Bak evde ne buldum :D

11.1K 446 10
                                    

Mert, yarım saat önce içeri girmiş ve Murat o çıkana kadar kimseyi içeri sokmamanın daha iyi bir fikir olduğunu düşünmüştü. Şimdiyse bu onu rahatsız etmeye başlamıştı.

Mert içeri girdiğinden beri tek ses gelmemişti. Bu elbette kötü bir şey değildi. En azından ilk on dakika öyle düşünmüştü. İçeride sakince konuştuklarını. Belki de Melis biraz ağlardı.

İlk yirmi dakikadan sonra Mert hala içerideydi ve Masal'ın uykusu gelmişti. Ali'nin omzunda uyuya kalmasından sonra Ali onu evine götüreceğini söyledi ve Murat da Nil'le onları geçirdikten sonra tekrar kata çıkmışlardı. Bu da onların yarım saattir içeri olduklarını söylüyordu.

Murat artık endişelenmeye başlamıştı. Melis kötüydü. Mert kötüydü. Bu kadar süre konuşmaları onları yaralayabilirdi. Elbette yan yana olmaları iyi birşeydi ama yine de Murat korkmaya başlamıştı.

Murat en sonunda kendine engel olamadı ve ayağa kalktı. Eğer hala karısını sakinleştirmeye çalışan bir psikiyatr ile karşılaşırsa onu kolundan tutup tuvalete kilitleyebilirdi.

Murat kapıyı tıklattığında hiçbir ses gelmediğini fark etti ve kapıdan kafasını uzattı. Yatakta birbirine sarılmış bir çift aşık bulmayı beklemiyordu. Bunlar zorla evlenmemiş miydi, diye düşünmesini engelleyemedi. Yine de bu gördüğü en tatlı şeydi. Sessiz adımlarla odaya girip onların bir fotoğrafını çekip odadan çıktı. Elbet bu tatlı resmi bir yerde kullanırız, diye düşündü. En kötü ihtimal Mert'e şantaj yaparım, diye düşünüp omuz silkti gülmesi genişlerken.

Dışarı çıktığında başı önüne düşen bir Nil ile karşılaştı. Kız resmen uyuyakalmıştı. Bununla gülmesi genişlerken onu eve bırakması gerektiği aklına geldi. Eğer onun evinden gelmiyor olsalar onu kendi evine götürebileceğini düşündü Murat. Sonra da kollarını kızın bacaklarının altına ve sırtına koyup kucağına aldı.

Nil uyku sersemi havalandığını hissetti ve telaşla çırpındı yerinde ama sonra o kokuyu aldığında durup onun boynuna sokuldu. O kokuyu unutması imkansızdı. Daha bugün kendine engel olamayıp orayı yemeye çalışmıştı. Bu, Murattı. Durulmasının hemen arkasından da onun sesini duyduğunda kanıtlanmıştı bu zaten.

Murat kızı kucağına aldığında önce kendini kucağından atacağını sandı ama sonra birden sakinleşti kız ve boynuna burnunu dayayıp tekrar uyumaya başlamıştı. Murat onun kendisine sığınmasına güldü istemsizce ve sonra kulağına fısıldadı, 'uyu, bebeğim. Güvendesin.'

- - -

Murat için gerçekten farklı bir boyuttaydı.

Önce arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış ama o lanet kız orada da karşısına çıkmıştı. Ve Murat, tüm gece onun güvende olduğundan emin olmak için eğlenememişti bile. Sonra ne olmuştu peki?

O sinir bozucu, arkadaş olarak tabir ettiği pirana sürüsü onu bu sefer de 'sesi güzel' bahanesiyle o kızın yanına atmıştı. Ama Murat kesinlikle altta kalmadı. Eğer onla şarkı söylemesi gerekiyorsa yapacaktı. Ama bu kız kesinlikle bu durumu kafasında olumlu şeyle kurmaya itemeyecekti. Tek problem kalmıştı şimdi, Murat kafasında iyi şeyler kurmamak için ne yapmalıydı?

Kızla şark beklediği gitmişti ama bu kız onu yanıltmak için elinden geleni kullanıyordu. Şimdi de Murat ona şarkıda biraz laf soktu diye shot atmıştı. Murat'ın yaptığı her kötü şeyde kendine zarar verecekse Mert'i dinleyip kızdan uzak durması herkes için en iyisiydi.

Murat kızın kendisine zarar verdiğini gördüğünde sinirine engel olmayıp onu eve getirmişti. Peki sonra ne olmuştu? Önce takipçi diye laf yemişti. Onu takip etmemişti sadece dosyasını biraz detaylı incelemişti hepsi o.

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Where stories live. Discover now