Bölüm-28

1.5K 62 8
                                    

Ariana Grande-One Last Time ile okuyun.

Zayn odadan çıkarken bende peşinden gittim. Kapı inatla çalmaya devam ediyordu. Bu kimdi? Harry mi? Bu sefer bizi öldürecek mi? Yapardı. Kontrolünü kaybediyordu. Yine. Kapının önüne geldiğimizde Zayn biraz bekledi. Ben ise merdivenlerin ordan ona bakıyordum.

''Sakın kımıldama." dedi telaşla ve kapıyı hızla açtı. Açtığında ise küfürler sayıyordu. Gelen Harry değildi.

''Louis senin ben-''

''Bu küfür etme işini sonra devam edersin,şuan çok ciddi bir sorunumuz var." Louis, Zayn'den daha telaşlı görünüyordu. Bakışları benim tarafıma kaydığında tamamen aşağı indim.

''Bella kedi yavrusu gibi niye ordaydın?''

''Kapıyı öyle bir yumrukladın ki korkttum. Neyse, sen şu sorunu söyle." dediğimde hızlı hareketlerle salona geçti.

Zayn, Louis'in yanına oturunca bende tam karşılarına oturdum. Zayn çatık kaşlarıyla Louis'e bakıyordu. Ben ise meraktan burda doğurmaktan kor- Off yine ne saçmalıyordum ben?

''Bella durum çok ciddi. Senin bu yerden hatta bu şehirden gitmen lazım." dediği şeye ağzım açılmışken Zayn devreye girdi.

''Louis sen ne sikim söylüyorsun?'' Louis önce Zayn'e sonra yine bana baktı.

''Bak, Harry çok kötü durumda ve babası sürekli Zayn'i öldürsün diye dürtüyor.'' Zayn resmen buz kesmişti ben ise panik atak geçirmek istemiyordum.

''Bunun Zayn ile ne alakası var?''dedim telaşla.

''Harry senin Zayn'in evine gittiğin için, hayatından çıktığın için çok kötü durumdaydı. Babası hemen aklına Zayn'i getirdi ve--''

''Kapat çeneni Lou! Biz Harry'nin psikolojisini değil Bella'nın neden bu şehirden gitmesi gerektiğini merak ediyoruz?''Arkamdan yine ne işler çeviriliyordu?Zayn neden Louis'in anlatımını kesti ki? 

İkisi birbirine uzun uzun baktılar. Sanki benden gizledikleri bir şey vardı. Neden her defasında arkasından iş çevirilen ben oluyorum? Bu durumuma lanet ettim.

''Zayn kes artık. Bırak ne anlatması gerekiyorsa anlatsın." dedim. Zayn bana döndü.

''Bella ben direk detayı istiyorum... hemen söyle Lou!'' dedi gürleyerek. Louis sertçe nefes verdi ve tekrar bana döndü.

''Harry'nin başına gelenlerden dolayı seni suçladı ve seni öldürmek istiyor."

Bir gün ölümle ilgili başıma birşey geleceğini biliyordum ama hamileyken değil. Gözümde yaşlar birikiyordu ve karnım ağrıyordu. Şimdi bir mafyanın eline düştüm. Üzerimdeki yükeler yeterince ağırken, bir mafya mı? Ağrım artınca sertçe inleyip elimle karnımı tuttum. Zayn yanıma gelip belimi sıkıca tuttu.

''Bella iyi misin?''dedi ve karnımdaki ağrı yavaşladı.

''Hemen hastaneye gidiyoruz. Çabuk!''deyip beni sürüklerken onu durdurdum.

''Hayır ben iyiyim."

Louis ise şaşkın gözlerle beni izliyordu. Lanet olsun! O bu durumu bilmiyor. Onun yanında bunu yaşamak... Şimdi yandım!

''Biri bana neler olduğunu söyleyebilir mi? Bella seni kafandan ameliyat etmedik mi neden karnın ağrıyor?'' Yine klasik bir soru.

''Çünkü..." Söyle Bella. Yoksa bu iş daha kötü şeyler yaşatacak. Ki zaten yarattı. "H- Hamileyim." dedim titrek sesimle.

''Sikeyim ben böyle işi!" dedi Louis. Elini alnına bastırdı ve gözlerini kapattı.

''Her şey üst üste geliyor." dedim ağlayan sesimle. Zayn bana güven verici bir şekilde sarıldı. Onu geri itmedim, çünkü ihtiyacım vardı. Sarıldığında ağlamama engel olamadım. Zayn beni daha yakınına çekti ve gözlerime derin derin baktı.

Satılık : Karanlık Günler [h.s]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt