Kapıyı aç ve beni içeri al, çılgın bakire! ^.^

9.7K 448 5
                                    

Selam Günlük;

Dün Bora'yla konuştum. Yani, şu sevgililik olayı için ve sonuç olarak da Ceyda'yı dinlemenin en mantıklı olduğu kısmına karar verdim. Kısacası, Bora'yla çıkmaya başladık.

Bu konu beni hala düşündürüyor. Tamam, kabul. Elbette Bora benimle bir kez konuşmuştu ve ben bunun üstüne bana Sürpriz bir teklif yapmasını beklemiyordum ama bu kadar da oldu bittiye gelmesi? İnsan bu kadar durdum da bunu mu buldum, diye sormadan edemiyor.

Bora'nın etrafımdaki insanlarca fazla ilgi odağı olması... Bu durumun beni rahatsız etmesi gerekmez miydi? Sonuçta bu adam benim sevgilim, ha? Biraz kıskanç olmam gerekmez mi? Ama nedense bu duyguyu köküyle bende söküp almışlar gibi. Ya da Bora benim için hala bir arkadaş.

Bora'yla vakit geçirmek çok güzel, bu yadsınamaz bir gerçek. Hoş, benim de inkar ettiğim yok ama Bora, istediğim kişi değil sanırım. Yani, o fazla kibar, istediğim kadar, hatta istediğimden bile yakışıklı, kıskanç değil. O çocuk istediğim herşey ama eksik birşeyler var gibi. Belki de fazladır, yani bana.

Neyse Bora ve ben iyi bir çift olduk. Etrafımızın görüşü bu. Ben de öylr olduğunu düşünüyorum. En azından böyle olması gerektiğini biliyorum, diyelim.

Ceyda, ben ve Bora fazlasıyla vakit geçiriyoruz. Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim, günlük. Beraber sinamaydı, tiyatroydu, konserdi geziyoruz. Bora'nın yakın arkadaşı da bizimle geziyor tabi. Ekrem. Ve henüz ağzından tek laf alamamış olsam da Ceyda'nın Ekrem'e karşı ilgisi var. en azından varmış gibi duruyor.

Geçenlerde konsere gittik hep beraber. Çok eğlenceliydi. Sürekli oynadık, zıpladık, hiç yerimizde durmadık. Etrafta erkekler olduğu için Ekrem ve Bora da bizi korudu doğal olarak. Bora benim etrafımda olduğu için Ekrem de Ceyda'nın etrafındaydı ve gayet samimilerdi.

Tamam, Ekrem onu korumak için beline elini koymuştu ama bu ileride birşeyler olmasına engel mi?

Bence değil. Ve ben bu işin peşini bırakmam, günlük! O kız, o çocukla çıkacak!

İşin şaka kısmı bir yana, Ekrem ve Ceyda birbirlerine çok benziyorlar ve Ekrem, Ceyda'ya çok güzel bakıyor.

Ceyda çok iyi bir kız ve mutlu olmayı hak ediyor. Bu okulda olmamdan pişman olmamamı sağlayan temel etken, sanırım o kız. Ve şimdi benim elime onu mutlu etmek için bir fırsat geçti, günlük bunu kullanmak zorundayım.

Aslında, günlük, insanın mutlu olması için kolunda birinin olması gerekmiyor. Kalbindekinin kolunda olması gerekiyor. Ve şimdi fark ediyorum da benim de yanımdaki kalbimdeki değil. Hoş, benim kalbimdeki adam, birilerinin yanında olacak biri değil. O, en fazla insanların yatağında olur. İt!

Bak gene aklıma geldi. Neyse sinir olmayacağım.

Hafataya mezun toplantısı var, günlük. Ve ben bu davete icabet edeceğim. Sebebini bilmiyorum sadece gidesim var. En azından alt sınıflarla tanışırım. Sonuçta onlar bizden meslekler hakkında bilgi alsın diye bu var. Yani başladığım göz önüne alınırsa pek bir yardımım dokunmaz ama yine de kendime okul kardeşi seçmek istiyorum. Benim bu okulda okumak istememi sağlayan, eski okul ablam gibi bir okul ablası olacağım ben de.

* * * * *

Araba şehir mekezine doğru çevirdim. Yine Murat ve Ali'yle uğraşmaktan yolun nasıl geçtiğini anlamamıştım. Ana yolda yarış yapmışlardı. Bu yasaktır, suçtur.

Melis'in kafasını camdan ayırıp bana bakmasıyla aklımdaki düşünceler yavaşladı. Uykudan yani uyanmış görüntüsüyle saçlarını yatıştırdı ve etrafa göz gezdirdi. Ben onun haline tebessüm ediyordum ve o hala nerede olduğumuzu çözmeye çalışıyordu. Sonra nerede olduğumuz anlamış olmalı ki kaşlarını çatmayı bıraktı ve arkasına yaslanıp derin bir nefes saldı.

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Where stories live. Discover now