7.4

1.9K 159 280
                                    

Selamlar!

Bölüm uzun o yüzden burayı hiç uzun tutmayacağım.

Medya: Miray

Sınır: 70 oy 300 yorum ( Yüksek çünkü sıradaki bölüm final, yani sınır olmayacak.) 

Bölüme geçelim!












"Her şeyin sorumlusu Burhan!" Burhan'ın bir anda kendini tutan çocuklardan kurtulup Miray'ın üstüne koşmaya başlayınca bir saniye de küçük bir kargaşa başlamıştı. Alper koruma iç güdüsüyle beni kendine daha çok çektiği sırada Ege'nin Miray'ın önüne geçmiş Burhan'ı geri çekmeye çalışmasını izliyorduk. Kargaşa daha da büyürken nefesimin kesildiği hissedip şiddetli bir şekilde öksürmeye başladım. Anında fark eden Alper beni dik konuma getirdiğinde biraz daha iyiydim ama vücudum o kadar hasar almıştı ki dokunsalar bayılabilirdim.

"Eh, yeter be!" Diyerek kargaşanın son bulmasını sağlayan Alper, Koray'a bakıp devam etti. "Koray biz gidiyoruz. Siz ne olduğunu öğrenir gelirsiniz." dedi ve beni bir anda kucağına aldı. Ben ise öksürmekten neredeyse boğazımı parçalayacak haldeydim.

"Hayır, Alper lütfen! Sadece iki dakika dinleyin beni! Söz veriyorum sadece iki dakika!" Alper Miray'ı hiç umursamadan ilerlerken öksürüklerim arasında dinlemek istediğimi söyledim.

"Ela saçmalama!"

"Lütfen." dedim tekrar öksürük krizine girdiğim sırada. Birkaç saniye bana baktıktan sonra pes edip Miray'a biraz daha yaklaştı ve beni rahat nefes alabileceğim bir konuma getirip Miray'a döndü.

"Sadece 2 dakika, anlat." Miray hüzünlü bir sevinçle başını sallayıp Burhan'dan biraz uzaklaşarak yüksek sayılabilecek bir sesle anlatmaya başladı.

"Bundan bir süre önce, Ela'nın önceki doğum gününde, Burhan ile birlikte Ela'nın odasına gidip gizlice öpüşmedim!" Miray arkasında durup açılan konuyla rahatsızca kıpırdanan Ege'ye bir saniye bakıp tekrar anlatmaya devam etti.

"Ela'nın doğum gününden birkaç gün önce Burhan bana mesajla tacizden bulundu, onunla herkesten gizli bir ilişkimiz olabileceğini söyledi. Ben, sert bir şekilde reddedip Ela'ya derhal söylemesini eğer o söylemezse bunu kendim yapacağımı söyledim!" Bir saniye Burhan'a baktı ve öfkeli suratından gözlerini kaçırdı.

"Bana doğum gününden sonra söyleyeceği konusunda yeminler etti," gözleri dolarken bu sefer cesur bir şekilde baktı Burhan'a. "Ve bende bu aciz herife salak gibi inandım!" deyip yüzünü kapattı, ardından saçlarını geri itip devam etti. 

"Ve doğum gününde de beni zorla öptü." Şok içinde olanları izlerken aniden ayağa kalktığımda acı içinde Alper'in kucağına düştüm ve buna rağmen devam ettim.

"O zaman neden sonrasında bana o kadar kötü davrandın, Miray? Bana anlatsaydın her şey normal olabilirdi." dedim öksürmekten iyice çatallaşmış kısık sesimle.

"Yapamadım!" dedi bu sefer gözlerindeki yaşları akıtarak. "Yapamazdım!"

"Burhan, her gün tehdit etti beni!" etraftakilerden şaşkınlık nidaları yükselirken beynim bir anda patlayacak gibi oldu. Burhan'ın beni tehdit ettiği mesajlar gözümün önünden geçerken bedenim kendini kapatmış gibi istemim dışında Alper'in üstüne düştü. Alper beni kaldırmaya çalışırken Miray'ın ağlayarak bana bakan gözlerine bende ağlayarak baktım. Biliyordu.

"Bazen seni öldürürüm dedi, bazen anne babama ve arkadaşlarıma geçti. Kimseye hiçbir şey diyemedim. O, Burhan'ı çok seviyormuşum gibi atılan bütün paylaşımları kendisi zorla attırdı. Dediklerini yapmak istemediğimde ufak çaplı da olsa şiddete uğradım." Deyip zorlanarak yutkundu.

ERİYORSUN | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin