Hoofdstuk 28

11.4K 630 139
                                    

Jill

Mijn toets van geschiedenis ging gelukkig prima. Ik ben nu uit, na een lange dag. Ein-de-lijk. Wel heb ik een paar gemiste oproepen, maar ik heb nog niet bekeken van wie, dus dat doe ik zometeen wel.

Onbekend nummer..

Zal ik terug bellen? Ach, waarom niet, ik heb toch niets te verliezen. Ik belde terug en na een aantal keer over gaan nam er iemand op. "Hallo?" David, ik herkende hem meteen. "Hey. Je had me gebeld." zei ik nieuwsgierig. Ik vroeg me af waarom? "Oh ja. Klopt." zei hij. Het bleef even stil. "Ik wilde vragen of ik vanavond naar jou kon komen?" Mijn hart maakte een sprong, geen idee waarom. "Natuurlijk!" zei ik opgewekt. "Oké, ik zie je om 6 uur?"

"Is goed."

"Oké doei."

"Doei."

Ik gooide mijn mobiel op mijn bed. Het was half 5 ..

Zal ik wat klaar maken? Spaghetti, dat was simpel. Ik snelde keuken in en begon met koken.

Om ongeveer half 6 was ik klaar. Ik keek naar mijn outfit, daar moest iets aan verandert worden. Ik trok een simpele zwart rokje aan, en een bordeaux rood blousje die ik wat in mijn rokje stopte. Onder mijn rokje had ik een panty aan. Ik deed mijn haar in een slordige knot, niet té slordig. Om iets na 6 uur ging de bel, David waarschijnlijk. Al een geluk dat Abigail niet hier is. Ik deed de deur open, in plaats van David te zien zag ik Cameron. Hij fronste toen hij mij aan keek. "Cameron, wat doe jij hier?" vroeg ik met een kille stem. "Waar is Abby?" vroeg hij mijn vraag negerend. "Weg." zei ik kortaf en wou de deur dicht doen. Hij hield helaas een voet tussen de deur. "Ga weg, David komt zo."

Shit, waarom zei ik dat? "David? De klootzak." Ik knikte, niet dat ik David een klootzak vond. Op dat moment kwam David eraan. "Cameron?"

"David." zei Cameron ijzig terug. "Wat doe jij hier?" vroeg David. "Betere vraag; wat doe jíj hier?" Ik bekeek de conversatie voor me. "Ik ben hier voor Jill, wat is jouw reden?" hij lachte schampter. "Misschien ben ik hier ook voor Jill?" kaatste Cameron terug. Mijn hoofd schoot omhoog, en ik keek Cameron met grote ogen aan. David sloeg een arm om me heen. "Dacht het niet, ze is van mij."

"Ze is van niemand." David boog zich voor over en zoende me op mijn lippen. Cameron keek strak voor zich uit. "Stik er in. Jullie allebei." zei hij voordat hij weg liep. Oké? Ik liet David binnen, en deed de deur achter me dicht. Goed dat Cameron weg was, want ik ergerde me echt dood aan hem. Zó irritant, en vol van zich zelf. "Je hebt spaghetti gemaakt." David keek me glimlachend aan. Ik knikte vrolijk.

Nadat we hadden gegeten, gingen we een film kijken. Onbewust sloeg hij een arm om me heen. Ik glimlachte en nestelde me tegen hem aan. Maar de vraag die me de hele tijd bezig hield was of we nu wat waren? Als in 'wij' . Je snapt wel wat ik bedoel. "David?"

"Hmm."

"Zijn wij nu wat?" vroeg ik voorzichtig. Hij draaide zich om. "Wat bedoel je?"

"Ik bedoel ; hebben wij nu wat?"

-----

Ja sorry zijn reactie hoor je volgend hoofdstuk wel!

Team #Jilleron

Of

Team #Dill

Zet het in de comments.

Ik ben vandaag jarig . 15 jaar. Ugh klinkt zo oud. Het voelde als de dag van gister dat ik 14 was..

Oh wacht ...

Dat was ook gister.

HA! IK GEBRUIK DIE GRAP NU TE VAAK  :D

HAPPY VALENTINES DAYY

VOTE&COMMENT OMDAT HET MIJN VERJAARDAG IS?

Oh trouwens ik weet dat het een super mini stukje is, maar ik had niet veel tijd , vandaag ook niet. Sorryyy.

UPDATE UPDATE UPDATE IK HEB EEN GROTE BLUNDER GEMAAKT HET WAS DAVID IPV DYLAN .. AAH IK WORD SERIEUS OUDER

I'm a messWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu