Hoofdstuk 22

11.4K 602 68
                                    

Jill pov

"Ga jij ook al?" verzucht ik, ondertussen bladerend door een van de tijdschriften van Abigail. Interessant, maar niet heus. Ik stop het weg, en kijk ondertussen naar Abigail die haar zwarte pumps aan doet. "Je kent me." Ik knik instemmend, daar heeft ze gelijk in. Bij elk 'geweldig' feestje is zij wel aanwezig. Merel is er vanavond ook. Ik schud met mijn hoofd, waarom denk ik daar aan? "Whatsup?" zegt Abigail en komt naast me zitten. "Niks, Merel is er ook." Ze grinnikt. "Je suffe vriendin?"

"Ze is niet suf."

"Whatever."

"Waarom ga jij niet?" Ik kijk haar met een meen-je-die-nou blik aan. Ze rolt met haar ogen. "Al goed, ik ga alvast naar vrienden. Ga niet dood van saaiheid als ik terug ben." Knipoogt ze. "Ja  ja, probeer jij nou maar niet iemand op te eten." zeg ik speels terug. "Doei, ik zie je morgen, denk ik." zegt ze. "Doei." Ze liep weg, en deed de deur achter haar dicht. En toen was het stil.

Ik werd wakker, het is zondag, bedacht ik me. Ik keek op de wekker naast me, twaalf uur al. Geez, de tijd gaat snel. Ik stond op en liep naar de badkamer waar ik mijn gezicht waste en mijn tanden poetste. Toen ik naar de keuken liep, zag ik Abigail al staan. "Ben je eindelijk wakker?" zuchtte ze, met een klein glimlach. "Hmm." antwoordde ik. "Hoe was het feest?" vroeg ik. "Best, maar ook wel saai. Iedereen was dronken, maar ik niet, dat ter zijde. Merel, dat vriendinnetje van je, zij heeft echt veel geluk." zei ze. Ik haalde mijn wenkbrauwen op, wat bedoelde ze daarmee? "Ze is samen, met Cameron." Mijn ogen vergroten zich. Zij en Cameron? Wat heeft haar tot hem aangetrokken, dat jurkje misschien? "Verbaasd? Ja, nou ik ook een beetje, tot gisternacht." "Hoezo?"

"Man, je moest ze eens zien flirten met elkaar. Niet normaal." Ik voelde een steek in mijn hart, wat was dat nou toch, ik werd er gek van. Ik probeerde een glimlach op te zetten. "Oh dat is mooi voor haar, toen ik met haar naar de winkel ging had ze al verteld dat ze Cameron leuk vindt." Ze knikte langzaam. "Jup." Ze pakte haar geroosterde brood en liep naar de woonkamer. Ik zuchtte, en begon een ei te bakken, waarna ik ook naar de woonkamer liep, toen mijn ei was gebakken. Ik hoorde een 'pling' van mijn mobiel. Het was Merel. Hey, kom je naar mij?
Ik; Oké.

"Wie was dat?" vroeg Abigail. "Merel, ze vroeg of ik naar haar kwam. Dus ik ga." Ze knikte een oké. Ik liep naar de badkamer, waarna ik nog eens mijn tanden poetste. Dat deed ik altijd nadat ik een ei op at. Ik deed snel mijn kleren aan, en kamde mijn haren waarna ik kon vertrekken. Ik liep de kamer uit. Ondertussen stuurde ik een berichtje naar haar om haar kamernummer, en al gauw kreeg ik een antwoordt. Na vijf minuten in stilte te hebben gelopen, kwam ik aan bij haar kamer en klopte. Even later werd er open gemaakt. "Hey!" zei ze vrolijk. "Kom binnen." Ik begroette haar terug, en stapte naar binnen. "Zo, jij en Cameron dus." zei ik en glimlachte. Ze giechelde, wat echt raar klonk. "Ja." zei ze vrolijk. "Oh je vindt het toch niet erg als hij ook komt." Mijn hart begon sneller te kloppen, Cameron kwam ook. "Nee." zei ik zachtjes. Er werd geklopt aan de deur, dat zal Cameron wel zijn. Ze deed de deur open, en het was inderdaad Cameron. Ze begonnen een zoen-partij, en ik keek snel weg. "Oh, Jill is hier ook. Volgens mij ken je haar al." Hij keek op, en zag me zitten. Ik voelde me echt ongemakkelijk. "Ja, ik ken haar ook.." Ze keek ons glimlachend aan. "Ik pak even wat drinken." En ze verdween in de keuken. "Hoe gaat het met Abigail?" vroeg hij, opeens uit het niets. Ik trok mijn wenkbrauwen, iets waar ik goed in was, wees jaloers. "Goed?" zei ik vragend. Ook hij haalde zijn wenkbrauwen op, ik was dus niet de enigste die dat kon. "Oké .. Heeft ze niet verteld dat ze heeft gevochten?"

"Ehm nee, met wie?"

"Met een of ander chick." Raar, want dát heeft Abigail niet verteld. "Oké dan." Ik haalde mijn schouders op. Als Abigail het me niet heeft verteld, was het waarschijnlijk ook niet iets belangrijks.

----

SORRY VOOR DIT PIEP STUKJE.

MEREL EN CAMERON HEBBEN, YAYY? DENK IK. OKÉ WIE HEEFT ER EEN GOEIE SHIPNAAM. IK HEB: CAMEREL . LOL OKÉ DONT FORGET TO VOTE AND COMMENT PLEASE DAAR WORD IK HAPPY VAN.

I'm a messWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu