13. Bölüm 🌻🌻

353 305 37
                                    

Iyi okumalar galaksilerim 🌌🌌

Yalnız şunu unutuyorsun
Her düştüğümde daha sağlam kalkıyorum.


"Hayır." demişti Irem Etraynuma bakıp dik durduktan sonra. Etraynum ellerini beline koyup "Ölmeye meraklısın sanırım. Seri katilim seni acımadan öldürebilirim." demişti. Irem de onun yaptığı gibi ellerini beline koyup
"Elinden geleni ardına koyma hem merak etme öleceğimi düşündüğüm an pes ederim. " demişti. Etraynum omuz silkip
"Cesur birşeye benziyorsun acaba gerçekten cesur musun yoksa aptal mı?" diye sormuştu. Irem yine onun taklidini yaparak "Denemeye ne dersin." demişti. Etraynum Irem'e doğru bakmış sonra sırtında asılı duran kılıcı çıkarıp  saldırmaya başlamıştı.

Eray korku dolu bakışlarla arenada içeridekilerin dışardaki insanları göremediği değişik bir alana gelmiş ve arenadaki savaşı izlemeye başlamışlardı. Arenada pes eden herkes direk buraya gelip savaşı izlemeye devam etmişlerdi. Jakson ve kızıl saçlı kız Eraygilin yanına gidip izlemeye başlamışlardı. Etraynum elindeki kılıcı bırakıp Irem'in kafasına su baloncuğu koymuştu. Kollarını da arkadan yine su ile sarıp haraket edemez hale getirmişti. Irem nefes alamadığı için çırpınmaya başladığında Eray onları görüp "Hayır hayır hayır. Biri yardım etsin. Başka yolu yokmu bunun." diye bağırmaya başlamıştı. Ege de Irem'e bakıp "İrem pes ederse biter sadece,yada ölecek." demişti. Eray yerinde tepinip
"Onu biraz tanıyorsam asla pes etmez." demişti. Jakson Eray'ın yanına gelip " Bu çatlak sizin arkadaşınız mi?" diye sormuştu. Eray ve diğerleri Jakson'a baktıktan sonra Gece bir adım öne çıkıp "Evet o çatlak bizim arkadaşımız." demişti. Gece ona cevap verdikten sonra Eray tekrar Irem'e bakmıştı. Onun aklındaki tek şey Irem'i kaybetme korkusuydu. Bir şey olur da onu Irem'i kaybederim diye çok korkuyordu. Eray daha fazla izleyemeyip gözlerini kapatıp kafasını arena camına yaslamıştı. Bir süre sonra Ege Eray'ın kolundan tutup sallamaya başlamıştı.  "Eray,Eray Irem'e bak. Lan baksana." diye bağırınca Eray kafasını kaldırıp tekrar arenaya bakmıştı.

Irem'in elinden yeşil ışıklar çıkmaya başlamıştı. Aynı ateş topuna benzeyen yeşil ışıklara herkes bakmak için arenanın camına koşmuşlardı. Çünkü güçler arasında bu şekilde yeşil ışık saçan  hiçbir güç bulunmuyordu. Eray kafasını Ustaya çevirip "O o onlar da ne?" demişti. Usta da Eray gibi korku dolu gözlerle Irem'e bakıp "Bilmiyorum. Umarım başına bir şey gelmez." demişti.
İrem elindeki yeşil ışık topunu Etraynum'a fırlatmıştı böylece Etraynum kontrolü kaybetmiş ve sular Irem'in kafasından yere döküldü. Eray Irem'e bakıp " Yine ne tür bir şey buldun acaba?" diye kendi kendine söylenmeye başlamıştı.

Irem ne olduğunu bilmediği bir şey yapmıştı. Yerden kalkıp derin derin nefes almaya başlamıştı. Etraynum Irem'in fırlattığı yeşil ışık topu yüzünden yere düşmüş ve kafasında nefes almasını sağlayan fanus kırılmıştı. Fanusun içindeki su hızlıca boşalmaya başladığında derin nefesler almaya başlamıştı. Gözlerinden yaş gelmeye başladığı sırada fanusun içi tekrar su dolmaya başlamıştı. Suyun nerden geldiğini anlamak için etrafa baktığında Irem hala yerde nefeslerini düzenlemeye çalışırken bir eli ile fanusa su doldurduğunu görmüştü. Fanusun içine iyice su doldurduktan sonra o şekilde duracak şekilde sabitlemiş ve yerde iki elini toprağa koyarak nefeslerini düzenlemeye devam etmişti. Etraynum da yere uzanıp nefeslenmeye başladığında "Ne yaptın bana." diye soru sormuştu. Irem kafasını sallayıp "Ben bilmiyorum. Iyi misin?" diye sormuştu. Etraynum histerik bir şekilde güldükten sonra "Evet ben iyiyim ama sen delisin." demişti. Irem de güldükten sonra "Neden?" diye sormuştu. Etraynum yerden kalkıp oturur pozisyona gelmişti.
"Az önce seni öldürecektim ve sen beni iyileştirmeye çalışıyorsun." demişti.

Koruyucu ( Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin