Part 17

3.4K 156 3
                                    

~~~~~~~~

Gulėjau lovoje ir ant mano gerklės , tupėjo karštas rankšluostis . . Kad atsirastu mano balsas . Mane Džo užmuš . Ai pala ne . Tas durnas , idiotas Malik , ką tik sugadino mano gyvenimą . Turbūt manot kodėl negaliu pasakyti , kad tai suklastojo Zayn? Todėl , kad įkliūtu ne tik Malik , bet ir aš . Už tai , kad popierius padėtas nesaugioje vietoje , man reikėtu sumokėti puse savo gyvenimo . Atsidusau ir perjungiau kanalą . Mano telefonas suvibravo ir nuo spintelės jį pasiėmusi atidariau gautą žinutę .

Zayn : Ką veiki , meile? :*

Aš : Užsikrušk , išgama .

Kadangi jau buvo vėlu , nusprendžiau nebesikankinti ir eiti miegoti . Nusirengiau visus rūbus ir numečiau ant žemės . Pasiėmusi šaliką , užrišau savo kaklą ir išjungusi televizorių , bei šviesas , užmerkiau akis . .

~~~~~~~~

Pramerkiau savo akis ir jau kambarys buvo šviesus . Ne nuo lempų , bet nuo saulės , kuri pro langą skverbesį į mano kambarį . Pasukau galvą ir pamačiau , kad Sher puse , net nepajudinta . Atsidusau ir nuo spintelės pasiėmiau savo telefoną . Sumaigiau žinutę Shereen .

Aš : Tai reiškiasi , kad čia mano vienos kambaryyys? :3

Mačiau kaip po mano žinutės pradėjo judėti taškiukai . Reiškiasi , kad Sher nemiega .

Sher : Aha . . Gyvenu pas Niall . Jei ko reikės 214 kambarys . . Šalia 213 ZAYN ir jis gyvena vienas . :3

Aš : Atsipisk . . -.-

Per televizorių pasijungiau garsiai muziką ir pasiėmusi gražius drabužius , skridau į vonią . Prisileidau pilną vonią vandens ir rožinių putų ! Kaip gražu . . Įlipau į vonią ir pradėjau save skandinti . Gi juokauju . Maudytis pradėjau . .

~~~~~~~

Po rytinio proceso

Išėjau iš vonios visa kvepianti ir švytinti savo grožių . Pati sau faina . Pasiėmiau savo telefoną ir išjungiau televizorių . Pasiėmiau rankinuką ir išėjusi iš kambario , užrakinau jį . Nuėjau į Jess ir Amiros kambarį . Radau ant stalo popierių ir tušinuką . Kaip žinodamos . . Parašiau kelis žodžius ir mečiau į jas saldainius . Jos pašoko iš lovos , o aš iškėliau lapą , kuriame buvo parašyta :

,,Shereen mylisi su savo blondinu , o man reikia papusryčiauti . Niam niam? „

-Kodėl Zayn nesiūlai? -nusijuokė Jess .

Dar kelis saldainius mečiau į ją ir ji pakėlė rankas .

-Duok mums minutę . -atsiduso Amira .

Pavaidinau , kad iš laikrodžio išėmiau minutę ir numečiau joms . Jos abi nusijuokė ir iššoko iš lovos . Atsisėdau prie televizoriaus ir vėl pasijungiau MTV . Šį kartą aš norėjau nusijuokt , beeet nepavyko . Ekrane dainavo Uon Dy . Sustingau , kai ekrane pasirodė Zayn . O jis gražus . . Baisiai . Tada galiausiai vėl Harry su savo marškiniais . Išjungiau TV ir pasiėmiau saldainį . Išsilupau ir suvalgiau . Tada iš vonios išėjo pasiruošusios merginos .Nufotografavau tą lapą , kur buvau parašusi žinutę merginoms ir įkėliau į TT ,,Naked true B) „ ir pažymėjau Niall su Shereen . Tada Amira patempė mano ranką ir mes visos išėjome iš kambario . Nusileidome į apačią ir nuėjome į restoraną . Mus pasitiko moteris ir palydėjo link mūsų stalelio . Tuoj pat buvo mums patiekti pusryčiai ir atbėgo Shereen. Visos pasisveikinom apsikabinusios ir aš aiktelėjau , kai pamačiau savo lėkštę . Merginos pasižiūrėjo ir nusijuokė . O gi čia buvo su šokoladų užrašyta ,,Sorry -Z „

-O jis mielas . -nusijuokė Shereen .

Pasiėmiau telefoną ir nufotografavusi lėkštę , nusiunčiau Zayn .

BraveHeart ( I )Where stories live. Discover now