6.2

2.3K 168 130
                                    

Selamlar, yine ben geldim! :)

Hiç uzatmadan bölüme geçiyorum çunkü bölümü seveceğinizi umuyorum.

Sınır: 55 oy 110 yorum

Medya: Simge Duran (hatırlamayanlara 6.1 bölümünü tekrar okumalarını tavsiye ediyorum.)

Bölümeee!










2 hafta boyunca diyetisyen ve psikolog randevularımla uğraştığımdan dolayı okula gitmemiştim ancak Miray'ın rahatsızlığımı tüm okula duyurmasıyla, gerekli izinlerimi alıp 1 haftalığına okula gitmeye karar vermiştim.

Her ne kadar herkes beni okula gitmemem için ikna etmeye çalışsa da kazanan yine ben olmuştum. Ve şuanda okulun bahçesinde, okula yeni gelen oyuncu kız için sanki tanıyormuş gibi giriş kapısının önüne dizilmiş kız grubunu izliyorduk.

"Bu kız ilk defa bir dizide oyunculuk yapmayacak mıymış?" Dedi Koray okul kapısındaki kızlara anlam veremeyerek bakarken.

"Galiba kanka, kızın ismini daha önce hiç duymadım." Diye yanıtladı Ege onu.

"Kızın ismi neymiş Ege? Belki biz biliyoruzdur." Dedim bakışlarımı okulun önünde bekleyen kızlardan çekmeden.

"Simge Duran'mış."

"Ne?"

"Ne demek Simge Duran?"

"Bizim Simge miydi bu?"

Sırayla ben, Şebnem ve Koray'ın şaşkın tepkisiyle hepimizin bakışları Ege'ye döndü. Şoktan ilk kurtulan ise Şebnem oldu.

"Nereden bizim Simge oluyor, Koray?" Dedi ve Koraya çatık kaşlarıyla bakmaya başladı.

"Sakin ol kızım, bizim tanıdığımız anlamında demek istedim." Dedi her halinden gergin olduğu belli olan Koray. Koray'ın cevabına tatmin olmayan Şebnem ise kollarını göğsünde bağlayarak ayaklarını sallamaya başladı. Anlaşılan tek gergin olan Koray değildi.

"Siz tanıyor musunuz Ela?" Dedi sırtıma elini atan Alper.

"Maalesef." Diye benim yerime yanıtladı Şebnem, ayaklarını izlemeye devam ederken.

Ege "Biriniz anlatabilir mi artık." Dediği sırada yan tarafta kopan ani çığlıkla hızlanan kalbime elimi koyup sakinleşmeyi bekledim. Hastalığımın bir başka yan etkisi ise taşikardiydi. Özellikle şu dönemde kalbimde hızlanmadan kaynaklı bir çarpıntı olduğunu hissediyordum zaman zaman.

"İyi misin?" Diye endişeyle bana bakan Alper'e bakıp başımı salladım çarpıntım azaldığı sırada.

Başımı çığlığın koptuğu yere çevirdiğimde ise Simge Duran okula giriş yaptığı için sanki çok ünlüymüş gibi onu karşılayan kızların çığlık attığını anladım. Ve bu Simge Duran, Koray'ın da dediği gibi bizim Simge Duran'dı.

"Hayır, hayır, hayır, hayır ya!" Deyip avuç içleriyle gözlerini kapatarak geriye doğru gitti Şebnem.

"Şebnem sakin ol."

"Şebnem bu günleri atlatmıştık sakinleş." Diyerek Koray'a destek verdim.

Kısa bir süre sonra Koray Şebnem'i omuzlarından tutup zorla yerine oturttuğunda Ege ve Alper'in anlamayan bakışlarını iyice üzerimde hissetmiştim.

Aynı anda Koray'a bakıp anlatamayacağımı söylediğimde anlatma işi Koray'a kalmıştı.

"Pekala," dedi ve nefesini bıraktı. "2 yıl önce Çeşme de yazlıktayken Şebnem'in eski sevgilisi ile karşılaştık, iskelede." Dedi ve yutkunduktan sonra devam etti.

"Eski sevgilisinin yanında yeni sevgilisi de vardı, Simge Duran." Dediği sırada bir saniyeliğine de olsa hepimizin başı okul binasına giren Simge'ye takıldı.

"Ve orada Simge ve Şebnem arasında bir tartışma çıktı. Ardından da Şebnem Simge'yi iskeleden aşağı itti. Ama Simg-"

"Ne? İttim mi?" Dedi Şebnem Koray'ın sözünü keserek.

"Şebnem, Koray öyle demek ist-"

"Bir dakika Ela!" Diyerek bu sefer benim sözümü kesti.

"İttim, öyle mi?" Dedi ve Koray'a baktı.

"Koray bir şey söylesene!"

"İki dakika gelir misin?" Dedi Koray gözleriyle az ileride ki bankı işaret ederken. Yalnız konuşmak istediği belliydi. Şebnem ile birlikte kalkıp bankın önünde tartışmalarını izledim bir süre.

"Ela'm," dedi sakince Alper. Yanımızda Koray olmadığı için rahat davrandığı belliydi.

"Neler olduğunu anlatır mısın?" Dedi aynı sakinlikle. Derin bir nefes alıp, Koray'ın kaldığı yerden anlatmaya başladım.

"Şebnem ile Simge orada tartışmaya başladı ama sözlü kavga bir yerden sonra birbirine vurmaya döndü. Biz onları ayırmaya çalıştık ama onlar kavga ederken Simge birden suya düştü." Dedim ve boğazımı ovarak yutkundum.

"Suyun içinde kafasını iskelenin yanındaki taşlara çarpmış. Uzun bir süre yoğun bakımda kaldı. Özellikle Şebnem için çok zor bir süreç oldu."

Simge'nin iskeleden suya düşüş anı aklıma gelince unutmak için dikkatimi biraz uzağımızda kavga eden Şebnem ve Koray'a verdim. Onları görebileceğimiz kadar yakın ama duyamayacağımız kadar uzağımızdalardı. Bir süre daha kavga ettikten sonra Koray'ın hızla adımlarla okulun çıkışına, Şebnem'in ise yavaş adımlarla ağlayarak yanımıza geldiğini gördüm ve hemen ayaklandım.

"Şebo ne oldu?" diyerek ona baktığım sırada o da eski yerine oturmuştu.

"Arkadaşlar size söylemedik ama biz Koray ile bir süredir sevgiliydik." dedi ve burnunu çektikten sonra devam etti. "Ve az önce ayrıldık."













BAM BAM BAM!

Nasıldı? djfubgdjfjbvfsjfdjbslvdbs

Simge Duran'ın altından bir şey çıkacağını çoğunuz sezmişti zaten, peki böyle bir şey olacağını düşünüyor muydunuz?

Bu arada Simge Duran Çeşme'den bizimkilerin okuluna nakil olmuştu, bu bilgiyi geçen bölüm öğrenmiştik zaten. Ela'nın hastane de kaldığı bölümler de Çeşme de yazlıkları olduğunu da öğrenmiştik. Ayrıca eğer gerçekten çok çok çok kuvvetli bir hafızaya sahipseniz; 1.9 bölümünde Koray ve Şebnem kavga ederken Koray Şebnem'e "2 yıl önce çeşmede yazlıkta" tarzında bir şey dediğini hatırlıyorsunuzdur.
Şimdi taşlar yerine oturdu mu?

Var mı bu bağlantıyı çözebilen Sherlock? dsfghjkhgfdsefrtgyujıtgrfed

Neyse bu bölümlük bu kadarr.

Sonraki bölüm görüşürüzzz

ERİYORSUN | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin