Bölüm-5

4.7K 93 23
                                    

Selam canlar!!yb geldi!!Umarım beğenirsiniz!!Şarkı ile birlikte okuyun!!İyi okumalar...! 


Gözlerimi açtığımda güneş ışıklarıyla karşılaştım.Yataktan doğrularak gerildim.Bu günden itibaren güzel günler geçirmek istiyordum.Bunu yapmak için kendimi Harry'nin oyuncağı değilde onun bir ev arkadaşıymışım gibi olmak istiyorum.Yataktan kalkarak banyoya girip sıcak ve köplü suyun içinde rahatladım.Banyodan çıktıktan üzerime şirin kıyafetlerimden giyip aşağı indim.Merdivenlerden indiğimde evi saran güzel koku karnımı acıktırdı.Harry belli ki çoktan uyanmış kahvaltı hazırlıyordu.Mutfak kapısında bir an durup sırtı bana dönük Harry'İ gördüm.Üstünde tişörtü yoktu ama pantolonu vardı.Açıkçası içimde ki tanrıça beni sürekli dürtüyordu,çok yakışıklı. Ne diyorum ben? Ben ondan nefret ediyorum. Bu sessizliği bozmak için ondan önce davrandım.

''Günaydın Harry''dediğimde arkasını döndüğünde gamzeleriyle gülümsedi.

''Günaydın güzelim''demesiyle sırıtıp yanaklarımın kızarması bir oldu.

''Hadi gel kahvaltı hazırladım''

''Ha!Tabi,bu arada çok güzel görünüyor.''deyip masaya oturduk.

                                                                           ***

Kahvaltımızı yaptıktan sonra birlikte masayı topladık.Arada bir bakışlarımız birbirini buluyordu.Aslında sürekli ona bakasım var ama...Off!Kendime gelmem lazım neler söylüyorum.En sonunda Harry kolumdan tuttu.

''Bella bugün bir işin var mı?''

''Harry unuttuysan dün benim bundan sonra evden dışarı çıkmama izin vermiyordun''dediğimde gözlerini bir süre kapattı.İçimde ki tanrıça o yanaklarını öpmemi söylüyordu.Yok ben bugün kesinlikle iyi değildim.

''Biliyorum ama dün onları sinirle söyledim.''

''O zaman bugün benim bir işim yok neden sordun?''

''Bugün bizim çocuklarla bir kafede buluşmak istiyorlar,istersen beraber gidelim''

Ben ve Harry,birlikte kafeye,beraber.Resmen beni de götürmek istiyor.Daha düne kadar beni eve hapsetmiş olan çocuk şimdi beni bir kafeye götürmek istiyor.İçimdeki tanrıça tekrar beni dürtüp duruyor. Olaylar gitgide değişiyor.

''T-Tabi gelirim''lanet olsun kekeledim.Bunu fark etmiş olacak ki hafifçe sırıttı.

''O zaman ben üstümü giyinip geliyim''deyip mutfaktan çıktı.

Kapıda Harry'i beklerken bende kendi ayakkabılarımı giydim.Çok geçmeden Harry'de gelmişti.Siyah bol tişörtü ve lacivert dar kotuyla çok hoştu.

''Hadi gidelim''dediğinde evden çıktık.

                                                                    ***

Hava güzel olduğu için yürümeye karar verdik.Yol boyunca hiç konuşmuyorduk ama birbirimizi kesiyorduk.Bu sessizliği bozmak gene bana kaldı.

''Kim bu arkadaşların?''

''Benim daha çok takıldığım dostlarım''dediğinde başımı olumlu bir şekilde salladım.Off birbirimize böyle yabancı gibi davranmamız sinirimi bozuyor.

''Harry neden bana karşı soğuksun?Hani aramızda ki buzları eritmiştik''

''Erittik zaten''

''Peki neden bana soğuk ddavranıyorsun?''

''Çünkü beni tamamen affetmeni istiyorum''inanamıyorum beni düşünüyor.elimi yanağına koyduğumda şaşkın bir ifadeyle bana baktı.

''Harry ben zaten o konuşmayı seni affetiğim için yaptım,asıl beni bu yabancılığın kötü yapıyor''deyip elimi yüzünden çekti.Bu sefer o beni şaşırttı.Elimi sıkıca kavrayıp bana gamzelerini gösterdi.Önce ellerimize sonra tekrar ona baktım.

''Teşekkür ederim''dediğinde ona flörtçü bir şekilde göz kırptım.

Hala şaşkınlığım devam ediyor.Harry ile yürümeye devam ediyorduk ama el ele tutuşarak yürüyorduk.Aslında şuan ki halimden hiç pişman değilim.En sonunda bir kafenin önünde bize bakan 4 çocuğu gördüm.Harry onlara eliyle işaret yapınca onlar olduğunu anladım.

''Selam çocuklar''

''Selam Harry''onlar selamlaşırken bana hayranlıkla bakan dik saçlı çocuğu fark ettim.Bana hala dalgın bir şekilde bakarken konuşmaya başladı.

''Kim bu güzel kız?''dediğinde Harry kaşlarını çattı.Ve en sonunda konuştu.

''Bu Bella,benim sevgilim ''dediğinde kalbim durdu.Harry sevgili olduğumuzu söyledi.Normalde buna üzülmem gerekirken sevinçten kuduruyordum.Dik saçlı çocuğun da bir an yüzü düştü.

''Sevgilim bunlarda Liam,Louis,Niall ve Zayn''Zayn'nin ismini söylerken bastırarak söylemişti.Ama benim şuanda umrumda olan şey Harry'nin sevgilisi olarak bilinmem.

Uzun bir süre sohpet atmiştik.Hepsi Harry ile nasıl tanıştığımı sorup durdu.Harry is okulda tanıştığımızı söyleyip onları oyalıyordu.Harry resmen beni göğüsüne yaslamış,kollarıyla beni sarmıştı.Kokusu bile ayrı güzeldi.Keşke hep böyle kalsak.Bana neler oluyor bilmiyorum,beni ailemden ve dostlarımdan ayıran bu çocuğa bu kadar ilgi neden?En sonunda Harry ayaklandığında bnde onunla birlikte ayaklandım.

''Evet gençler biz kaçıyoruz yarın bize geliyorsunuz dimi?''dediğinde Niall lafa girdi.

''Tabi ki bu arada Bella'yı çok sevdik gerçekten çok tatlı''deiğinde yanaklarım kızardı.

''Teşekkür ederim bende sizi çok sevdim''dediğimde Zayn'nin sesini duyduğumda irkildim.

''Evet seni çok sevdik umarım daha sık görüşürüz''

''Umarım''deyip korkumdan Harry'e sokuldum ve oradan uzaklaştık.

                                                                             ***

Eve geldiğimizde Harry ciddi bir şekilde baktım. Beni görünce kaşlarını çattı. Bu haliyle bile acayip tatlısın Styles. Off lanet olsun neden ona bu kadar ilgi duyuyorum.

''Ne oldu?''

''Neden beni sevgilin olarak tanıştırdın?''

''Satılık olarak sunmamı istemezsin dimi?''

''Haklısın.''deyip merdivenlere yöneldim.

Tam merdivenlerden çıkarken Harry'nin beni bileğimden kavrayıp duvara yapıştırması inlememe sebep oldu.Acım saniyeler içinde geçerken dudaklarımda ki baskıyı hissetim.Kendimi tutamayıp ona karşılık verdim.Lanet olsun ona ilgi duymamı şimdi anladım.Ben Harry'den hoşlanmaya mı başladım?

Satılık : Karanlık Günler [h.s]Kde žijí příběhy. Začni objevovat