LAPTÜ × 19

7.2K 399 456
                                    

LAPTÜ ailesi biz geldiiiiik.
Valla uzun zamandır yoktuk hoşgeldik ama. Hatta şöyle söyliyim bölümle beraber baya bir hoşgeldik.

Sınır aşılmadığı sürece bölüm yok demiştik. Sizlere 70 oy ve 100 yorum çok gelmiş olabilir ama okunma 900 küsürken 70 oy ve 100 yorum aslında o kadar da çok değil.

Bu bölüm içinde sınırımız var. Fakat üzülmeyin bu sefer o kadar çok değil.

Bölüm Sınırı: 50 Oy, 50 Yorum


Medya: Aras'ın kendi elleriyle boyadığı yeni saçıyla Leman

O zaman bölümle sizleri başbaşa bırakıyoruz.

BÖLÜM 19: "KUKULE VE SAKLI GERÇEKLER"

BÖLÜM 19: "KUKULE VE SAKLI GERÇEKLER"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR💻 🎮 💻

"Sen koca kadına gerçekten çip mi taktın?" Tunç ellerini pantolonunun cebine sokmuş omuzunun üzerinden Pozan'a bakıyordu.

"Ya çip gibi değil de. Kadın bana yaklaşınca alarm veriyor telefonum abi olay tam olarak bu. Bir de arada nerede ne yapıyor kontrol amaçlı bakıyorum." Pozan elindeki telefonu kapatırken çok normal bir şey anlatıyormuş gibi bize baktı. Fakat bizim bakışlarımız bu olaya asla normal bakmıyordu.

"Böyle şeyler yapacağına arayıp neredesin demek çok mu zor Pozan?" Aras'ın sorusuyla Pozan'ın yüzünde bir gülümseme yer alırken başını yavaşça sağa sola doğru salladı. Yüzündeki gülümseme asla normal bir gülümseme gibi durmuyordu.

"Siz Kukule'yi tanımıyorsunuz. Normal kelimesi ve o aynı cümle içerisinde yer almaz." Pozan'ın ninesi yani Şükriye nine hakkında anlattığı her şey bana birini anımsatıyordu. Tam olarak Pozan'ı ve bu gözümü çoktan korkutmaya başlamıştı.

"Yani ninen tam olarak burada mı?" Ülker sağ işaret parmağıyla tam karşıyı gösterirken Pozan'a dönük olan bedenimi tam karşıya döndürdüm ve kapının önünde, büyük harflerle yazan yazıyı okudum.

"Dostlar Kırahathanesi." Dudaklarımdan dökülen sözcüklerle Pozan yanımdan geçti ve kapısı açık olan kahveye girdi. Evet Pozan'ın Kukule'si yani Şükriye ninesi tam olarak kahvehanedeydi. Yani telefon bizi tam olarak buraya getirmişti ve ben yetmiş dört yaşındaki bir kadının burada ne yaptığını gerçekten çok merak ediyordum.

Pozan'nın açık bıraktığı kapıdan sırasıyla girdik. Kapıyı mekana en son giren Aras kapattı ve tam arkamda durdu.

Gözlerim etrafı taramaya başlarken ilk durağım çay ocağı olmuştu. Sanırım çayları dolduran çıraktı çünkü yaşı küçük duruyordu. Çok büyük bir kahvehane değildi. Derin bir nefes alırken genzimi yakan sigara kokusu öksürmeme neden oldu. Mekanda tek bir masa doluydu ve masanın etrafı kişiler tarafından çembere alınmıştı. Pozan kalabalığa girerken gözlerim sağ elinde sigarası, sol elinde çayı, sırtı bize dönük olan kadınla kesişti. Ben doğru mu görüyordum?

L A P T Ü Where stories live. Discover now