Part 13

3.2K 150 1
                                    

Maistą , maistą ir maistą . Štai ką aš dabar labiausiai myliu . Nesustodama į savo burną , kišau lašišos gabaliukus .

-Nu gal kramtyk , moterie .

Zayn pažiūrėjo į mane . Aš ištiesiau vidurinį pirštą ir viską sukramčiusi , nurijau . Išgėriau sultys ir pasiėmiau ledus . Ištiesiau Zayn .

-Nori ?

Paklausiau ir išsišiepiau . Jis palinkčiojo galvą . Paėmiau šaukštą ir pakabinau ledus , ir šaukštuką jam į burną įkišau . Ledus aišku . Kai suvalgėm viską , visi atsigulėm į lovą . Žiūrėjom kažkokį filmą , ne romantini , o siaubo . O siaubas .

-Ichi, ni, san, kaesu . -padainavau aš .

-Breathe me in I'll take you high

Eat me up like wild fire

And the whole world stops its turning

As the love fills up our lungs . -padainavo ir Sher .

-Nu gal mes filmą žiūrim . -Zayn pažiūrėjo į mus .

Mes susižvalgėm su Sher . Aš linktelėjau , o ji pagalvojus irgi linktelėjo .

-Gerai , tylėsiu . -įsitaisiau .

********

23:56

-Gal jau eisit miegot? Mes jau pavargom . -nusižiovaujo Sher .

Vaikinai atsistojo ir mes su Sher nuėjom jų išlydėti . Niall pasibučiavo su Sher , o aš sumurkiau . Sher parodė man faka .

-Einam . Jiems reikia privatumo . -Niall išsitempė Sher .

Iš išsižiojau ir dėjau sau plekšnę į veidą .

-Hm . Tai labanakt . -pasakė Zayn .

Aš palinkčiojau galvą .

-Jo labanakt . -šyptelėjau .

Jis jau lenkėsi prie mano lupų , o aš uždėjau savo ranką ant jo krutinės .

-Eik šikt , Zeyn .

Pasakiau kai jis jau buvo prie mano lupų . Jis nusijuokė ir atsitraukė . Jis apsisuko ir jau ėjo iš kambario .Jonvabababababaliai blyn . Patraukiau jį už rankos ir pajutau , kai jo lupos atsirado ant manųjų . Kai jis jau įsiaudrino lengvai pastūmiau ir uždariau duris . Pyderas . Greit nubėgau prie lovos ir pasiėmiau telefoną . Surinkau Ami numerį . Po kelių signalų ji atsiliepė .

Ami : Ko?

Aš : Nemiegokit . Turim svar. . .

Padėjau ragelį , kai išgirdau trankia muziką . Kas? Kur ? Kada? Ir kaip? Išbėgau į koridorių . Ten iš lifto išlipo Shereen .

-LM pagrobė mūsų mintį .

-Biččččč . -prisimerkiau .

Abi atsisėdom koridoriaus viduryje . Klausėmės dainos . Ji tokie lėta ir jausminga . Awww Pezz drama . Aš atsistojau .

-Apsirenk seksualiai ir lauk mūsų čia .

Sher linktelėjo ir greit nubėgo į kambarį . Tuo metu iš kambario išėjo Ami .

-Seksuali apranga , balsas ir čia . Po dešimt minučių . Paaiškinsiu vėliau .

Ji linktelėjo ir grįžo į kambarį . Nubėgau aš į savo ir iš spintos išsitraukiau juoda trumpa suknelė . Susirišau plaukus į netvarkinga mažyte uodegą ir pasikeičiau makiažą . Pasikvepinau ir pasitempiau žemyn suknelę . Per telefoną pasijungiau TT ir Patweetinau ,LM vs NJ' . Su Sher užrakinom kambarį ir merginos jau stovėjo prie lifto . Visos greit subėgom ir lifte su Sher supasakojom planą Ami ir Jess . Joms patiko . Pirmą kartą gyvenime . Nubėgom į salę kur koncertavo LM . Nuėjau nematomai prie DJ ir ant jo stalo padėjau nemaža pinigų sumą ir USB su mūsų dainomis .

-Muziką ant viso garso , tam tikri efektai ir nesugadink nieko . -šyptelėjau .

-Būs padaryta . -jis nusijuokė .

Su merginomis gavome mikrofonus . Tuoj pat nuo scenos nulipo pertraukėlei LM . Pasigirdo mūsų dainos ,,Trouble" akordai ir mes greit nubėgom ant scenos . Pradėjom dainuoti ir visi žmonės pakilo iš vietos ir pradėjo šokti . Sakiau , kad pavyks . DJ pajungė burbulus ir dūmus , bei spalvotus šūdus . Viskas vyko kaip ir maniau . Įpusėjus dainai , pasirodė ir One dy . Su Sher susižvalgėm ir energingai užrėkėm .

-Hey , hey , hey !

Žmonės nerealiai taškėsi ir klykė . Mane užvaldė euforija , kad net antra dainą ,,Welcom to the jungle" padainavau už visus kartus geriau . Atsidavėm muzikai ir mūsų kūnai taip pat judėjo . Ami pradėjo repuoti ir stebėjau aš Zayn . Jis žiūrėjo į mane ir tada prisirinko dar daugiau žmonių ir jo nebemačiau . Dar didesnė žmonių minia pradėjo šokti ir ploti . Sekanti daina buvo lėtesnė , bet žodžiai man buvo kažkuo reikšmingi ,,Can't stop the love" . Buvau nustebinta , kai žmonės nesustojo vis vien šokti . Kas laimėjo? Neon Jungle . .

BraveHeart ( I )Onde histórias criam vida. Descubra agora