Co teď

1.8K 56 1
                                    

        S Katherine jsme se vracely z večeře, která byla naprosto skvělá, byla formou švédských stolů a s Katie jsme si toho nabraly hromady. Sice jsme pak většinu nesnědly, ale to se lehko vyřešilo tím, že jsme seděly s klukama a ti, jakmile viděli známky toho, že nám něco nejede, okamžitě se pro to natáhli a bez ptaní nám to sebrali. Byly jsme plné, ale dobře nalaďené.
     Svalily jsme se na postel a ležely jsme. V pokoji byla jedna manželská a další lůžka s Katie jsme se rozhodly, že budeme spát na té mamželské a kluky necháme na lůžkách. „Zajímalo by mě, jestli mají manželské i kluci," zachichotala se Katie. „Nejspíš jo," odpověděla jsem líně. Katherine se začala smát, už zase. „Madie!!! Představ si jak leží Harry třeba s Jamiem na jedný posteli a během noci se k sobě prostě přikulí a bum!" Katie naznačila rukama výbuch. „Katherine..." smála jsem se s ní, „jsi jako malá! Vždyť takto se baví děcka ve školce," řekla jsem a otočila se ne břicho hlavou do peřin. „Máš pravdu," napodobila mě. „Panebože, já jsem tak přežraná!" zaúpěla jsem. „Jo já taky," zamumlala do peřin. Jdu pootevřít dveře, abychom pak nemusely chodit otevírat," řekla věcně Katherine a opravdu se zvedla. Něco jsem zahuhlala do polštáře. „Nerozumněla jsem ti ani slovo," opáčila. „Kolik je hodin?" Tentokrát jsem artikulovala až přehnaně. „Půl desáté," koukla se na hodinky. „Měly bysme si vybalit," podotkla jsem a ležela jsem dál. „Tak na to kašlu, když se tady každý den někdo nacpe, budem rády, že to tu udržíme vyvětrané natož uklizené. Já si věci nechávám v tašce," odpověděla mi a svalila se do křesla. Vytáhla mobil, poslala všem streaks na snapchatu a pak si začala s někým psát. Okusovala si u toho nehty. „Nech toho jsi nechutná," řekla jsem a znechuceně jsem se na ni dívala. Pokrčila rameny. „Jdu se umýt," řekla jsem asi po čtvrt hodině, kterou jsem strávila taky na mobilu.
     Vysptchovala jsem se a zrovna si vyčistila zuby, měla jsem umyté vlasy, tak jsem si je zabalila do turbanu a chtěla jsem se obléct, ale jaká větší trapárna se mi mohla stát, než že jsem si věci na spaní zapomněla vytáhnout z tašky. Naštěstí jsem si vzala aspoň kalhotky. Odmotala jsem si tedy turban, vlasy jsem si ještě trochu ručníkem vysušila a rozčesala. „Zatraceně," s tichým nadáváním jsem si ručník omotala kolem svého těla a vylezla jsem. „Hej Katie! Rozepni tu černou tašku a najdi v ní někde to obří tričko s Mickie Mousem a černý šortky. Zapomněla jsem si to vzít do koupelny. Je to asi-" z místnosti, kde měla být Katie se ozval hluboký smích. Zastavila jsem se na rohu a měla krásný výhled na Katherine, Matyase a Jamieho válící se na naší manželské poseli. Bohužel stejně tak měli oni krásný výhled na mě a všichni na mě zírali. „Říkali jste, že přijdete ve dvacet," zasyčela jsem. „Jo to už bylo před pěti minutama," odpověděl mi Matyas a Jamie se posadil. Pozvedla jsem jedno obočí. Co mám teď jako dělat? Dojít až k nim v tom krátkém ručníku, u kterého jsem ráda, že mi dosahuje na stehna a ještě se tam sehnout k tašce. Ani náhodou. Ale Katherin taky nevypadala, že by mi chtěla pomoct. Jamie se na mě zakřenil a začal si vyslíkat triko. „Sice nevím, jestli to nahradí Mickieho, ale rád ti půjčím toto triko, myslím, že je dost velký..." řekl svým typickým arogantním tónem. Zašklebila jsem se.
Ťuk ťuk. Ozvalo se najednou. „Doprdele," sykl Matyas, „On tu ještě nebyl?"
„Zatraceně," přidal si Jamie a triko si navlékl zpátky. „Minutku," zavolala Katherine. Chytila jsem Jamieho za paži a dotáhla ho ke skříni. „Vlez tam!" přikázala jsem mu a jak byl tam hodila jsem na něj ještě jeho mikinu, kterou si tam přinesl. Matyase Katherine strčila pod postel a tu ustlala tak, aby okraj překrýval zem a Matyas nebyl vidět. Šly jsme ke dveřím. Katherine první, já za ní. „Dobrý večer," pozdravily jsme jednohlasně. „Dobrej," trenér nakoukl dovnitř a uviděl mě v ručníku. „Jejda," zarazil se, „Omlouvám se za vyrušení, vy vypadáte v pohodě. Katherine se pak taky rychle osprchuje a do půl hoďky jdete spát. Tady máte akorát papír s pokyny. Dobrou noc," ani jsme nestihly odpovědět a on už zase odešel pryč, dokonce i sám zavřel. Vrátily jsme se tudíž zpět. Došla jsem ke skříni a otevřela ji.
Stál tam Jamie tak jak jsem ho tam postavila, ale bez trika. To držel v ruce a okamžitě mi ho natáhl přes hlavu. Zůstala jsem na něj koukat a prohlédla jsem si ho. Kur*a hezký tělo. Ale to jsem neřekla a ani mě to nenapadlo,samozřejmě. Zkousla jsem si ret. „Abys nám neposlintala koberec," podotkla Katie. „No dovol," ohradila jsem se a o krok jsem ustoupila. Katie se naklonila a taky si ho prohlédla. „Beru zpět, klidně slintej."
Nějak jsem na sebe natáhla triko, což s ručníkem, který musíte držet, aby vám nespadl, bylo celkem náročné, ale i tak to pořád neřešilo můj problém s kraťasy, i když ručník už jsem mohla pustit, protože jeho triko mě stejně asi zakrývalo víc než ten pitomý ručník. Jamie se ve skříni mezitím opřel a dával na obdiv svě tělo. „Fajn, ehm Jamie? Prosím našel bys mi někde v té tašce, obyčejné černé šortky?" Jamie se odlepil od stěny skříně a blískl po mně úsměvem. „Samozřejmě," řekl a obešel mě.
     Otočila jsem se a čekala, až mi to podá a mimochodem jsem si ho prohlížela, zatraceně. Katie nevypadala, že je na tom o něco líp, taky na něj pořád zírala. Matyas se potichu smál, rozvalený na naší posteli. „To jste nikdy neviděli kluka bez trika?" zeptal se poťouchle. Zpražily jsme ho pohledem a Jamie se na nás zkoumavě podíval, ale pak se zase začal věnovat hrabání se v tašce. Tiše jsem doufala, že přehlédne mé spodní prádlo, z toho by mi bylo vážně trapně. „Jo to teda viděla a myslím si, že i víckrát než ty nahou holku," rýpla si Katie. „Jo? A myslíš, že bys mi to mohla pomoct napravit?" zeptal se slizce na oplátku. Katherine, která seděla vedle něj, ho bouchla přes rameno. „Pokud budeš víc sexy jak tady tvůj přítomný spoluhráč, klidně," ušklíbla se. „Chceš se podívat, abys mohla posoudit?" řekl a pomalu si začal vyslíkat triko. Jamie se narovnal a postavil se vedle mě, zakroutil hlavou. „Prase, vsadil bych se, že je ještě panic a snaží se to dohnat," zašeptal a podal mi šortky, přikývla jsem. „A co ty?" poznamenala jsem ze srandy. Pořád mi bylo trochu trapně z toho, že vedle mě stojí bez trika, ale co se dá dělat. „Sex až po svatbě, lásko," ušklíbl se. Podívala jsem se na něj, nečekala jsem, že mi odpoví. Chtěla jsem něco říct, ale vyrušila mě Katherine. „Prasáku," sykla a shodila ho z postele. Vyprskla jsem smíchy a Jamie se taky začal smát. Katherine si zase sedla a založila si ruce na prsou. „A co ty nechceš si přes sebe hodit aspoň kus nějakého hadru?" zeptala se Katherine. „Spávám takto," odpověděl jí Jamie klidně.
     Matyas se nějak posbíral a poslal Katie vzdušný polibek. „Jdu na hajzl a ty Madie si už konečně obleč ty kraťasy," řekl, když kolem mě procházel. „C-... jo ajo, jasně," to nebyla zrovna půvabná odpověď na úrovni, ale bylo mi to asi fuk. Zohnula jsem se a oblékla se. „Tak, co teď?" zeptala jsem se. „Něco si zahrajem," řekl Jamie a podíval se na hodinky, za pět minut má přijít Harry a Jeremy," oznámil a došel do postele, vypadal u toho jak nějaký exhibionista, ale u něj to vypadalo drsně, cool a všechno, co si obyčejná holka představí pod pojmem crush. „Jó? A kdo se zeptal nás?" přišla jsem k němu a skočila do postele za něma. Katherine seděla na jedné straně a Jamie úplně na druhé, takže jsem si vlezla mezi ně a posadila jsem se. Ozvalo se ťukání. Pětkrát a krátce. „Tak poznáš, že to je někdo z kluků, nikdo neklepe pětkrát," vysvětlil Jamie. „Dokonej svou potřebu Matyasi a val otevřít," zavolala Katherine, jakoby se znali deset let, ne jeden den. Všichni tři se k nám přivalili jako velká voda s poťouchlými úsměvy na tvářích. Jeremy sáhl do polorozepnuté košile a vytáhl flašku rumu. Vítězoslavně se zakřenil a dočkal se poplácání po zádech od Matyase a pískání a potlesk od Katie. „Nic lepšího jsi v zásobě neměl?" řekla, jakmile dokončila svůj výstup. „Jo měl, prázdnou flašku od piva, kterou má Harry v mikině, zahrajeme si flašku."
     Harry si taky vlezl do postele a Katherin vybuchla smíchy. „Děláš si prdel? Flašku hrajou tak třeťáci, to nehraju," zarazila se, „Cože? Vám ostatním je to fuk? V tom případě hraju, to bylo jen tak, kdyby se to zdálo i ostatním trapné, ať vypadám drsně, nevyšlo to, nevadí," ospravedlňovala se.
„Na co ten rum?" zeptala jsem se. „Na doplnění atmosféry a když nebudeš chtít plnit úkol nebo pravdu, prostě to co si vybereš, budeš se muset napít a vysléct něco," vysvětlil mi s úsměvem Jeremy. „Začínám!" ozval se Harry a znovu vzal flašku, kterou před chvilí zahodil do středu postele. „Odhrňte peřiny, ať můžu točit!"
      Natáhl se a flašku roztočil.

Hokejový zápasWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu