Bölüm-6

3.9K 81 22
                                    

Selam gençler!!yb geldi!!Umarım beğenirsiniz!!Şarkı ile birlikte okuyun!!İyi okumalar...!


Uzun bir süre boyunca öpüşmüştük.Ne olduğunu anlamdan Harry beni kendinde ayırıp itti.İtmesiyle sertçe yere düşmüş oldum.Acım inlememi sağlamıştı.Harry'e baktığımda kafasını duvara yaslamış gözleri kapalıydı.

''Harry sen—''

''Odana git Bella.'' Anlamadım.

''Ne?''

''Beni duydun odana git.'' dedi ve hızlı olan nefeslerini kontrol altına almaya çalıştı.

''Benimle dalga geçiyor olmalısın.''

''Hayır çok ciddiyim hemen odana git.''

''Harry seni anlamıyorum.Önce beni arkadaşalrına sevgilin olarak tanıtıyorsun sonra beni belli belirsiz bir şekilde öpüyorsun en sonunda hiç bir şey olmamış gibi davranıp odana git diyorsun.''

''Bella sadece öpücüğüne ihtiyacım vardı tamam mı?'' sadece öpücük mü?

''Ayrıca ne dememi isterden babası işsiz kaldı, karınlarını doyurmak için kızını para karşılığında bana sattı mı diyim?''

Daha fazla konuşmasını istemiyordum ve tüm gücümle koşarak odama gittim.Odaya girdiğimde kapıyı kilitleyip kendimi yatağa bıraktım.Son sözü canımı çok yaktığı için göz yaşlarımı tutamadım.

Beni deli ediyor. Ben bir köle olmamak için onun yanında yaşamaya karar verdim, hatta bunu ona açıkça söyledim ama o beni dinlemiyor bile.

Ona baktığımda içimde acayip bir gerilme oluşuyor ve çekiniyordum. Heyecandan karnımda kelebekler uçuyor ama sonra bir şekilde her şeyi mahvediyor.

Sabah gözlerimi güneşin ağır ışıklarıyla araladım.Lanet olsun belim tutulmuştu.Dün ağlamaktan kendimi daha çok yormuştum ve iki büklüm bir şekilde uyumuş.Düşüncelerimden sıyrılıp banyoya girip sıcak suyun içinde rahatladım.Banyodan sonra üstüme askılı beyaz bluzümü,altıma kot şortumu,ayağımada beyaz converslerimi giydim.Saçlarımıda topuz yapıp aşağı indim.

Aşağı indiğimde Harry'i koltukta uyurken buldum. Belli ki içip sızmış. Yerde duran viski şişelerinden belli oluyordu. Yukardan ona bir bahtaniye getirip üstünü örttüm. Uyurken adeta bir melek. Yüzüne düşen saçlarını arkaya atıp anlına minik bir öpücük kondurdum. Dün yaptığı şeye rağmen yine de çok sevimli görünüyordu. Bu yüzden kendime engel olamıyordum.

Mutfağa girdiğimde ilk önce işim ballı krep yapmak oldu. Daha sonra peynirli omlet ve ekmek kızarttım. Çok geçmeden arkadan gelen ayak sesleriyle irkildim. Arkamı döndüğümde Harry'i gördüm.

''Günaydın Harry!''

''Günaydın prenses!'' dedi.

''Neden kalktın?''

''Alnıma kondurduğun öpücük o kadar güzeldi ki uyuyamadım gerçi biraz kısa süreliydi ama neyse.'' Utancım vücudumun her tarafında alarm veriyordu .

''N-Neyse git duş al bu akşam parti düzenledin bu halde onları karşılayamazsın.''

''Haklısın, sen ye bende sonra bir şeyler atıştırırım.'' Gideceğini düşünmüştüm ama arkasını döndü ve bir kez daha bana baktı. ''Eğer atıştıracak hiçbir şey bulmazsam seninle geçineceğim.'' dedi ve beni mutfakta aptal sırıtışımla beni baş başa bıraktı.

                                                                               ***

Partiye az kaldığı için yukarı odama çıkıp hazırlanmaya başladım. Üstüme kırmızı straplez elbisemi, altıma topuklularımı giydim. Makyaj olarakta kırmızı parlak rujumu sürdüm. Gözlerime de siyah bir kalemle, maskara sürdüm.Saçlarıma da fön çekip açık bıraktım.

Satılık : Karanlık Günler [h.s]Where stories live. Discover now