Bölüm-3

5.5K 113 26
                                    

Cinsel kısımlar var, haberiniz olsun. İyi okumalar...!!


Harry beni kendi ve duvar arasında bıraktı.Gözleri şiddetle parlarken ben korkudan titriyordum.Hiç beklemediğim bir anda dudaklarıma yapıştı.

Onu ne kadar omuzlarından tutup ittirmeye çalışsam da benden güçlü olduğu için başarılı olamadım.Kollarına vurarak ondan kurtulmaya çalıştım ama onun tek yaptığı sırıtmak oldu.

''Harry lütfen—'' dememle ona sanki karşılık verirmiş gibi oldum.Çünkü dudaklarımız birbirine hala değiyordu.

Dudaklarımdan ayrılıp saçımı sıkıca kavrayıp beni yatağa sürükledi.Resmen beni yatağa fırlattı.Ben yatakta kendime gelmeye çalışırken Harry'nin tişörtünü çıkardığını gördüm.Açıkçası vücudu çok güzel ama onunla birlikte olmak istemiyorum.Tişörtünü odanın herhangi bir yerine atıp üstüme çıktı.

''Harry lütfen yapma!'' diye resmen bağırıyordum. Çığlıklarım odanın içerisinde yankı yapıyordu. Ama kimse beni duymuyordu. Beton duvarlar hariç tabii.

Harry üstünü giyinirken ben çarşafı sıkı sıkıya tutuyor.

''Bak bebeğim. Artık tamamen bana aitsin.''

''S-Senden nefret ediyorum.''dediğimde sinirli bir şekilde yanıma geldi ve yine bir tokat daha attı. Yediğim tokatlar derimi değil, ruhumu acıtıyordu. Çünkü ben kadınlığımı, gururumu, onurumu, hayallerimi, sevdiklerimi...

Bir kızın mutlu olmak için elinde tuttuğu her şeyi biraz para ile kaybetmiştim. Zamanında okuduğum kitaplar doğruları söylüyormuş. Bu dünyadan kadınlar her zaman ikinci planda kalıyor. Yaşamak için istenileni yapmak, ölmek içinse izin almamız gerekir. Kör karanlığın kuyularında yaşamayı bize uygun gören bu dünya beni de parayla zehirlemişti.

                                                                     ***

Sabah olmuştu ama ben gece bir türlü uyuyamamıştım. Harry yanımda rahat bir şekilde uyurken ben gece yaşananları aklımdan çıkarmaya çalışıyordum ama bir türlü beceremiyordum. Çünkü atlatamayacağım, bunu biliyorum. Sevdiğim bir erkek arkadaşım varken bunun olması. Beni o evdeki kadınlardan bir farksız yapıyordu. Ben Cody'e nasıl söylerim. Onun suratına nasıl bakarım? Benimle okul bitince evlenmeye can atan erkeğe ben ne diyeceğim?

Harry'i yanımda hareketlenip uyanmaya başladığında bir şekilde susmam gerektiğini, aksi takdirde bir tokat daha yiyeceğimi biliyordum.

''Acayip güzel bir geceydi, biraz zorlandım ama çok rahatladım.''dediğinde kendime hakim olamadım.

''Sen bununla gurur mu duyuyorsun? Gözlerinin önünde ölüp biterken, sen bunu zafer olarak mı görüyorsun gerçekten.'' deyip yataktan kalktım ve koşarak banyoya girdim.

Kapıya yaslanıp, aşağı doğru kaydım. Çıplak tenim zemine değdiğinde ağlamaya başlayıp kafamı dizlerime gömdüm. Ölmek istiyordum. Hangi gün ölmek istersin diye sorsalar, bugünü söylerdim. Buradan çıkmak, plise gidip her şeyi anlatmak istiyordum. Bir yandan da çok korkuyorum. O çok tehlikeli.

Sıcak bir banyo yaparken bile kendi vücuduma iğrenerek dokunuyor, yaptığı morlukları acıyarak bakıyordum. Banyodan çıktıktan sonra üstümü giyinip, Harry'e aldanmadan odadan çıkmaya kalkıştım. Ama onun nefret ettiğim sesi beni evin bahçesindeki bir banka oturup ağlamamı orada devam ettirdim.

Hayatım 2 günde altüst oldu. Artık bir sürtük damgasıyla dolaşacak, hiç istemediğim biriyle aynı çatı altında kalacaktım.

Ben kendi kendime düşünürken arkamdan gelen sesle irkildim. Arkamı döndüğümde hiç görmek istemediğim biriyle karşılaştım.

''Cody?!''

''Bella?!''


Satılık : Karanlık Günler [h.s]Where stories live. Discover now