▪︎21▪︎

624 55 56
                                    

"Άξελ, τι συμβαίνει;" αναφωνώ πανικόβλητη.

"Μαντ, πρέπει να φύγεις από εδώ." λέει μέσα από τα δόντια του, το όπλο ακόμα υψωμένο στο ύψος του ώμου του. "Είναι επικίνδυνα. Πρέπει να φύγεις... Όλοι σας πρέπει να φύγετε!"

"Μα... Μα είσαι χτυπημένος! Πώς μπορώ να σε αφήσω μόνο σου ενώ είσαι έτσι;" λέω και το άγριο βλέμμα του με σταματάει από το να πω κι άλλα.

"Μάντισον! Δεν θα το ξαναπώ. Φύγετε όλοι, τώρα!" φωνάζει λίγο παραπάνω στο τέλος και σφίγγει τα δόντια του.

Το χέρι του πιέζει πιο πολύ την πληγή του και οι ανάσες του γίνονται πιο λαχανιασμένες από πριν. Σύρει τον εαυτό του προς τα πίσω και στηρίζει τον εαυτό του στον καναπέ. Οι άλλοι αυτόματα μαζεύονται σε μία γωνία, κοιτώντας τον Άξελ με τρόμο και αντιπάθεια.

Μόνο ο Αλμπέρτο δεν τον κοιτάζει έτσι και κοιτάει εμένα με ένα ανήσυχο βλέμμα.
Η αντίδραση όλων τους με θυμώνει και τους κοιτάω βγάζοντας σπίθες από τα μάτια.

"Ο Άξελ δεν θα σας πειράξει! Τον ακούσατε, πρέπει να φύγετε από εδώ." λέω απότομα και τα αγόρια κουνάνε το κεφάλι τους καταφατικά.

Πηγαίνουν όλοι προς την πίσω πόρτα, μόνο η Νόρα αντιστέκεται στο τράβηγμα του Ζακ.

"Εσύ; Δεν θα έρθεις μαζί μας;" λέει με τη φωνή της να προδίδει τα συναισθήματά της.

"Σε ένα λεπτό θα βρίσκομαι μαζί σας. Μπείτε στα αμάξια και περιμένετε με." την ενημερώνω και μόνο τότε συμφωνεί και ακολουθεί τα αγόρια, παρόλο που το βλέμμα της είναι πάνω μου μέχρι να βγει από την πόρτα.

"Κι εσύ.." ψελλίζει ο Άξελ. "Κι εσύ φύγε. Τώρα! Δεν πρέπει να είσαι εδώ.." συνεχίζει σφίγγοντας τα δόντια του.

"Θα φύγω, αλλά πρώτα πρέπει να σε βοηθήσω με την πληγή σου. Έχεις χάσει πολύ αίμα και αν δεν το περιορίσεις θα χάσεις τις αισθήσεις σου και μετά..." δεν ολοκλήρωσα την πρότασή μου, μόνο τον κοίταξα με ένα βλέμμα όλο νόημα.

"Μάντισον, γαμώτο, για μία γαμημένη φορά κάνε αυτό που σου λένε!" γρυλίζει.

"Κι εσύ για μία γαμημένη φορά δέξου τη βοήθεια που σου προσφέρεται." λέω ξερά και με κοιτάει άγρια, παρόλα αυτά δεν μιλάει.

Τον βοηθάω να βγάλει γρήγορα το πουκάμισό του, όσο πιο απαλά και προσεκτικά μπορώ γιατί βγάζει πονεμένες κραυγές συνεχώς, και εμφανίζονται στο οπτικό μου πεδίο οι κοιλιακοί του.

Flirting with Danger  Where stories live. Discover now