10. Bölüm 🌻🌻

377 337 23
                                    

Iyi okumalar galaksilerim 🌌🌌

GÜZELİM
Çünkü kusurlarımın farkındayım

Eray Irem'in omzundan kafasını kaldırdıktan sonra gözlerini silmiş ve Irem'in yaş dolu gözlerine bakmıştı. Nazikçe onun gözlerini de sildikten sonra bir iki adım geriye gitmişti. " Şimdi çalışmaya başlayalım. Önce vücut ısını yükseltmeyi dene. Isındığını terlediğini düşün. Bir dakika ateş ölçer getireceğim." demiş ve Irem'in yanından ayrılıp dolabın oraya geldikten sonra bir çekmecesinden bulduğu ateş ölçeri alıp tekrar Irem'in yanına gelmişti. 

Ateş ölçeri Irem'in kolunun altına koyduktan sonra beklemeye başlamışlardı. Ateş ölçerden bip sesi gelince Irem eline alıp bakmıştı.

" 36 derece görünüyor." demişti elindeki cihazı Eraya verirken. Eray elindekini masaya koyup Irem'e dönmüştü. " Şimdi dediğim gibi ısındığını düşün kendiji sıcak hisset güneşin altında başına güneş geçtiğini yada elin tavaya değdiğinde yandığını." diye ne yapması gerektiğini Irem'e anlatmaya başlamıştı. 

Irem Eray'ın dediklerini beş dakika boyunca yapmaya çalıştıktan sonra yine Eray'ın komutu ile durmuştu. Tekrar ateşine baktıklarında Eray Iremden önce davranıp " 39 yapabiliyorsun bugün sadece buna çalışalım bir haftada en az 90 100 dereceye kadar çıkman gerekiyor. Yorğun düşersen durabilirsin." demiş ve Irem'e tekrar başlaması için komut vermişti.  

Irem Eray'ın dediklerini aynen yaptıktan sonra hazla sıcak hissettiği için üzerindeki çeketi çıkarmıştı. " Sen bu sıcaklığa nasıl dayanabiliyorsun kıyafetlerin yanmıyor mu?" diye sormuştu onu izleyen Irem.Eray biraz düşündükten sonra " Hayır benim vücudum akışkan üstelik ben ısımı bütün vücuduma değil ellerimde topluyorum. O zaman gerek kalmıyor. " demişti. Irem gözlerini kapatıp ısısını yükseltmeye devam etmişti.  

Bir süre sonra gözlerini açtığında Eray gelip tekrar ısısını kontrol etmişti. " 42 derece. Nasıl hissediyorsun?" diye sormuştu. Irem " Sıcak kendimi yorganın için de gibi hissediyorum." demişti.

" Tamam o zaman doğru yoldasın. Yorulduğun zaman bana söyle." demişti Eray Irem'in saçını kulağının arkasına atarken. " Bir yandan da konuşmak ister misin hem rahatlamış olursun." demişti tekrardan.

Irem kafasını sallayıp onaylamıştı. "Neden element liderleri hep erkek?" diye sormuştu Irem aklına gelen ilk şeyi. Eray düşündükten sonra " Aslında bunu bende eskiden merak ediyordum. Bende Ustaya gidip sordum. Kızlar element lideri olmak istemiyorlar. Nedenini bilmiyorum ama bence olmalılar. Elementler dışında bir çok güçte liderler ama Gece ve Cansu buna örnek olabilir." demişti.

Irem yere bakıp düşünmeye başlamıştı. "Neden istemiyorlar merak ettim. Mesela şuan senin yerine kız bir lider olup bana o öğretse güzel olabilirdi." demişti. Eray küçük bir gülümseme ile Irem'e bir adım yaklaşıp burnuna dokunduktan sonra "Emin ol ben lider olmasaydım bir yolunu bulur sana yine ben öğretirdim küçük hanım. " demiş ve gülüp geri çekilmişti. 

Eray elindeki dereceyi yerine koyduktan sonra Irem'in yanına gelip " Hadi bugünlük bu kadar yeter soğu bakalım. Yarın tekrar gelirsin." demişti Irem'in omuzlarından tutup. 

Irem Eray'a bakıp " Gelirsin derken beni sen getirmeyecek misin. Ya kaybolursam ben buraları hiç bilmiyorum ki. " demişti. Eray Irem'i kapıya doğru dönderip 

Koruyucu ( Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin