Bölüm 2

1.3K 173 151
                                    

꧁ Suspicious Smell - Choi Soobin꧂


𓆸 21082020𓆸


❝BÖLÜM 2❞

Telefonun ellerim arasından çekilmesi ve hemen ardından kalbime kurşun gibi saplanan sözler sonrasında şaşkınca arabayı kullanan Soojun'a bakıyordum. Bunların gerçek olduğuna inanmak aptallık olurdu. O Choi Soojun'du, Soobin'in öz abisi. Üretici olamazdı.

"Arabayı sağa çek." diye emir verdim sertçe.

Güldü. Gülüşü iğneleyici, alaycı aynı zamanda acı doluydu. Onu ve geçmişini işte tam o an merak ettim. Soobin'in, bu işle ne gibi bir alakası olduğunu, sadece bir kullanıcı olup olmadığı ilk defa şu an merak ediyordum.

Çünkü apayrı bir noktadaydık. Ben üreticinin arabasındaydım. Aylardır dibimizde olan üretici oydu. Ceplerimizde saçma notların sahibi. Sejin, Soomin ve Youngmin'in katili. Sadece üçünün değil, tüm uyuşturucu bağımlılarının katili. Şeftali kokusuyla insanları zehirleyen bir manyağın arabasındaydım.

"Sana demiştim," diye söylendi hırsla, "Kendini şah sanan Soobin' güvenme diye. Ama sen ne yaptın? Ona güvendin. O tecrübesiz piçin her dediği kelimeye inandın! Sen salaksın Yurin. Sen ve diğerleri birer salaksınız."

Başımı anlamamışçasına salladım, "N-ne demeye getiriyorsun?!"

Tırnakları, deri direksiyonu kavradığı bölgeye biraz daha sertçe battı. Dişlerini sıktığı için boynunda beliren damarlarını görebiliyordum. O korkunçtu. Youngmin'i nasıl astığını, hatta boğduğunu biliyorduk. Ve ben onunla aynı araçtaydım. Delilikti bu...

"Ne o?" dedi alayla. "Seni öldüreceğim diye mi korkuyorsun? Eski sevgilin aptal Sejin gibi, yoksa öğretmenin Youngmin gibi..."

"İndir beni. Üretici olduğunu kimseye söylemem, lütfen beni indir." dedim çaresizce. Bir yandan da koltuğuma yapışmış gibiydim. Çünkü arabaları hızla solluyorduk ve hayatımda hiç bu kadar hızlı gitmemiştim.

Ani bir manevra ile çığlık atarak sıkıca kapı koluna tutundum. "Yalvarırım yavaş kullan." dedim acıyla.

O ise deli gibi gülmeye devam ediyordu, belki de delirmişti... "Arkadaşların, çok sevdiğin, deli gibi güvendiğin Soobin ve aptal piyonları peşimizde."

Dedikleri ile bir ümitle dikiz aynasından hemen arkamızdaki araca baktım. Yeonjun büyük bir dikkatle aracı kullanıyordu. Beomgyu ve diğerleri de Soojun'a arabayı sağa çekmesi gerektiğini gösteren el hareketleri yapıyorlardı. Resmen Hollywood filmlerinden bir sahneyi yaşıyor gibiydik.

"Sen elimdeki en büyük kozsun Yurin." dedi Soojun umutla. "Soobin'i alt etmem için en önemli kozsun."

Şaşkınca başımı salladım, "Sen onun abisisin! Onu nasıl alt etmeyi düşünebilirsin?"

Büyük bir kahkaha attı, gözleri uyuşturucuyu fazla dozda kullandığını belli ediyordu. Kıpkırmızıydı ve sulanıyordu. Dudaklarının kenarları ise kurumuştu. Uyuşturucu onun zihnini ve bedenini ele geçirmişti. Kendinde değildi ve şu an araba kullanabilmesi bile bir mucizeydi.

"Abilik ve kardeşlik mi? Biz onu Soobin ile bitireli çok oldu! Ben bir katilin abisi olamam!"

Gözlerim şaşkınca açılıp kapanırken dedikleri ile sarsılmaya devam ediyordum. Sen kimdin Choi Soobin...?

"Ama... Sen uyuşturucuyla yüzlerce kişiyi öldürdün. Bu durumda suçlu Soobin değil!" Hala hiçbir şey anlayamazken Soobin'i savunmaya çalışıyordum.

SUSPICIOUS SMELL² ▪︎ Choi Soobin ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin