Erkekler mi ilgini çekiyor yavrum senin?

12.3K 564 14
                                    

Sevgili Günlük;

Artık ikinci sınıf öğrencisiyim. Yani artık rütbeli durumdayız ve ben kesinlikle kimseye 'sen çömezsin akıllı ol' davranışları sergilemiyorum.Malum ben fazlasıyla bu ithama maruz kaldım. Ama şimdi onların arkalarında koskoca ikinci sınıflardan biri var. Ya da, onlar kendi başlarının çaresine bakabilir her neyse.

Bu sabah okula Semih abiyle gittik. Daha önceden ondan bahsetmemiştim sanırım. O benden iki yaş büyük ve çok tatlı biri. Kumral ve sivilceleri yok. Okul ikincisi ve kesinlikle mütavazi biri. Evet yakışıklı sayılır. Tüm yaz o da bizimleydi ve sakallarını uzattığında gerçekten boyut atlıyor. Ona bakarken arada ağzımın suyu aktı mı diye kontrol etmem gerekiyor ama o benim abi dediğim biri.

Her neyse, bu sabah okula beraber geldik, yine. Aslında tatilde daha yakın olduğumuz için, artık hep, beraber okula gidiyoruz. Onun sınıfı benim üst katımda olduğu için beni katıma kadar çıkardı ve bu...biraz özel hissettiriyor. Keşke Mert de beni sınıfıma kadar bıraksa...

Bugün okula yeni bir kız geldi sevgili günlük. Kız çok şeker ve aynı sırada oturuyoruz. Kızın çok güzel gözleri var. Mavi gözlü ve gözleri bana onu hatırlatıyor. Bu yüzden benim yanımda oturması beni mutlu etti, sevgili günlük. Aynı zamanda başka yer de yoktu ama konumuz bu değil.

Melek, çok sıcak kanlı. Benim bu kadar zamanda arkadaşlık kuramadığım insanlarla bile arkadaşlık kurdu. Gül de benim gibi onu çok sevdi. Hatta, kimya dersi için oluşturulan ödev grubunda eşleştik. Artık 3+2 kişilik bir arkadaşlık grubumuz var sevgili günlük. Ben, Gül, Melek+Mert, Berk.

Öğleden sonra Berk, Mertle beraber bizim sınıfa geldi. Gerçekten çok eğlenceli çocuklar doğrusu onlarla gülmek çok kolay ve bu ben rahatlatıyor.

Günün bombasına gelirsek;

Bugün, Mert benim sıramdan gözünü bile ayıramıyordu. Kendi sınflarında bile kapılarından benim sırama bakıp Berk'e gülerek birşeyler söylüyordu.

Umarım en yakın zamanda şu grubumuza bir çift daha eklenir. Bu aralar en çok istediğim şey bu, sevgili günlük.

******

Sevgili, tomruk, ruh öküzümün beni o lanet ve fazlasıyla rezil davetten almasıyla biraz daha rahat ama hala anlattıklarımın ne kadarını duyduğunu bilmediğim için gerdin olduğum bir araba yolculuğuyla sınanmamın üçüncü dakikasındaydık. Ya da beş ama benim için ikisinin arasında pek fark yok çünkü hala aynı derecede gerginim.

Arabaya bindikten sonra ikimiz de sessizce oturuyorduk. Tomruğum fazlasıyla neşeli görünüyordu çünkü benle dalga geçilebilecek konu sayısı birden tavan yapmıştı. O da bunları bir bir yüzüme vuracaktı. Tabi ki neşeli olurdu. Hayvan!

Ben kendi kendime kurup oynadığım ikinci oyunumdayken birden farklı evin sokağının yolunda olmadığımızı fark ettim.

'Heey' diyerek hızlandım birden 'evin yolu değil bu.' Sevimli bir tebessümle dile geldi tomruğum ve 'farkındayım, orası benim de evim ve yolu unatacak kadar bunamadım henüz, karıcığım.' dedi. Karıcığımın üstünde fazla bir vurgu vardı. 'Ee' dedim hemen iyice telaşa kapılmıştım sanki yanımdaki kocam değildi ve beni kaçırıp işkence yapacaktı. Hoş onda adam kaçıracak potansiyel vardı ya neyse, 'nereye gidiyoruz o zaman?' Bu adamın tek derdi beni germekti sanırım.

'Şeey' dedi eğlendiği belli bir gülümsemeyle, ki bu gülümsemeyle en az on beş kız tavlamıştır bu ahlaksız, 'anneme gidiyoruz. Sabah, yedide uyanırız ve sonra senin benim omzumu ısırmanı sağlayacak birşeyler yaparız diye düşündüm.' dedi. Ciddi mi bu ahlak yoksunu? Eğer ciddiyse ki eve doğru yol aldığımız varsayılırsa arabadan atlayıp koşmamam için tek sebep yok. Evet, yapmam gereken tek şey, durduğu-

Tesadüfen Evli (Tesadüf Serisi-1)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt