Prolog

1.5K 55 1
                                    


Este o dimineață friguroasă în Paris. La numai puțin de 7 zile înainte de Crăciun mă aflu în cel mai romantic oraș din Europa. Ce caut aici? Munca, bineînțeles. Doar nu credeați că sunt într-o vacanță. De când am terminat universitatea mi-am găsit cel mai bine plătit job. Partea frumoasa, pe lângă suma destul de măricica pe care o primesc, este avantajul de a calatorii prin lume.
   Acum că știți unde mă aflu ar trebui să-mi spun numele. Eu sunt Jasmine. Fiica protagonistilor din "Fratele Vitreg". Ați citit bine. Unica lor fiica în vârstă de 24 de ani. Primul lor copil a fost maturul și responsabilul de frati-miu. Acum are propria sa familie și o companie în California. El chiar îl moștenește pe bunicul.
   Eu sunt mereu în căutare de noi experiențe, de aceea mi-am ales acest job în care călătoresc ori de câte ori am ocazia.
  Astăzi era o zi obișnuită pentru mine. M-am trezit devreme, am făcut puțină mișcare și m-am pregătit să merg la firmă.
  Înainte de-a ajunge la firmă, m-am oprit la cafeneaua mea preferată. Baguett's Cafe este un colț de Rai. Cafeaua, dar și preparatele lor sunt extraordinare. Dimineața asta era destul de liniștită. De obicei este super aglomerat, dar acum erau doar 2-3 persoane care își savurau micul dejun în liniște.
   Nu mai trebuia să spun ce vreau. De când vin aici angajații mi-au memorat deja comanda. Mi-am luat cafea și m-am îndreptat spre ieșire. Telefonul meu a început să sune. Cu siguranță era mama care voia să știe când vin acasă  pentru a petrece Crăciunul împreună.
  Am început să pipăi geanta, însă nu-l găseam. Mi-am întors privirea de la drum pentru câteva secunde pentru a putea vedea unde mi-am pus telefonul. Proastă idee. Se pare că astăzi nu este o zi chiar atât de obișnuită pentru mine.

Prietenul fratelui meuWhere stories live. Discover now