9.Bölüm 🌻🌻

396 351 60
                                    

Iyi okumalar galaksilerim

GÜÇLÜYÜM
Çünkü zayıflıklarımı biliyorum.

"Peki ne yapacaksın?" diye sormuştu Eray. Irem cevap vereceği sırada kapı açmıştı. Özgür içeri girip yanında getirdiği tahtayı da içeri çektikten sonra onlara selam verip geri çıkmıştı.

Irem tahtanın yanına gidip kendinden biraz uzun alt ve üst tarafında uzun bir çubuk olan tahtayı incelmeye başlamıştı.
Eraya dönüp baktıktan sonra " Bunun adı ne?" diye sormuştu. Eray Irem'in yanına gelip " Adını bende bilmiyorum. Bunu bir filimde görmüştüm. Orda ceketi asıyor, çeketi çıkarıp yere atıyor sonra alıp üzerine giyiyor ve tekrar çıkartıp buraya asıyordu. Buraya gelince depoda gördüm ve bende arda sırada bununla çalışmaya başladım." diye izlediği filimdeki sahneyi anlatmıştı.

"Çok karışık ben nasıl kullanacağım?" diye sormuştu Irem. Eray tahtanın önüne geçip Irem'e biraz geri gitmesi için uyarmıştı. " Ellerinle üst taraftaki çubuğa vuracaksın. Alttaki çubuğa ise ayağınla vurman gerek. Üstteki çubuğa vurduğunda alttaki çubuk sana çarpabilir buna dikkat etmelisin." dedikten sonra nasıl kullanacağını göstermişti.

Eray tahtanın önünden çekildikten sonra Irem tahtanın önüne geçmişti. Üstteki çubuğa vurduğunda alttaki çubuk Irem'in dizine çarpmıştı. Aniden çarptığı için dengesini kaybedip yere düşeceği sırada Eray onu kollarından yakalayıp tekrar ayağa kaldırmıştı.

" Işte bundan bahsediyordum. Yavaş başla sonra hızlanırsın. Şimdi tekrar dene." Irem tahtanın önüne tekrar geçip daha yavaş bir şekilde vurmuştu. Alttaki çubuğa baktığında yavaşça kendine yaklaştığını görmüş ve ona da yavaşça vurmuştu. Bu işlemi defalarca yaptıktan sonra son olarak alt taraftaki çubuğa tekrar vurup Eray'a dönmüştü.

Döndüğü an Eray'ı dibinde gördüğü için bir adım geriye gitmiş ve tahtaya yaşlanmıştı. Eray Irem'in gözlerine bakıp  "Dikkat etmen gerek." demişti. Irem Eray'ın koluna baktığında üst taraftaki çubuğu tuttuğunu görmüştü. " Ben yanındayken seni korurum ama tek başına olduğun zaman bununla çalışsaydın kafana gelecekti. Ben yanındayken canının acımasını istemiyorum.Anlıyorsun değil mi?" demişti. Irem konuşmadan kafa salladıktan sonra Erayla olan yakınlığına bakıp aniden nefesini tutmuştu.

Eray Irem'in nefesini tuttuğunu fark ettiğinde diğer eli ile Irem'in yanaklarını tutup sıkmıştı. " Neden nefesini tutuyorsun?" diye sorduğunda. Irem önce kafasını eğmiş sonra Eray'a bakıp "Yüzüne doğru mu solumamı istiyorsun Eray." demişti. Eray Irem'e güldükten sonra " Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yani ben bundan rahatsız olmam soluyan sen olduğun sürece." demişti.

Irem hala dibinde duran Eray'ı geriye doğru yittikten sonra arada kaldığı yerden çıkmıştı. " Çalışmaya devam edeyim mi?" diye Eray'a sormuştu.

Eray biraz düşünür gibi yapmış ardından " Hayır gerek yok hem bugün zihnin yorgun. Önce biraz atıştıralım sonra seni evine götürelim. Olur mu?" demişti. Irem onayladıktan sonra mutfak yerine doğru gitmişlerdi.

Mutfağa girdiklerinde Eray buzdolabının olduğu yere doğru gidip içinden dört tane danino çıkarmıştı. Elindekileri masanın üzerine koyduktan sonra başka bir dolaba gidip içinden çubuk kraker çıkarmıştı.

Irem " Bunları ne yapacaksın?" diye sormuştu. Eray daninolarin ağzını açtıktan sonra çubuk krakeri bir tabağa boşalmıştı. " Bak şimdi bu enfes bir şey oluyor. Çubuk krakeri alıyorsun çilekli daninonun içine batırıp yiyorsun. " Irem Eray'ı dinledikten sonra onun dediği gibi yapıp yemişti.

Koruyucu ( Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin