Part 1

11.9K 231 15
                                    

Esu Asami Zdrenka . Aha , ta pati dainininkė iš grupės ,,Neon Jungle" . Mūsų grupė jau senai išsiskyrė , bet vis dar bendrauju su Shereen . Aš taip pat gyvenu viename name New Yorke su Sher , bet šiandiena mes gavome vėl pasiūlymą sugrįžti į grupę , todėl turime išskristi į Londoną atgal . Pagaliau susitiksiu su Jess ir Amira . Tiesą sakant , pasiilgau fanių ir dainavimo . Nesakau , kad buvau nustojusi dainuoti . Su Sher vieną kitą vakarą eidavome dainuoti į barus . Kodėl mes išskyrėme grupę ? Todėl , kad mums viskas buvo jau pabodę . Norėjome taip pat daugiau laisvės nuo fanių . . Bet šiandiena mes vėl tapsime viena grupė . .

******

-Sher , Sher ! -užrėkiau oro uoste .

Kaip visada ji negali atlipti nuo saldumynų aparato . Pagaliau ji atsisuko į mane . Mostelėjau ranka , jog lėktuvas jau nusileido . Ji patempusi lupą , užsimetė kuprinę ant kairiojo pečio ir judėjo link manęs . Pasiėmiau aš savo kuprinę ir užsidėjau ant kupros . Kur lagaminai? Tai su jais jau sutvarkyta ir jie jau lėktuvo viduje . Tikiuosi blyn . Sher beliko keli žingsniai iki manęs , bet va . . Sugebėjo į ją atsitrenkti penki vaikinai . Aišku Sher tvirta ir nenukrito ant žemės . Ji nusipurtė ir atėjo link manęs .

-Aš nematoma? -ji nusijuokė .

-Sakiau pasidažyti ryškiau . -pavarčiau akis ir nusijuokiau .

-Aš ne tavo stiliaus . -papūtė lupas .

-Taip , taip . -nusijuokiau .

Įdavėme skrydžio bilietus ir įėjome į lėktuvo vidų . Jau labai senai skridau su lėktuvu . Vis dėlto mūsų grupei jau keturi metai išsiskyrimo . Atsisėdome į savo vietas ir laukėme kol pakils lėktuvas .

*******

Londonas . Pasiilgau jo . Jo kvapas . .Gerai čia šiek tiek smirda benzinu ir dyzeliu . Atsiėmėme savo lagaminus ir išėjome iš oro uosto . Ten laukė juodas automobilis . Iš automobilio išlipo Jess ir Amira ir visos stipriai apsikabinome .

-Asami , Sher . Kaip mes pasiilgome jūsų ! -sušuko Jess .

-O Jess .. Tau labiau tinka ištiesinti plaukai . -paliečiau jos plaukučius .

Visos nusijuokėme .

-Tu vis dar savam stiliui . -per petį patapšnojo Amira .

-O kur aš dingsiu ? -pasimaiviau .

Vėl visos nusijuokėm . Sukėlėme mūsų lagaminus į mašiną ir įsėdusios į ją , išvažiavome į oro uosto .

-Tai vis dar gyvenate tame name? -paklausė Sher .

-Ne . Vadyba vakar nupirko mums nauja namą . Patikėkit koks jis gražus. -sušvilpė Amira .

-Turim baseiną . -suplojo Jess .

-O tu visada svajojai apie didelį baseiną . -nusijuokiau .

-O dabar svajoti jai nereikės , nes mes jau turime jį . -nusijuokė Sher .

Visos palinkčiojome galvą .

-Ar yra naujienų dėl grupės? -paklausiau .

-Na taip . Yra šiokiu tokiu pasikeitimu . Gavome naują studiją , bet dalinamės ją su kažkokia grupe , bus dar vienas naujas vadovas , gavom kirpėją ir stilistę . -pasakė Ami .

-Mh . .Įdomu . -užsidėjau saulės akinius .

Taip . Dabar Londone buvo pats vasaros įkarštis , todėl saulė nepaliaujamai erzino akis .

-Galbūt žinot kas per grupė? -paklausė Sher .

-Jie mums nesako . Mat , tai visai nesvarbu, bet Amira išgirdo vieną pokalbį ir supratom , kad vaikinų grupė . -patrūkčiojo pečiais Jess .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now