Bu olayda küçük olan tek şey senin beynin!

9.9K 514 7
                                    

Günlük;

Bu sana son yazışım.

Bazı şeyleri yazmak insanı rahatlatamıyor. Bazen bilerine bir şeyler anlatmak sadece acılarını arttıyor. Hepsi o. Ve ben artık daha fazla buna bulanmak istemediğime karar verdim.

Yazacak hiçbir şey kalmadı bundan sonra. Ya da geriye yazacak birisi kalmadı. Bildiğim tek şey bitmiş olduğu, benim ya da hiç başlamamış hikayemin.

Bugün dağıldım, günlük.

Bugün gerçekler vuruldu yüzüme ve ilk defa kendimi salak hissettim. Evet, asla kendimi zeki olarak değerlendirmedim ama salak olduğumu da düşünmemiştim. Ama bugün bana bu açıkça hissettirildi. Bugün dünyanın en büyük salağı bendim.

Bugün, Mert'in Melek'e açık itirafına şahit oldum. Ve işin en güzel yanı neydi biliyor musun? Son ana kadar onu da kendime yormam!

Aslında bu o kadar da aptalca olmayabilir. Sonuçta beraber yürüyorduk ve birden önümüzde oldu olan herşey. Ve kabul etmem gerek ki, insanın sınırlarını zorlayan bir teklifti. O gördüğüm en güzel şeydi.

Bahçedeki teklifte beklemediğim çok şey vardı ama reddedilmek... Melek, Mert'i reddetti. Aslında şimdi düşündüğümde o kadar da şaşırtıcı gelmiyor. Melek erkekleri hayatında istemediğini söylemişti.

Gül'ün olacak herşeyden haberi varmış,günlük! Ben orada salak gibi kalırken o herşeyden haberdarmış. Ve açıklaması daha da sarsıcıydı. Ben iyi rol yapamıyormuşum, yalan söyleyemiyormuşum ve eğer haberim olsa belli edermişim. Sanırım haklı, günlük. Zaten benim iyi olduğum ne var ki?

Şimdi veda vakti, günlük.

Mert'in Melek'e ilgisinden şüphelenirken durum farklıydı. Onu senle paylaşabilirdim ama alenen başkasını sevmesi... Bu benim bile kaldıramayacağım bir şey. O bariz bir şekilde onu severken yapabileceğim tek şey şimdi herşeyden vaz geçmek.

Olmayacak duaya amin denmez, günlük. Kendimi kandırmak istemiyorum daha fazla. Mert asla beni fark etmeyecek. Mert bir şekilde başkasıyla olacak. Melek ya da bir başkası, sonuç asla değişmeyecek.

En az hasarla kendimi kurtarmam gerek.

Sonuç olarak kendime iyi bakacağım günlük. Ve bir daha salak hissetmemek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Bir daha hiçbir erkeğe aşık olmayacağım. En azından beni sevdiğini anlayana kadar onda kendimi kaybetmeyeceğim.

Hoşça kal, günlük kardeş.

*****

Murat arabayı sessizce sürerken kız kollarını göğsünde birleştirmiş öylece surat asıyordu.

Murat'ın orada ona öyle bir şarkı söylettikten sonra bile yanına yaklaşmaması gerekiyordu. Ama o ne yapmıştı kızı yakapaça oradan çıkarmış, kolundan tuttuğu gibi arabaya fırlatmıştı. Ama sonuçta o Murat Ayta'ydı değilmi. O herşeyi yapma hakkına sahipti.

Şarkı aklına gelince kız tekrar sinirlendi.

Sahi, diye düşündü, şarkıda nasıl diyordu. Şarkıyı hatılamaya çalıştı. Dostları arkasından gülsün istemezmiş! Hıh, diye çemkirdi içinden ve omuz silkti refleks olarak, dostun var mı senin? Sana katlanacak insan bile yok bu dünyada!

Bir de şu veda öpücüğü olayı vardı. Yok artık, bu kız ona kesinlikle bir veda öpücüğü vermişti. Tamam, diye çelşti kendi içinde, sonuçta onun veda öpücüğü olduğunu bilmiyordu ama konu kesinlikle bu değildi.

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Onde histórias criam vida. Descubra agora