja sa înceapă sa funcționeze?
A-Dansam?
S-Desigur! Deși te avertizez, sunt o dansatoare proasta.
A-Sigur te vei descurca!
  O apuc ușor de șolduri iar aceasta își pune mâinile după gâtul meu. Mâinile ei sunt foarte micuțe și slabe.
   Este acel gen de fata. Inocenta și pe care îți vine sa o pui in cutiuta Pandorei. Păcat ca are conștiința murdara. Păcat ca i-a greșit Oliviei.
  Ne mișcam ușor pe ritmul muzicii iar ochii nostrii duc o bătălie in priviri. Și pare sa câștig văzând ca începe sa se rușineze.
A-Ma bucur ca ai venit la bal, dacă ai fi lipsit sa stii ca ți-as fi oferit o pedeapsa in stil Reed!
  Rad la gluma mea dar ma opresc când aceasta ma împinge și observ ca începe sa respire apăsat. Ce naiba s-a întâmplat?
S-Sa nu mai spui asta! M-ai auzit? Sa nu mai spui asta niciodată!
  Fuge prin mulțime iar eu sunt atât de confuz ca nici nu stiu dacă ar trebui sa ma duc după ea. Dar decid sa o fac. Trebuie sa îmi explice reacția ei!
  O prind din urma și o forțez sa rămână pe loc. Văd dorința ei mare de a părăsi acest loc.
A-Ce am spus greșit?
S-Cuvântul pedeapsa. Îl urăsc! Îl detest!
A-De ce?
S-Glumești cu mine, Aiden? Am avut parte de pedepse la orfelinat care aproape mi-au smuls pielea de pe mine! Cât de idiot poți sa fi?
  Acum înțeleg. E vorba despre orfelinat. Nu am făcut-o cu intenție. Dar stiu cât de severe erau pedepsele. Olivia mi-a povestit tot.
  O văd începând sa lăcrimeze și atunci chiar ma simt ca un idiot. Unul foarte mare. Asa ca fac primul lucru care îmi vine in minte. O sărut. Și nu ma respinge. Ba chiar își pune o mâna pe obrazul meu.
  Stam in acel sărut câteva secunde și când ne desprindem îmi dau seama de ce am făcut. Acest sărut nu era in planurile mele. Pur și simplu s-a întâmplat! Pur și simplu am vrut sa o sărut!

Razbunare compromisa On viuen les histories. Descobreix ara