7.Bölüm 🌻🌻

422 363 29
                                    

Iyi okumalar galaksilerim.

Yolun ortasında vazgeçmek istediğin an
Daha yüksek sesle bağır
NE OLMUŞ YANİ.

B

asilisk odasından çıktıktan sonra yatakhane bölümüne gidip Gece'nin kaldığı odaya gitmişlerdi. Odaya girdiklerinde Gece koşarak kendi yatağının üzerini boşaltıp yorganı açmıştı. Eray Irem'i oraya koyduktan sonra Gece'ye bakıp " Ben Ege'nin yanına gidiyorum." demişti.

Gece Eray'ı onayladıktan sonra kıyafet dolabına koşup birkaç parça kıyafet çıkarmıştı. Irem'in yanına geldikten sonra "Ee ben tek başıma nasıl değiştiricem şimdi." demişti. Gece "Öyle böyle değiştirmem gerek" diye düşünüp Irem'in üzerindeki sweat'ı çıkarmaya çalışmıştı.

Kapı hızla açılınca Gece kapıya doğru bakmıştı. Içeri giren Cansu koşarak Irem'in yanına gelmişti. " Onun nesi var neden üzeri bu kadar ıslak?" demişti. Gece kapıyı kapattıktan sonra Cansu'nun yanına gelmişti. " Tam zamanında geldin bana yardım et önce onun üzerini çıkartalım hasta olmasını istemiyorum. Sonra anlatırım." demişti.

Cansu kafa sallayıp Gece'nin daha çıkaramadığı sweatın eteklerinden tutmuştu. " Tamam şimdi önce kollarını çıkartalım sonra sen kafasını kaldıracaksın bende sweat'ı kafasından çıkaracağım." demişti Cansu kontrolu ele alarak.

Gece " Tamam." dedikten sonra Cansu'nun dediği gibi önce kollarını çıkarmışlardı. Sonra Gece Irem'in başucuna geçip kafasını yataktan kaldırmıştı. Irem yarı baygın bir şekilde durmuştu. Cansu sweat'ı Irem'in kafasından çıkarıp yere koymuştu. Islak olan atletini de çıkardıktan sonra Gece'nin getirdiği kıyafetleri giydirmeye başlamışlardı.

Işleri tamamen bittikten sonra Gece ıslak kıyafetleri toplayıp odada bulunan tuvaletin kirli sepetine atmıştı. Gece tekrar Cansu'nun yanına geldiğinde Cansu " Senin yatağın ıslandı boşuna üzerini değiştirmiş olmayalım benimkine götürelim." demişti.

Gece onu onayladıktan sonra Cansu Irem'i kucağına almış ve odayı ikiye bölen duvarın üst tarafına doğru çıkmaya başlamıştı. Gece onların arkasından gelip birşey olursa diye tutmak için hazırda beklemişti.

Üst kata çıktıklarında Gece Cansu'nun yatağını düzlayip yer açmıştı. Cansu Irem'i yatağa koyduktan sonra kendine garip garip bakan Gece'ye dönüp "Ne! Ne var?" demişti.

Gece " Sen ne zaman bu kadar güçlendin Irem en az elli kilo var. Bana bak kas felan yapıyorsun da benim mi haberim yok." demişti. Cansu Gece'ye bakıp güldükten sonra "Olabilirdi ama gerek kalmıyor. Her gün Can ile kavga ettiğim için ve beyefendi benimle kavga ederken ciddi kavga edemiyorum diye beni çalıştırmaya başladı. O sıra da istemeden güçlenmiş olabilirim. " demiş ve kollarını kaldırarak kaslarını gösteriyormuş gibi yapmıştı.

Gece ona güldükten sonra " Bende istiyorum beni de çalıştırsın." demişti. Kapı tıklatıldıktan sonra ikisi bir " Gel." diye bağırmıştı. Kapı açılınca Eray ve Ege odaya girmişlerdi. Eray yukarı tarafa bakıp " Neden oraya çıktınız?" diye sormuştu. Gece " Benim yatağım ıslandı üzeri tekrar ıslanmasın diye Cansu buraya taşıdı." demişti.

Ege kaşlarını kaldırıp Cansu' ya bakmıştı. Tam konuşacağı sıra da Cansu sözünü kesip " Evet ben taşıdım Canla kavga ederken istemeden güçlenmişim." demişti. Ege anladım dermiş gibi kafasını sallayıp kaşlarını indirmişti.

Eray yukarı tarafa çıkıp getirdikleri yemek tepsisini o kattaki masaya koymuştu. Irem'in yanına gelip " Şuan nasıl." demişti. Gece Eray'a bakıp " Baygın ilk kez basilisk oldu ciddi bir şey yok." demişti.

Koruyucu ( Kitap Oldu)Where stories live. Discover now