VII poglavlje

3.9K 103 0
                                    

"Petre upravo sam završio sve obaveze u firmi. Svi ugovori su potpisani. Možemo da odahnemo konačno. Gde si ti?" Petar nema nikakve veze sa mojom firmom ali od kada sam je osnovao uvek je bio tu. On je više voleo provod nego posao pa je odmah nakon fakulteta kupio kafić koji je sada jedan od najpopularnijih klubova u gradu.

" U klubu sam imam neke obaveze. Dođi do mene."

"Može nisam dolazio odavno. Tu sam za 1h imam još par sitnice da završim." Razmišljam i ne mogu da se setim kada sam poslednji put izašao ili se opustio od kada je Mia ušla u moj život, otpisao sam noćni život. Dovoljno sam izlazio sada želim njoj da se u potpunosti posvetim.

Mama i tata su tu. Moram do stana da vidim šta rade i kako se snalaze sa Miom. Ne voli gužvu. Par dana je plakala kada god bih otišao u firmu. Srećom sve važne ugovore sam završio pa planiram da je vodim sa mnom u firmu. Poslove ne mogu da završavam na daljinu a mama i tata imaju svoj život, ne želim da zbog mene izgube odmor koji su zaslužili.

"Sine stigao si. Ja sam upravo uspavala Miu. Preslatka je. Tako me potseća na tebe kada si bio mali. Tvoja mala kopija."

"Došao sam da vidim šta radite pa idem do Petra, nismo se videli nedelju dana."

"Važi, nemoj da brineš mi smo tu. Slobodno izađi, od kada smo mi tu osim posla ništa drugo ne radiš."

" Neću dugo da se zadržavam, a ako se zadržim nemoj da me čekate."

Istuširao sam se, popio kafu i krenuo sam ka garderoberu. Bela košulja i crne uske pantalone su odlične u ovom trenutku. Stavio sam i malo parfem. Slika koju vidim u  ogledalu je zadovoljavajuća, ali moram da se što pre vratim u teretanu.

Mišići koji su i te kako izdrženi, u koliko nastavim ovako to će se promeniti. Mišići zahtevaju svakodnevne treninge, do sada sam to poštovao ali zbog Mie nemam suviše slobodnog vremena. Nadam se da ću se što pre uhodati. Par kapljica mog omiljenog parfema odlično upotpunjuju moju pojavu.

***

Odmah nakon ulaska u klub potražio sam slobodan separe. Konobarica me je odmah obavestila da je naš separe slobodan. Volim da sedim u ovom separeu zato što se vidi ceo klub, a niko ne može da vidi ko sedi u našem separeu. Privatnost je zagarantovana.

" Dobro došli gospodine. Gospodin Petar je javio da će Vam se uskoro pridružiti. Da li želite nešto da popijete dok čekate gospodina Petra?"

" Coca Cola je sasvim dovoljna."

"U redu, gospodine."

Navikao sam gde god da odem da se svi obraćaju sa poštovanjem. U klubu je gužva. Možda i veća nego što je pre bila. Svi su dobro raspoloženi. Dok sam razgledao, primetio sam devojku koja se svakako izdvajala iz cele njene ekipe. Sređena je, prelepa duga plava kosa i još lepši osmeh. Haljina koju nosi joj stoji kao salivena. Nisam siguran da ovo što nosi jeste haljina više liči na krpicu. Način na koji njoj stoji izgleda predivno. Mnoge devojke pokušaju da izgledaju divno sa kratkim haljinicama ali samo izgledaju vulgarno. Ova devojka je prelepa. Da nema Mie verovatno bih iskoristio priliku ali ne smem da se zadržavam.

"Stigao si." Petar sa još par njih mi se pridružuje u separe. Naravno sa njima su neke devojke ali nisam zainteresovan.

"Da, ali neću da se zadržavam. Došao sam samo da te vidim."

" Kako hoćeš. Svratiću sutra kod tebe pre nego što odeš na posao. Taman mogu i Miu da vidim."

Završili smo razgovor, popio sam svoju Coca Colu i još par minuta sam posmatrao prelepu devojku. Neverovatno je lepa.

" Petre vreme je da idem. Dovoljno sam se zadržao. Vidimo se sutra. " Pre nego što promenim svoje mišljenje i približim se plavoj devojci biram da bežim.

" Vidimo se tebra. "

Dok sam izlazio iz kluba prošao sam pored prelepe neznanke. Mislim da je sada još lepša. Na trenutak su nam se pogledi susreli, imala je neobičnu boju zelenih očiju.

Nasmejao sam se i izašao iz kluba. Sada mi nisu potrebne kombinacije, vreme je da razmislim možda o ozbiljnoj vezi. Ali i to će sačekati bar dok Mia ne napuni godinu dana.

Želim da se u potpunosti prilagodim Mii i ona meni. Sva zbunjenost u početku zamenjena je srećom. Jedno sićušno stvorenje je od mene napravilo pravog mekušca. Ali konačno sam istinski srećan.

________________________________
⭐💭

Život je kocka 🔚Where stories live. Discover now