Bölüm-12

2.4K 59 5
                                    

Gençler yb geldi!Yalnız bu bölüm cinsellik içeriyor,rahatsız olan okumazsa anlarım!!Şarkı ile birlikte okuyun!!İyi okumalar...!! (@beyzaa teşekkürler) 


Harry beni kendi ile kapı arasında bırakıp öpmeye başladı tekrar, dili ağızımın içinde adeta dans ediyordu bu oldukça tahrik ediciydi bir eliyle boynumu kavrarken diğer eliyle ise kalçalarımı sıkıyordu. Ağızımda istemsizce inlemeler kaçtı ve bu onun hoşuna gidicek ki küçük bir kahkaha attı. 

Ellerini bacaklarımda gezdirip beline dolamasına izin verdim. Başını boynumu gömüp boynumu emmeye başladı. Zaten ben onun dokunuşları altında eriyordum şuan.

Boynumu emerken bir yandan da merdivenlerden beni taşıyarak yukarı, odaya taşıdı. Kapının önünde durup beni kalçalarımdan kavrayan ellerinden birini kullanarak kapıyı açtı ve odaya girip kapıyı kapattı.

Beni yavaşca yatağa yatırıp üzerime çıkıp boynumu ısırmaya başladı ellerimi saçlarına daldırıp kendime daha çok bastırtım. Harry başına boynumdan çekerek yüzünü yüzüme sabitleyip gözlerime baktı.

"Söyle." dedi. 

''Ne söyleyeyim?'' Harry tekrar dudaklarını araladı.

"Beni..'' Dudağımı öptü. ''İstediğini..'' Çenemi öptü. ''Söyle!" Boynumu öptü. Onu istiyordum ama nasıl söylemem gerektiğini bilmiyordum. 

 " İ-İstiyorum." Dudaklarıma minik bir öpücük kondurdu.

 "Bende seni istiyorum!" dedi. 

Ellerini tişörtümün uçlarına götürdü ve hızlıca yukarı çekerek çıkardı. Sade sütyenimden taşan göğüslerime dudaklarını ilave etmişti.  Styles bana dokunduğu an zaten vücudumdaki tüm hücreler yanıyordu ama şuan benim bilmediğim bir tutku vardı. Ve biz bu tutkuyla dans ediyorduk. 

Pantolonumu da tamamıyla çıkartıp odanın herhangi bir yerine attı. İç çamaşırlarımla kalmıştım ama Harry hala giyinikti benimde bir şey yapmam gerektiğini düşünüp Harry'nin gömleğinin düğmelerini açmaya başladım ve gömleğini usulca üzerinden sıyırdım.

Harry göğüslerimi rahat bırakıp dudaklarımı öpmeye başladı bir elimi ensesine diğer elimi ise saçlarına daldırıp kendime bastırdım. Harry ise beni deli gibi öpmeye devam ederken bir eliylede bacaklarımı okşuyordu.

"Seni iyi hissetiriyor mu?" Gözlerim kapalı bir şekilde başımı salladım. Şu an konuşamayacak kadar nefessizdim. 

Beni tutkulu bir şekilde öperken bir yandanda eli sütyenimin kopçasına gitti ani bir hareketle açıp sütyenimi çıkardı. Eliyle gögüslerimi sıkıyordu ve bu beni delirtmeye yetiyordu. Bir şey yapmam gerektiğini düşünerek ani bir hareketle Harry ile yerlerimizi değiştirdim ve onu altıma aldım boynunda morluk bırakmak isteğiyle belirli o kısımlarını öpmeye başladım. 

Boynunda morluk izleri yaptıktan sonra üzerinde oturur pozisyonu alıp kemerini çözüp çıkardıktan sonra, pantolonunun düğmesini açıp yavaşca üzerinden sıyırdım. Pantolonunu rahatça çıkarmam için bana yardım edip kalçalarını havaya kaldırdı üzerinde sadece siyah boxerı vardı ve bu onu daha çekici kılıyordu.

Eğilip dudaklarını sert bir şekilde öpmeye başladım. Bu sefer yöneten -pek deneyimli olmasam da-bendim ve bu onun hoşuna gitmişti, çünkü Harry sertçe inliyordu. Harry bir anda beni tekrar altına aldı ve göğüslerime dilinin ucuyla darbeler attığında elimi saçlarına daldırdım.

Üzerimde sadece kilodum kalmıştı ama kısa bir süre sonra Harry onuda üstümden çıkardı. Tamamıyla çıplak kalmıştım ve eliyle vajinamı okşuyordu. Ah sikeyim bunu daha önce yaşamamıştım ve şuanda kıvranıyordum.

Satılık : Karanlık Günler [h.s]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin