LAPTÜ × 26

5.2K 316 275
                                    

Merhaba LAPTÜ Ailesi biz geldiiikkk❣❣ Evet uzun sürdü fakat kitabı iki kişi yazdığımız için de vize sınavlarımızın tarihi doğal olarak farklıydı. İyi kötü sonunda yorucu o süreç bitti ve biter bitmez özlediğimiz zamanlara döndük. Güzel bir bölüm bırakıyoruz buraya takipte kalın bölümler sık gelebilir ;)

 Güzel bir bölüm bırakıyoruz buraya takipte kalın bölümler sık gelebilir ;)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR 🎮💻

İYİ OKUMALAR 🎮💻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aras Acar;

Şu oyunda küfür etmediğim tek bir gün geçirmezken bıkmışlık ve bezmişlik şekilde son raddeye gelip yanağımın içini ısırdım. Burnumdan aldığım soluk genzimi yakıp kavurdu.

"Bu kıza sıkmak için nişan aldığın gözlerini ve ellerini sikeyim lan senin!" Elim ayağım titrerken Leman'a bakamıyordum bile. Az önce yere yığılan bedenine gözlerimi değdirmeye korkuyordum. 

"Lan ben ona bir şey olmasın diye götümü yırtarken sana ona sıkmayı veren cesaretini götüne sokup öldürmeyeyim mi seni!?" Leman'a ateş eden adamın boynunu sıkarken kafasını arkasındaki taşa geçirmek için tuttuğum an kollarımdan geriye çekildim.

"Aras kendine gel!" Pozan'ın sesi ile beni engellemeye çalıştığını anlamıştım fakat şu an soktuğumun oyunundaki yönetici beni durdurmak istese dahi bunu yapamayacağını hissediyordum. İçimde patlayan bir şeyler vardı sanki.

"Bittin sen oğlum! Bak şu elimi görüyor musun? Bak lan!" Kanayan ağzı midemi bulandırırken morarmaya başlayan gözünün birini yavaşça açtı.

"Sana ölümü tattıracak şimdi bu el! Orospu çocuğu seni...!"

Başka kollar da bedenime asılırken ellerimin arasındaki piçi bırakmama yetecek bir güç yok gibiydi. Gözlerim kararıyor daha sonra önünde kırmızı parçacıklar beliriyordu. Kulağımda feci bir uğultu vardı. Sanki Leman orada çığlık atıyordu. Belki de canının ne kadar acıdığını haykırıyordu...

"Aras sikeceğim dur artık dur! Leman için dur!" Onu düşünürken onun ismini duymamla gevşeyen ellerimden kayıp gitti diğer beden.

"Amına koyduğumun hayatında her şey sahte bir o gerçekken bana durmaktan bahsetme Pozan!" Nefes nefese kalan bedenimi sıkan elleri geriye çekilirken göz göze geldik. Kanlanmış gözleri kanayan yarama bakıyordu.

L A P T Ü Where stories live. Discover now