Seni öpmemi istiyorsun ;)

9K 426 1
                                    

Selam günlük;

Ekrem ve Ceyda arasındaki soğuk sular durulup biraz da ısınmaya başladı. Ben yapacağım dediysem yaparım, günlük.

Ceyda’yı Ekrem’e alıştırmak için tüm gücümle saldırırken arada küçük bir nokta atlamışım sanırım. Tabi ki Bora’yı unutmadım. Sadece biraz boşladım hepsi o. O da hafif alınmış olabilir ama sonuçta kadın olan benim, değil mi? Yani onu boşlayan benken üstüne bir de kavgada üstün gelmiş olmama o kadar da şaşırtıcı olmamalı, ha?

Evet, senin de anladığın üzere günlük, hafif bir kavga geçirdik. Belki, ben biraz da ayrılalım o zaman, demiş olabilirim. O da tamam, demiş ve ilk ayrılığımızı yaşamış olabiliriz. Ama neyi yola koymadık ki şu iki ayda biz? Onu da atlattık.

Kendimi ucuza satmadım, günlük merak etme. Elbette ondan penceremin altında seranat yapmasını istemedim, yapsa da laf etmezdim orası da ayrı ama olsun. Biraz poh pohlanmak istedim ve o da bunu anladı.

İki gün boyunca yüzüne bakmadım, telefonlarını açmadım ve daha ne yapılabilirsem hepsini yaptım. Sonuç?

Çok tatlı kocaman pelüş ayım var artık. Benim kadar. Adını Bora koyduk. En başından anlaştık üstelik, ayrılsak bile onu geri vermeyeceğim. O da istemeyeceğini söyledi zaten. Çeyizime koyup eski sevgilime bunu almıştım diye göstermem diye düşünüyorum, dedi. Bu adamın en sevdiğim kısmı bu işte, adam mantık abidesi.

Ceyda’ya gelirsek eğer…

Orada durumlar şimdilik biraz karışık. Ceyda’ya, Ekrem’le çıksan ve biz çiftler olarak gezsek nasıl olur, dedim. Tabi o da tabi, dedi. Hatta kaç çocuk istediğimi bile sordu. Şimdilik çocuk için erken değil mi, günlük?

Elbette dalga geçtiğinin farkındaydım, günlük. Sonuçta o benim arkadaşım. Ne zaman şaka yapar anlarım bu yine de salak ayağına yatmanın eğlenceli olduğunu düşünüyorum.

Ceyda ve Ekrem’in arasını yapmak için Ekrem’le konuşmanın mantıklı olduğunu keşfettim. Bu da önemlidir. En azından sorunun yanı sıra çözüm yolunu da buldum. Çözmek için tüm veriler elimde. Yakında taze çiftimizi bile anlatabilirim sana, günlük.

Geçenlerde sana lise mezun toplantısı hakkında yazmıştım. Şimdi de yeni okul kardeşimden bahsetmek istiyorum. İşin aslı birbirimize numaralarımızı verdik ve sanırım bizimki ilk görüşte aşk. Tabi, onun bir kız olması işleri biraz zorlayabilir.

İsmi Masal. Çok çok çok güzel bir kız. Mavi gözler ve çok güzel siyah saçları var. Söylediğine göre abisi de bizim okuldan mezunmuş. Ailesi hakkında pek konuşmadık ama Marmara yerine İstanbul istediğini ve muhtemelen psikoloji ya da pskiyatri istediğini söyledi. Sonra ailesinden biraz bahsettik ve onunla fazlasıyla iyi anlaşmama şaşırdım.

 Sanırım onla arkadaşlığımın olması beni çok mutlu ediyor. Uzun zamandır, Ceyda’dan beri, bu kadar arkadaş olmak için can attığım insan olmamıştı.

Bir de Melek var. Onunla konuştum. Yakında gelmeyi düşünmediğini söyledi. Mert’i unutmaya çalıştığını söyledi. Unutmasının onun açısından iyi olacağını söyledim. Bana hak verdiğini ama zor olduğunu söyledi. Sanırım, Mert’i hiç unutmayacak. Zor olmalı, onun adına üzülüyorum günlük.

****

İki hafta.

Karım beni terk edelim tamı tamına iki koca hafta olmuştu. Annesin yerleşeli ya da, en azından kulağa daha güzel geliyordu.

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin