Arabayı da düğün hediyesi olarak geline takarız -.-

8.3K 434 10
                                    

Selam günlük;

ikinci yılım da bitmek üzere. Ve evet, okul hala aynı.

Bora ile olan ilişkimiz artık arkadaşlık düzeyinde. Onu seviyorum ama onunla aramızdakiler daha çok arkadaşlık gibi. Bora benim limanım gibi. Sessiz, sakin ve güvenli. Beni korumasını seviyorum.

Ceyda ile aramız hala çok iyi. Ekrem ve o, tahmin ettiğimden daha az kavga ediyorlar. Elbette birbirlerini sevdiklerini görebiliyorum. Onlar en başından beri birbiri için yaratılmış çifterdi. Sadece birazcık ilgi istiyorlardı ve bereberlerken çok tatlılar. En azından Ceyda, bana vurmak yerine Ekrem'e vuruyor. Tamam, tamam. Ceyda insanları öyle seviyor biliyorum.

Masal ve ben. Masal'layken hayat daha bir rahat yaşanan bir yermiş gibi. O küçük ve benim söylediğim herşey onun için çok değerli. Ve beni ilah olarak görmesi egomu tatmin ediyor. Elbette bunu da seviyorum ama Masal'ın kendisini daha çok seviyorum.

Önümde bir final hastası var ve ondan sonra ver elini tatil.

Tatil konusu da biraz karışık aslında. Ceyda, Ekrem ve Bora onlarla tatil yapmamı istiyor. Bu kısım güzel. Diğer yandan Masal da onunla beraber teyzesine gitmemi istiyor. Elbette bu da çok güzel ama küçücük sorunlarım var.

Mesela, ailem muhtemelen ikisine birden izin vermez. Bununla beraber söz konusu Masal'sa küçük bir ayrıcalık yapma ihtimalleri de var.

Diğer bir sorunumsa, Mert.Mert, Masal'ın abisiyken ortalıkta değil onun yanında bikini, mayoyla gezmek, haşemo bile giyemem. Kısaca, Mert ortalıkta olacaksa o tatile gidemem. Tabi bunu Masal'a nasıl sorarım, bilemiyorum. Bir de iki tatilin aynı zamana gelip gelmediğini öğrenmem gerek tabi. Henüz onu bile sormadım.

Düşünmem gereken tek şey finallerimken düşündüğüm şeye bek. Tatil!

Evet, evet benden adam olmaz farkındayım.

* * * * *

Yatağımda tepinerek ağlamaya devam etmek yerine, kocamın, ki en yakın zamanda kendisinin eski kocam olmasına sağlayacak işlemleri başlatacağım, arabasında yine onun teyzesinin kızının düğününe yolculuk etmekteyim. Evet, durumun pek de mantıklı gözükmediğinin farkındayım. Tamamen saçmalık ve buna zorlanıyorum.

Eğer sevgili kocam bunu benden istemiş olsaydı karşı geleceğim kesindi. Hoş annem istemişken bile karşı gelmiştim ama sonuçta arabadaydım, değil mi?

Anladığım kadarıyla, Mert de bu durumdan memnun değildi. Sonuçta yıllarca yokluğunu çektiği kız gelmişti, ben hamile değildim ve önünde tek bir engel bile yoktu.Koşarak Melekçiğinin boynuna atlayabilirdi. Daha bir hafta önce yaptığı gibi.

Aklıma yine onları gördüğümde hissettiklerim geldi. Salaklığına doyma kızım, diye düşünmeme engel olamadım. Adam en başından beri bir ayağı kapıda beklemiş meğer. Sen de sana ilgi duydu sanıp ayran budalası gibi izlemişsin. Affe-

'Beni de zorladılar Melis, arabaya bindiğinden beri yüzüme bakmıyorsun ama orada mutlu bir çift olarak görülmemiz gerektiğinin farkındasın umarım.' dedi ruh öküzüm. Nereden benim oluyorsa artık, alışkanlık işte.

Yüzümü buruşturup laf etmeden kafa sallayarak onayladım onu ne dememi istiyorsa artık. Küsüz sana anlamıyor musun? Bir de insan psikolojisinden anlarım dersin. Papucumun doktoru. Nil dedikçe, pis şarlatan!

Arabaya bindiğimden beri yüzüne bakmıyormuşum. Gözlerinde kaybolma mı istiyor? Üç kilo makyaj yaptım yüzüme gözlerimin şişliği fark edilmesin diye. Hoş, hala fark ediliyor ve ben de sana bakamıyorum. Mutlu musun şimdi?

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Where stories live. Discover now