Kişilik bozukluğu yok bende!

11.9K 513 4
                                    

Sevgili günlük;

Daha dün sana yazdığımın farkındayım. Evet, evet ben de bu durumdan şaşkınım. Ama hayat işte. Bu hafta yoğunluğuma denk geldin.

Dün akşam sana yazdıktan sonra telefonuma mesaj geldi. Tabi ki kızlardandı. Yarın, yani bugün için plan yaptık. Ve, bugün de dün yaptığımız planla bir pastaneye gittik. Bazen arkadaşlar fazla can sıkıcı olabiliyor ve ben bunu biraz geç öğrendim.

Pastanede kızlarla buluştuktan sonra Gül'e Berk mesaj attı ve buluşmak istediğini söyledi. Doğal olarak Gül de bizle takıldığını ve isterse bize katılabileceğini söyledi. Doğal olarak bunu bize sorarak yaptı. Bu kısımlarda hala ondan nefret etmiyorum. Hoş, hala ondan nefret etmiyorum ama huyum kurusun, abartmaya bayılırım.

Daha sonra Berk geldi ve Mert de onla beraberdi. Sorun sonraki kısımda patlak verdi. Onlar geldikten sonra Semih tesadüfen oradan geçerken bizi gördü ve bize dahil oldu. Hala nefret ettiğim kısma gelmedik, günlük kardeş.

İşte bomba buradan sonra patlıyor. Hazırlıklı ol.

Semih geldikten bir süre sonra, gülüp eğlendikten ve herkes birbirine alıştıktan sonra, Semih kalkması gerektiğini söyledi. Kalkmadan önce de doğal olarak bana, komşu olduğumuz için, istersem beni de eve bırakabileceğini söyledi. Ben bu durumda onu kırmadan reddettim çünkü, ahh günlük Mert oradaydı ve eve gitmeyi kesinlikle istemiyordum!

Kızlar bu duruma biraz şaşırdı. Aslında onlara garip gelen tek şeyin beni eve bırakma isteği olduğunu söylediler daha sonra ama neyse işte. Kızlar arsızca, 'neden kabul etmedin? Üzüldü çocuk. Hem belki sana söylemek istediği bir şeyler vardır ve bunu bahane etmişti.' dedi.

Bunu söyleyen Gül'dü ama Melek de onayladı.

Ben çok utandım günlük. Yani... anlatılabilecek bir durum değil. Düşünsene hoşlandığın çocuğun önünde açıkça bir başkası hayatımdaymış gibi davranıldı. Eğer Mert bir şey hissediyorsa bile artık hissetmez. En azından ben öyle yapardım.

Her neyse günlük. Bilirsin, pek rahat kendini ifade edebilen bir kız asla olmadım. Orda da saçmaldıklarını söyledim ve bir süre sonra da ayrıldık zaten. Benim evime yakın bir yer olduğu için ben yalnız gidebileceğimi söyledim. Mert ve Melek'in evleri yakın olduğu için Mert, Melekle beraber gitti. Doğal olarak Berk de evine ters olmasına rağmen Gül'le gitti.

Sonuç olarak keşke yaşanmasaydı günlerine yeni birini ekledim günlük.

****

Tüm enejisini Mert'le atmış olduğu standart bir sabahdı bu sabah Murat için. Bu durum üniversitenin ilk yılı okulda başlamış, ilk sene farklı yurtlarda kalıyorlardı, daha sonra da evde devam etmişti.

Mürat odasına geçmiş ve bugün hakkındaki kararını vermişti. En azından Nil için.

Kıza bugün onu istediğini belirtecekti, üniversiteden beri yaptığı gibi, eğer kız olumlu yaklaşırsa ne ala. Tabi madalyonun bir de diğer tarafı vardı. Kız ona olumsuz yaklaşırsa da onu Mert'e yönlendirecekti. Bu hastanedeki tek korunaklı bölgeye.

Bu durum daima böyle olmuştu en azından onu tanıdıktan sonra. Her zaman onun arkasını rahatça dönebildiği insandı o. Bu onun azılı bir çapkın olduğunda da böyleydi, evli ve baba olmaya hazırlanırken de.

Muratın akılına birden tanışmaları geldi ve kendini gülmekten alıkoyamadı. Kim dostum, kardeşim diyeceği adamın boğazına yapışırdı ki? Ya da boğazına yapıştığı adamla bu kadar yakınlaşırdı ki?

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Where stories live. Discover now