Flaška

1.8K 61 2
                                    

     Harry se ještě zarazil, zastavil roztočenou flašku. „Hrajeme na pravdu nebo úkol, zadává ten, kdo točí, jasný," všichni jsme se na něj skepticky podívali. „No tak pardon, chtěl jsem se jenom ujistit," uculil se a napil se z flašky rumu, jen tak. Nějak jsem na to taky dostala chuť tak jsem se po ní natáhla taky. Harry mi ji podal a už točil. Pořádně jsem se napila a Katherinin zkoumavý pohled odbyla pokrčením ramen. Ale kdybych měla být upřímná? Bála jsem se, že přijde jedna určitá otázka nebo úkol a pro jistotu jsem chtěla být aspoň trochu pod vlivem alkoholu. Padl Jamie. „Pravda," řekl Jamie a natáhl si přes moje nohy svoje. Harry se na mě zběžně koukl. „Je pravda, že jsi do Madie zamilovaný," řekl a místo na Jamieho zabodl pohled do mě, já jsem mu to oplácela. Udělal to schválně. Jamie se narovnal. „Toto není fér vůči Madeline. Kdybych řekl jo, nedozví se to ode mě sama, nějak trochu víc romanticky, nebude si tu chvíli moct vychutnat nebo mi hezky vlepit pořádnou facku i s atmosférou. Když řeknu ne, můžu ji ztrapnit a ublížit. Ale jak chceš Harry, v obou případech jí stejně ublížím jen kvůli tobě. Ne, nejsem do ní zamilovaný," ušklíbla jsem se na Harryho, ale něco u srdce mě zabolelo, jenže on pokračoval, „Je jasný, že dřív nebo později se do ní stejně zamiluju, kdo by taky mohl odolat? Ale nemůžu do někoho být zamilovaný po třech dnech ani do ní ne," shrnul to a změnil polohu, sedl si vedle mě a obejmul mě okolo ramen. Usmála jsem se na něj a pořádně se do něj opřela. Bylo hezký co řekl,  i když řekl, že mě nemiluje. Nevytahoval se, nemachroval, nepřetvářel se, řekl to prostě tak jak to je. Řekl pravdu, takovou, která naprosto jasně dává smysl. Harry se na nás zamračil. Jamie si vzal rum a napil se. Pak vzal flašku a točil. Matyas. „Pravda."
„Je pravda, že jsi panic?" neodpustil si Jamie, dloubla jsem do něj loktem a on se zasmál, pak si opřel bradu o temeno mojí hlavy. Matyas zrudnul. „Debile. Jasně," Jamie pokýval hlavou a poplácal mě po rameni. „Chudák Katherine," zašeptal mi. „Blbečku," odpověděla jsem mu. Též šeptem. Matyas roztočil flašku, která ukázala na mě. Katherine se na mě podívala. „Opovaž se dát si pravdu," varovala mě. Usmála jsem se. „Úkol," řekla jsem na její přání. „Ok, polib Jamieho,"
„Trhni si," odpověděla jsem a vzala si rum, znovu jsem se pořádně napila a pokračovala, „líbala jsem se s někým myslím jednou a jak už tady dnes něco podobného zaznělo, pokud mě někdy v budoucnosti bude chtít Jamie políbit nenechám si ten okamžik pokazit tady tou pitomou hrou," odsekla jsem a chtěla jsem si vysléct šortky, ale nestihla jsem se ani pohnout a Jamie mě chytil za ruku, v které jsem držela rum a druhou, tou kterou mě objímal si mě natočil k sobě. „A co když tě chci políbit už teď?" zeptal se mě. Strašně jsem to chtěla udělat. „Nedělej to prosím," zašeptala jsem. Jamie se usmál a zohnul hlavu, aby mi dal pusu do vlasů. „Děkuju," zašeptala jsem. A zpátky jsem se o něj opřela. „To je moc hezký, ale něco si teď musíš vyslíct," ozvala se škodolibě Katie. Protočila jsem očima. „Potvoro," ulevila jsem si a stáhla si kraťasy. Jamie mi soucitně podal peřinu a hodil ji přese mě. „Fajn teď já," vzala jsem flašku a roztočila jsem ji. Jeremy. „Úkol."
„Fajn. Běž za Katie a zkus jí olíznout tvář od ucha k puse," pokrčila jsem rameny. „Děláš si ze mě prdel?" vyjekla. Jeremy se rozesmál. „Madie ty jsi vážně střelená," zvedl se, obešel postel a zkusil se naklonit ke Katie, která se začala bránit. „Zapomeň na to idiote," skoro zařvala, ale Jeremy ji už přilehl pod sebe vzal její obličej do rukou a dlouze jí olízl od ucha k rtům, vypadalo to jakoby ji líbal, Katherine ztuhla, ale jakmile si to uvědomila, znovu začala nadávat, tentokrát špnělsky, to někdy dělávala. „Toč!" zahuhlala, když se na ni začal křenit. „Jé Katherine, to je náhoda, jsi to ty!" Katie protočila očima, já jsem se usmála. „Běž k Matyasovi, sedni si na něj obkročmo, líbej ho a vysleč mu triko," Katie se zašklebila. Chci se před tím, ale napít!" Hodili jsme jí rum. Lokla si a zvedla se. Pomalu se na něj posadila a dala mu ruce na ramena. Začalaho líbat a on spolupracoval, ale nijak jinak se nehýbal. Katherine sjela rukama z jeho ramen až dolů k lemu tričku a začala ho vytahovat, když se dostala k obličeji na chvíli líbání přerušila a triko odhodila. Pak ho políbila ještě jednou na závěr. Katherine se Matyas líbil, nikoho by dobrovolně takto nelíbala, podívala jsem se na Harryho a ten na mě kývl, bylo mu to jasné taky, akorát jsem nevěděla, co Matyas. Odtáhla se jen vrchní částí těla, protiže na něm pořád ještě seděla, prohlédla si jeho tělo. „Možná na tom nejsi tak špatně," zamumlala udýchaně a slezla z něj. Uvelebila se zase vedle nás. Padlo to na Jamieho. „Úkol," řekl. Katherine se zamyslela. „Udělej Mad cucflek, promiň Madie, " dodala. Zčervenala jsem. Jamie se na mě podíval, aby zjistil jestli mi to nevadí. Odmatal svoji ruku z mých ramen a odhrnul mi ní vlasy. Stáhl výstřih mého/jeho trička a zohnul se k mé klíční kosti. Dotkl se toho místa na kůži rty a mě začalo brnět celé tělo. Přisál se k mé kůži a jemně mě obejmul okolo pasu, celou dobu jsem byla jak zhyonotizovaná, po chvilce se odlepil a udělal mi ještě jeden menčí cucflek vedle toho většího, ale to už byl spíš takový polibek jako omluva. Porovnal mi tričko a zase si sedl strejně jak předtím. Mě stáhl na sebe. Harry dlouze hvízdl.
    Tentokrát jsem ale byla trochu zmatená, a tak jsem si bez rozpaků položila svoji hlavu na jeho stehna, ?v podstatě jsem si na něm ustalala. „Čekal jsem, kdy ti vlepí facku," ozval se Jeremy. Ukázala jsem na něj prostředníček a ležela dál. Zakřenil se na mě a já jsem mu to opětovala. Jamie pokrčil výmluvně rameny. „Už mě to asi nebaví, jdu spát," ozval se Harry s úsměvem a zvedl se. „Dobrou," jak ho viděl Jeremy, přidal se k němu. „Ten rum si tady klidně nechte, skoro nic tam není, stejně. Dobrou,"
„Dobrou noc," odpověděla jsem, jako ostatní. „No a my jdem spát taky," ozvala se Katherine. „Matyasi vypal," Matyas se zvedl a poslušně se svalil na jinou postel. Za to Jamie odmítal tolerovat Katherinin příkaz, který měl přijít. „Ani to nezkoušej,  dneska tady spím já," řekl a dál se mnou seděl na posteli. Katie ho chytila za ruku a začala tahat. „Zapomeň- na- to- Jamie- tam- spim- já," vydechla. Bohužel se moc spoléhala na to, že ji Jamie drží, ale on ji pustil a protože byla zapřená, tak se jak dlouhá tak široká rozplácla na zem. Ukázala mu oba dva prostředníčky. Vstala, došla k, teď už své, volné posteli a naštvaně ji přirazila k Matyasově a tím pádem udělala druhou manželskou. Plácla sebou vedle něj a něco zamumlala. Ozval se tichý šepot.
     Já jsem byla už moc unavená na to, abych něco říkala, takže jsem jen ležela na Jamieho stehneh, i když už se zhasínalo a oni si přáli dobrou noc. Jamie mě jemně nadzvedl za paže, ale já jsem se narovnala. Posadila jsem se a lehla si na svoji polovinu. Je divné vedle něj spát. Sice mi připadne, že ho znám deset let, ale to není pravda, takže bych se podle toho měla začít chovat. Sám si lehl na svoji polovinu. Ležel na zádech a dýchal, ja jsem ležela na boku a pozorovala ho. Po chvilce natočil hlavu a podíval se na mě. „Dobrou noc Madeline," zašeptal a já jsem se na něj usmála, ale jak jsem ležela na boku, po tváři mi stekla omylem slza. Natáhl se a utřel mi ji. Pak se natočil na bok a přitáhl si mě k sobě, já jsem se nebránila, zaprvé jsem na to neměla sílu a za druhé jsem se na všechno chtěla vykašlat a užívat si toho, že o mě má nějaký zájem. Objímal mě a já jsem se k němu tulila. „Promiň za ten,"
„To je v pohodě," odpověděla jsem a šáhla si na krk. Jednou rukou zabloudil na to samé místo a pohladil mě, pak mi stiskl ruku a držel mě, nadechla jsem se jeho vůně.
Myslím, že jsem usnula tak do deseti vteřin.

Hokejový zápasWhere stories live. Discover now