11. Bölüm: Behzat Amca ile Evleneceksen Ge

363 29 870
                                    

Merhaba. Aramızda yeni bir okuyucu var mı pek bilmiyorum, eskilerden kalanlar kim onları da bilmiyorum. Sadece ufak bir uyarı ya da bilgilendirme, her ne derseniz işte ondan yapmak istedim.

Bu kitap benim yaşayamadıklarımın, içimde kalanların, hayallerimin toplandığı bir kitap. Siz öylesine okuyup geçiyor olsanız da, ki gayet normal, ben ve arkadaşlarım için durum böyle değil. Bu kitapta var olan kadın karakterlerin hemen hemen hepsi gerçek hayatımda var olan insanlar, onlar benim dostlarım ve çok kıymetliler. Yorumlarda onlara, hatta genel olarak hiçbir karakterime ciddi ciddi küfür veya hakaret edilmesini istemiyorum. Umarım kitabın bendeki yerine saygı duyar ve bu dediğimi uygularsınız. İstediğim tek şey biraz empati, onu da göremediğim takdirde artık sert olacağım zaten.

İyi okumalar, yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın!🖤

🥂

Lana Del Rey, Blue Velvet
Adamlar, Doldum
Erkan Kolçak Köstendil, Yollar
Gripin, Emre Aydın, Sensiz İstanbul'a Düşmanım

11. Bölüm: Behzat Amca ile Evleneceksen Gel

Omuzlarındaki ağrıyı hissetti.

25 yıl. Koskoca 25 yıl olmuştu bu dünyaya gözlerini açalı fakat ne kadarında gerçekten yaşamıştı, orası tam anlamıyla muammaydı. Kumarbaz bir babanın kızı olarak doğduğu evde, tek dayanağı olan annesini kanser nedeniyle bir avuç toprağa uğurlaması uzun sürmemişti; o zamanlar henüz sadece 12 yaşındaydı ve annesinin geri geleceğine inanıyordu. Babasının, bu defa o kumar masasına Tanrı ile oturduğuna ve Tanrının borcunu alamayınca annesini onlardan ödünç aldığına.

Uzun bir zaman dilimi buna inanmak ve para aramakla geçti. Henüz sadece 12 yaşındaydı ve gördüğü her akrabasına 'borcumuzu ödeyebilecek kadar paran var mı?' diye soruyordu. Sürekli ağlıyordu ve bildiği tek şey paradan her şeyiyle, bedeninde ve ruhunda ne kadar nokta varsa hepsiyle nefret ettiğiydi. Sonra bir gün, kabullendi. Babasının Tanrıya olan borcunu asla ödeyemeyeceğini, annesinin asla geri gelmeyeceğini, henüz sadece 12 yaşında olmasına rağmen 32 yaşındayken bile çocuk gibi hissetmek için yer arayacak kadar çocukluğuna el konulmuş olduğunu fark etti.

Aldığı her nefesin içine bir kıymık gibi battığını hissettiğinde, 16 yaşındaydı.

Sonra o kıymıkların tüm boğazını delik deşik ettiğini fark etti. Yaşayamadığı gerçeği önüne bir duvar gibi dikildiğinde ise, bir pavyon duvarında, babasının parasını ödeyemediği bir adamın emrinde çalıştırılmaya başlamıştı.

Küçük Mucizeler Müzesi Kde žijí příběhy. Začni objevovat