İngilizce kelimeler daha seksi oluyor ;* (+18)

11K 448 5
                                    

Günlük;

Bugün çanlar benim için çalıyor.

Aslında düşünürken kulağa daha güzel geliyordu. Böyle yazınca vasiyetimi yayınlıyormuş gibi hissettim. Tevbe tevbe.

Neyse, konumuza dönelim.

Evet, günlük kardeş, aslında çanlardan kastım eğlenceli bir hava vermekti. Sana anlatmam gereken şeyler var.

Öncelikle diş tellerim çıktı. Hani şu bana lise hayatımı zahir eden teller. Sanırım basiretimi bağlayan onlarmış. Çünkü biri var.

Evet, evet henüz abartmak için erken. Aah, kimi kandırıyorum ben, çocuk benle yemeğe çıkmak istediğini söyledi. Ben de onu öğle yemeğinde yemekhanede yiyebileceğimizi söyledim. Biraz duygusuz olabilir ama biliyorsun süt, yoğurt muhabbeti bu. Mert'den sonra yanımdaki ilk erkeğin kollarına atlamam imkansız. Adam beni yaralamadı ki, günlük. Bedenim tam ortasında bir boşluk varmış gibi hissetmemi sağladı.

Neyse, ben de hemen hüzün havasına geçiyorum. Konumuz Bora, günlük.

Bora, bir erkek. Hani şu hayallerimizi süsleyenden. Şöyle söylemeliyim ki adamın peşinde kaç kız var gerçekten bilmiyorum.

Onu ilk gördüğümde işte, dedim kendi kendime, bir Mert Sönmez vak'ası daha! Ama ne oldu biliyor musun? Adam insanlara insan gibi bakabiliyor, birilerinin aksine.

Semih'i geçen hafta ziyarete gittiğimde beni mutlu eden bir şeyle karşılaştım. Semih ve o kız denemeye karar vermişler. Bu beni çok mutlu etti. Kız da bana Semih'le arama mesafe koymam için uyardı, doğal olarak. Ben de öyle yapmaya karar verdim. Dün beni aramasına rağmen gitmemek için bahane uydurmamın sebebi buydu.

Sonra, bir de Mert olayı var. Onunla karşılaşmıyorum. Bu benim için güzel bir olay. Ama bu kulağıma onla ilgili haberler gelmediğini göstermiyor tabi.

Mesela, en son bir kız için onların sınıftan bir çocukla kavga ettiğini duydum. Sanırım çocuk yan sınıftaymış ama bölüm olarak aynı sonuçta. Öğrendiğime göre, Mert, bu çocuğun, sanırım adı Mustafa gibi bir şeydi, sevgilisiyle ilgileniyormuş. Çocuk da bunu duyunca gidip bizimkinin boğazına sarılmış. Hoş, dayağı yiyen taraf maalesef ki diğer tarafmış ama olsun. Sonra da kızla ilgilenmediğini ama kız biraz daha onunla ilgilenirse çocuğa inat onu altına alacağını ima edip gitmiş. Sonuç olarak, günlük, dayak yemiş olması beni rahatlatırdı.

Okul biraz renkli geçiyor benim tellerden sonra.

Geçenlerde iki çocuk, ki ikisi de bizim sınıftan olduğu için konuştum, bana ilgi gösterdi. Ama henüz kimseyi istemediğimi açıkça belirttim. Onlar da iyi çocuklar olup beni yalnız bıraktılar.

Kızlarla genel olarak iyi anlaşıyorum ama geçenlerde bir kız benimle bir çocuk hakkında uyardı. Uzak durmalıymışım. Ben de arkamı dönüp gittim. Gidip sevgilisinin tasmasını çekelesin benle uğraşmak yerine.

Yarın akşam kızlarla film gecesi yapacağız günlük. Şimdilik bu kadar.

Sonra görüşürüz.

****

Masal bardan gideli yaklaşık yarım saat olmuştu ve Nil, Murat ve Mert'en gizli içki içmemizi sağlamıştı. Aslında, bildiği masa altından vişne bardaklarımıza vodka koyuyordu. Kendimi ergenliğe yeni girmiş erkek çocukları gibi hissediyorum.

O gittiğinden beri içtiğimi göz önünde bulundurursak kafam güzel olmuştu, ki sadece üç bardak içebilmiştik. Üçüncü bardağımda Mert'e yakalandığımı varsayarsak, iki buçuk. Çingene buçuğu, diye dil çıkardım kendi kendime.

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Onde histórias criam vida. Descubra agora