Part 54

2.6K 152 18
                                    

"Shereen POV"

Rytinė naujiena buvo ne kokia . Ji privertė visus išlipti iš lovos ir šluostytis ašaras . O ypač man . . Ji nieko nepaaiškinusi tiesiog per ragelį pasakė sudie ir niekas jos nespėjo sustabdyti . Prisiekiu savo rankomis galėčiau nudėti Malik .

Niall pabučiavo man į žandą ir nusivaliau ašarą . Grįžau į tikrovę ir pabaigiau pusryčiauti . Nuskambėjo durų skambutis ir Niall nuėjo atidaryti duris . Jau žinojau kas tai , tad nuėjom su merginomis į koridorių .

-Kaip suprasti ji pasitraukė?! –surėkė Džo .

-Taip , kad Malik sugadino jos gyvenimą . –Jess sumurmėjo .

-O šūdas , o šūdas . –Džo susiėmė už galvos .

-Neon Jungle taip pat traukiasi , nes jei nėra Asami – nėra ir Neon Jungle . –Amira nuėjo į tualetą .

Džo apkabino Jess ir leido jai verkti .

-Važiuojam pas mane . –Niall išsivedė mane į lauką .

Įsėdau į Ni Range Roverį ir atsirėmiau į galvą . Kažin ką Asami dabar veikia? Suskambo mano telefonas ir išsitraukiau jį . Žinoma , kad Airi .

"Prašau pasakyk , kad tai ne tiesa . "

"Tai tiesa , bet Dieve , nuo to jai bus tik geriau . "

"Aš bijau , kad ji to neištvers . "

"Ne , ji ištvers . Harry padės jai . Be to ji skrenda į Japoniją , tad susitiksit . "

"Nežinau , bet daug kas rašo , kad ji pasitraukė iš gyvenimo . "

"Airi tikėk mumis , o ne TT . Ji gyva , tik pradės nauja gyvenimą "

"Ow . Gerai . Ačiū ."

Nusišypsojau ir padėjau ragelį .

Įėjau į vaikinu namus ir čia nebuvo tylu kaip galvojau . Louis garsiai grasino , kad nužudys Zayn , o Ele bandė jį raminti . Įėjom į svetainę ir visi pažiūrėjo į mane . Liam įdavė laišką Niall .

-Kas čia ? –pažiūrėjau .

-Asami nori , kad šį laišką gautu Zayn . Manau Niall sugebės jam gražinti . –Liam paaiškino .

Atsisukau į Niall , o jis linktelėjo .

"ZAYN POV"

Esu visiškas idiotas . Galėčiau nurauti visus ataugusius savo plaukus . Koks aš idiotas . Supistas Jake mane pripratino prie žolės . Per supista žolė prisidirbau ir nežinau ar mano gyvenimas atleis man . Jei per jį prarasiu Asami , aš jį nudėsiu .

Pirmiausiai nusprendžiau atsiprašyti vaikinų . Pavėliau savo plaukus ir išmėčiau pro langą surūkytą cigaro pagaliuką . Esu dėkinga Pezz , už tai , kad ji man padėjo suvokti , ką aš turiu . Net nepastebėjau kaip greit atsidūriau vaikinu namuose . Pabarškinau į duris ir atidarė Liam . Jis atrodė . .Keistai liūdnas?

-Užeik . –jis įleido mane į namus .

Įėjau į jis nuvedė mane į svetainę . Čia sėdėjo visi vaikinai ir merginos . Susiraukiau , kai čia nebuvo Hazz .

-Kur Harry?

-Sakyk ko nori ? –Louis .

-Aš noriu atsiprašyti , vaikinai . Aš nežinau kas man užėjo ir aš tikrai gailiuosi . . –mane pertraukė pats Niall .

-Tu sugadinai savo gyvenimą , bro . –jis ištraukė kažkokį voką .

-Ką?

-Tu sugadinai sušikta Asami gyvenimą , asile . Atsakysiu į tavo klausimą kur Harry . Japonijoj . Kartu su Asami . –Louis .

Ką? Ką jis šneka? Louis išplėšė laišką iš Niall rankų ir greit įdavė man . Aš nieko nelaukęs išpakavau jį . Staiga mano širdis sustojo ir pasidarė silpna .

"Zayn ,

Žinau , kad tai atrodo banalu , bet aš nesugebėčiau viską pasakyti tau į akis ir galiausiai pasirinkčiau savo ašaromis .Prisimeni , kai tau sakiau , kad viskas turi pabaiga ? Tai tikriausiai mūsų pabaiga .

Nežinau kas ir kada pasikeitė , bet tai plėšo mane į mažus gabaliukus . Niekada nejaučiau tokios tuštumos , kaip paskutinėmis dienomis . Tarsi Tu dingai . Mes nebesikalbam , nepažiūrim vienas į kitą ir galiausiai neberodom vienas kitam meilės .

Nesakau , kad kaltas tu . Mes Abu kalti ir manau pats suprasi . Aš dedu tašką mums . Nebeturiu vilčių , kad išeis viską sutaisyti . Aš paleidžiu tave . Galbūt tu skambinsi man , bandysi susisiekti , bet prašau neieškok manęs . Paleisk mane.

Tikiuosi tu buvau toks laimingas , kokia buvau aš . Ačiū už viską .

Sudie Zayn . .

Asami "

-Ne ! Ne ! –surėkiau ir suklupau .

Tai ką ir štai pabaiga . Ačiū visoms kas skaitė , esu labai laiminga . Žinau , kad istorija baigėsi greitai , bet tiesiog norėjau , kad ji taip baigtųsi . Šios istorijos 2 sezonas tikrai bus . Jei labai norėsim , jis bus greitai . Stėbėkit istoriją ir pastebėsit gal kada atsiras naujas sezonas . Dar kartą ačiū toms , kurios nepagailėjo gražių nuomonių ir toms kurios spaudė ,,Vote" mygtuką . Ačiū visoms kurios skaitėt . Myliu jus !


BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now